ja ne mogu da vjerujem da se čudiš komentarima na portalu Vijesti. ka da ođe živi neki normalni narod a ne zadrte budale pa ono. kad se pomiriš sa tim da je 70% naroda avetno to će ti biti bolje
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Apsolutno ne bi.
Svi smo gledali video kako trče za momkom, prebijaju ga u centru Podgorice, dolazi policija i pokazuje im kako da izađu iz kolone i odu dalje. I kad je video izašao onlajn nikome ništa.
Da ne pominjem snimljena prebijanja prolaznika koji viču "ne odupirem se" po Budvi i slične epizode.
Znači nije razlika između normalne vlasti i DPS-a u tome da se ove stvari više ne dešavaju. Već da se hapse nasilnici pa i ako su uz vlast.
Kao što je na državnim institucijama isticanje državnih simbola obaveza tako je nakaradno raditi to na stambenim ili poslovnim jedinicama !!! Vlasnik stana valjda ima diskreciono pravo da procijeni jel to ok ili nije pošto će direktno snositi odgovornost ukoliko nije !!! Razumijem isticanje simbola u trenutcima nacionalnog ushićenja ali ovi ljudi koji se još nisu probudili iz sna dje je dovoljno poperit zastavu i može da se zida 15 spratova mi generalno idu na q ...
deuscroix
Imam ja više obraza nego što ti možeš da zamisliš samo me život naučio da se najveće hulje kriju iza zastave ... ukoliko je podstanar doživio neprijatnost od stanodavca ima istu mogućnost da pravdu potraži na sudu kao i bilo koji drugi gradjanin u ovoj državi i to nema veze sa obnovom nezavisnosti pošto sudovi moraju postojati bez obzira na državno-pravni status ( država,republika,monarhija i.t.d. ) ... što se tiče murala,cerada,bilborda i ostalih vidova reklamiranja siguran sam da je i to zakonski regulisano na način da se uvredljivi sadržaj ne smije isticat ...
deuscroix
evo ti vidim obraz kakav je cim opravdavas nasilnicko ponasanje prema zeni sa troje maloljetnje djece, obraza bez.
jos je nazivas huljom jer se krije iza zastave, druze nesto ozbiljno sa tobom nije u redu.
vise tu nije problem ni zastava, mozda mu je zasmetao kako je peskir rasirila ili jel roletnu otvorila , ali izgleda nasao bi i za to oprvdanja
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Nemam ja šta da opravdavam ili osudjujem jer nisam direktno umiješan već samo konstatujem da je pominjanje zastave potpuno deplasirano i može da navede na pogrešan zaključak da je razlog nacionalno osjećanje a garantujem da to nema nikakve veze nego je zbog medijskog trovanja to provučeno kao razlog !!! Ti kao visokomoralni pripadnik čopora živi u ubjedjenju da je neko izložen progonu jer voli zvaničnu zastavu u državi ali ja nisam poludio da vjerujem u tu priču !!!
deuscroix
Sta god da je razlog druze nema opravdanja, a ti si pokusao da ga opravdas. Pa da mu nije placala stanarinu sve jedno, a ti si pokusao da ga opravdas I na nju svalis krivicu jer je istakla zastavu u tudjem stanu.
Sve je receno i sve stoji odje, tako da nemam potrebe da pisem vise o tome ko je insta rekao,
Meni je pogubno sto se uvijek trazi opravdanje za nasilje nad zenama, zasluzila je jer je zastavu u tudji stan istakla. Ova je silovana jer je nosila minic, ovoj je rucak zagorio itd.
Nemoj druze, bolje cuti pa sve i da mislis tako
U svkom slučaju mi ti nećeš odredjivat kad ću da nešto napišem !!! Kao što vidiš bio sam prilično kulturan u odgovorima iako si zaslužio da ti glavu otvorim !!! TO samo pokazuje da sam tolerantan a evo dodjosmo do zastave & minića,silovanja u istoj rečenici što meni iskreno smeta ...
deuscroix
Ja tvrdim da bi ga uhapsili zbog crnogorske, ne bi ga uhapsili zbog trobojke.
Normalna vlast ce ga uhapsiti bez obzira zbog cije zastave je upao, "nase" ili "njihove". Prosla nije bila normalna... ova (mada rukovodstvo policije jos nije promijenjen) evo hapsi i zbog "njihove" zastave. Ima sanse da bude normalna, a svakako je vec normanija od prosle vlasti.
Lepetanac brani zene, a kada je bio protest u Baru i kada je trudna zena izgubila bebu, isti taj lepetanac nije napadao policiju vec je krtikikovao trudnu zenu sto je izasla na protest.
Ti si moj idol.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
sto bi sa tom tuzbom imas li info?
f6
U SVIM TEA MEDICA APOTEKAMA
Dostupni brzi covid-19 testovi na pljuvačku u apotekama –Zaštitite sebe i ostale
Procenat pozitivnog slaganja je 94.29% što Vam nudi dodatnu sigurnost u tačnost rezultata dok brinete za svoje zdravlje
Izvor: https://www.vijesti.me/lifestyle/lje...-sebe-i-ostale
Medo ti li si? A ocigledno vama nije jasno da ljudi zele da rade zakonski. Sve ce polako doci na svoje, samo mora da se postuje zakon. Pa i ako ne DPSovac moraju ga zakonski smjeniti. Tuzilastvo im ne ide na ruku tako da bice ali polako.
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Opa odje bi se glave otvarala, a sto je ovo. Sve neki otvarači glava, mangupi i sl. Ne znam koji se svi izrazi odje upotrebljavaju.
Nesto nema Fidela ovih dana da me banuje 😂😂
Mozda me on tako štiti od vas strumfova da mi glavu ne otvorite.
Tebi smeta po nesto ali isto bi ti malo i da opravdas silovatelja, manijaka ili nasilnika.
Druze svako nasilje prema zenama treba osuditi a ne nalaziti opravdanje zadto se desilo
Opaa, gledam neki dokumentarac o nacistickoj Njemackoj (i generalu Romelu)
i njihovi vojnici su se pozdravljali sa 3 prsta. Danas taj pozdrav koristi vecina Srba. Sramota i treba hapsiti svakoga ko digne ovaj nacisticki simbol. Premjestite ako nije za ovu temu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nesto imam osjecaj da je napadnuta neka zena sa srpskom zastavom da lepetanac ne bi bio tako dzentlmenski nastrojen.![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks