Page 34 of 543 FirstFirst ... 243031323334353637384484134534 ... LastLast
Results 826 to 850 of 13557

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2021]

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,474
    Thanked in
    6,750 Posts

ja ne mogu da vjerujem da se čudiš komentarima na portalu Vijesti. ka da ođe živi neki normalni narod a ne zadrte budale pa ono. kad se pomiriš sa tim da je 70% naroda avetno to će ti biti bolje

Тapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    2,874
    Thanks Thanks Received 
    1,090
    Thanked in
    516 Posts

Quote Originally Posted by Djed_Djuro View Post
    Ja bih da se navikavam upravo na ovakvu Crnu Goru. Na onu u kojoj se ovakve budale odmah privode. A povampirenih nacionalista ima na obje strane, i jednako su štetni po društvo. Samo neka ih privode i neka im sude strogo, to je Crna Gora kakvu ja želim.
    Ako nije neka predizborna patka veljih liberala,ja bih ga odra od batina

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
    Tebe mi je žao a za mene me duša boli

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    druze , uhapsili bi njega svakako kad ga je ova prijavila za nasilje, mislis da ga ne bi uhapsili prije pola godine za ovo????...
    Apsolutno ne bi.

Svi smo gledali video kako trče za momkom, prebijaju ga u centru Podgorice, dolazi policija i pokazuje im kako da izađu iz kolone i odu dalje. I kad je video izašao onlajn nikome ništa.

Da ne pominjem snimljena prebijanja prolaznika koji viču "ne odupirem se" po Budvi i slične epizode.

Znači nije razlika između normalne vlasti i DPS-a u tome da se ove stvari više ne dešavaju. Već da se hapse nasilnici pa i ako su uz vlast.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Apsolutno ne bi.

Svi smo gledali video kako trče za momkom, prebijaju ga u centru Podgorice, dolazi policija i pokazuje im kako da izađu iz kolone i odu dalje. I kad je video izašao onlajn nikome ništa.

Da ne pominjem snimljena prebijanja prolaznika koji viču "ne odupirem se" po Budvi i slične epizode.

Znači nije razlika između normalne vlasti i DPS-a u tome da se ove stvari više ne dešavaju. Već da se hapse nasilnici pa i ako su uz vlast.
    Sad ozbiljno, ti tvrdis da ovoga koji je napao zenu zbog crnogorske zastave ne bi uhapsili prije pola godine dok je DPS bio na vlast???

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Kao što je na državnim institucijama isticanje državnih simbola obaveza tako je nakaradno raditi to na stambenim ili poslovnim jedinicama !!! Vlasnik stana valjda ima diskreciono pravo da procijeni jel to ok ili nije pošto će direktno snositi odgovornost ukoliko nije !!! Razumijem isticanje simbola u trenutcima nacionalnog ushićenja ali ovi ljudi koji se još nisu probudili iz sna dje je dovoljno poperit zastavu i može da se zida 15 spratova mi generalno idu na q ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Kao što je na državnim institucijama isticanje državnih simbola obaveza tako je nakaradno raditi to na stambenim ili poslovnim jedinicama !!! Vlasnik stana valjda ima diskreciono pravo da procijeni jel to ok ili nije pošto će direktno snositi odgovornost ukoliko nije !!! Razumijem isticanje simbola u trenutcima nacionalnog ushićenja ali ovi ljudi koji se još nisu probudili iz sna dje je dovoljno poperit zastavu i može da se zida 15 spratova mi generalno idu na q ...
    Jel to opravdavas lika koji je napao zenu sa troje maloljetnje djece, aoooo druze.
    Stidi se guzice kad obraza nemas.
    Nisam cuo da su ti smetale cerade Amfilohija ali ti smeta CG zastava na balkon.
    Sto ne pitas dje zivi ta zena da jeninti nasamaras

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Jel to opravdavas lika koji je napao zenu sa troje maloljetnje djece, aoooo druze.
    Stidi se guzice kad obraza nemas.
    Nisam cuo da su ti smetale cerade Amfilohija ali ti smeta CG zastava na balkon.
    Sto ne pitas dje zivi ta zena da jeninti nasamaras
    Imam ja više obraza nego što ti možeš da zamisliš samo me život naučio da se najveće hulje kriju iza zastave ... ukoliko je podstanar doživio neprijatnost od stanodavca ima istu mogućnost da pravdu potraži na sudu kao i bilo koji drugi gradjanin u ovoj državi i to nema veze sa obnovom nezavisnosti pošto sudovi moraju postojati bez obzira na državno-pravni status ( država,republika,monarhija i.t.d. ) ... što se tiče murala,cerada,bilborda i ostalih vidova reklamiranja siguran sam da je i to zakonski regulisano na način da se uvredljivi sadržaj ne smije isticat ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

evo ti vidim obraz kakav je cim opravdavas nasilnicko ponasanje prema zeni sa troje maloljetnje djece, obraza bez.
    jos je nazivas huljom jer se krije iza zastave, druze nesto ozbiljno sa tobom nije u redu.
    vise tu nije problem ni zastava, mozda mu je zasmetao kako je peskir rasirila ili jel roletnu otvorila , ali izgleda nasao bi i za to oprvdanja
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

evo ti vidim obraz kakav je cim opravdavas nasilnicko ponasanje prema zeni sa troje maloljetnje djece, obraza bez.
    jos je nazivas huljom jer se krije iza zastave, druze nesto ozbiljno sa tobom nije u redu.
    vise tu nije problem ni zastava, mozda mu je zasmetao kako je peskir rasirila ili jel roletnu otvorila , ali izgleda nasao bi i za to oprvdanja
    Nemam ja šta da opravdavam ili osudjujem jer nisam direktno umiješan već samo konstatujem da je pominjanje zastave potpuno deplasirano i može da navede na pogrešan zaključak da je razlog nacionalno osjećanje a garantujem da to nema nikakve veze nego je zbog medijskog trovanja to provučeno kao razlog !!! Ti kao visokomoralni pripadnik čopora živi u ubjedjenju da je neko izložen progonu jer voli zvaničnu zastavu u državi ali ja nisam poludio da vjerujem u tu priču !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Sta god da je razlog druze nema opravdanja, a ti si pokusao da ga opravdas. Pa da mu nije placala stanarinu sve jedno, a ti si pokusao da ga opravdas I na nju svalis krivicu jer je istakla zastavu u tudjem stanu.
    Sve je receno i sve stoji odje, tako da nemam potrebe da pisem vise o tome ko je insta rekao,
    Meni je pogubno sto se uvijek trazi opravdanje za nasilje nad zenama, zasluzila je jer je zastavu u tudji stan istakla. Ova je silovana jer je nosila minic, ovoj je rucak zagorio itd.
    Nemoj druze, bolje cuti pa sve i da mislis tako

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Sta god da je razlog druze nema opravdanja, a ti si pokusao da ga opravdas. Pa da mu nije placala stanarinu sve jedno, a ti si pokusao da ga opravdas I na nju svalis krivicu jer je istakla zastavu u tudjem stanu.
    Sve je receno i sve stoji odje, tako da nemam potrebe da pisem vise o tome ko je insta rekao,
    Meni je pogubno sto se uvijek trazi opravdanje za nasilje nad zenama, zasluzila je jer je zastavu u tudji stan istakla. Ova je silovana jer je nosila minic, ovoj je rucak zagorio itd.
    Nemoj druze, bolje cuti pa sve i da mislis tako
    U svkom slučaju mi ti nećeš odredjivat kad ću da nešto napišem !!! Kao što vidiš bio sam prilično kulturan u odgovorima iako si zaslužio da ti glavu otvorim !!! TO samo pokazuje da sam tolerantan a evo dodjosmo do zastave & minića,silovanja u istoj rečenici što meni iskreno smeta ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Sad ozbiljno, ti tvrdis da ovoga koji je napao zenu zbog crnogorske zastave ne bi uhapsili prije pola godine dok je DPS bio na vlast???
    Ja tvrdim da bi ga uhapsili zbog crnogorske, ne bi ga uhapsili zbog trobojke.

Normalna vlast ce ga uhapsiti bez obzira zbog cije zastave je upao, "nase" ili "njihove". Prosla nije bila normalna... ova (mada rukovodstvo policije jos nije promijenjen) evo hapsi i zbog "njihove" zastave. Ima sanse da bude normalna, a svakako je vec normanija od prosle vlasti.

Thanks Thanks Given 
    6,702
    Thanks Thanks Received 
    6,393
    Thanked in
    2,684 Posts

Lepetanac brani zene, a kada je bio protest u Baru i kada je trudna zena izgubila bebu, isti taj lepetanac nije napadao policiju vec je krtikikovao trudnu zenu sto je izasla na protest.

Ti si moj idol.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

14. The Following User Says Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,781
    Thanked in
    1,593 Posts

sto bi sa tom tuzbom imas li info?
    f6

Thanks Thanks Given 
    2,442
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Lepetanac brani zene, a kada je bio protest u Baru i kada je trudna zena izgubila bebu, isti taj lepetanac nije napadao policiju vec je krtikikovao trudnu zenu sto je izasla na protest.

Ti si moj idol.
    Sta ce trudna zena na proteste?
    Ali ona nije nosila zastavu pa onda koga briga za nju.
    Licemjerje bez granica.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

U SVIM TEA MEDICA APOTEKAMA

Dostupni brzi covid-19 testovi na pljuvačku u apotekama –Zaštitite sebe i ostale

Procenat pozitivnog slaganja je 94.29% što Vam nudi dodatnu sigurnost u tačnost rezultata dok brinete za svoje zdravlje

Izvor: https://www.vijesti.me/lifestyle/lje...-sebe-i-ostale

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

Quote Originally Posted by Jolen View Post
    Suljo Mustafić pola godine nakon izbora šefuje Zavodom za zapošljavanje,dijeli novac i kredite kome on hoće.https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-zaposljavanje Očigledno da se radi o kadrovskom rešenju Zdravka Krivokapića i URA-e jer ne žele ga smijeniti. Smatraju da dobro vodi zavod, legitimno s njihove strane.
    Medo ti li si? A ocigledno vama nije jasno da ljudi zele da rade zakonski. Sve ce polako doci na svoje, samo mora da se postuje zakon. Pa i ako ne DPSovac moraju ga zakonski smjeniti. Tuzilastvo im ne ide na ruku tako da bice ali polako.

Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    Medo ti li si? A ocigledno vama nije jasno da ljudi zele da rade zakonski. Sve ce polako doci na svoje, samo mora da se postuje zakon. Pa i ako ne DPSovac moraju ga zakonski smjeniti. Tuzilastvo im ne ide na ruku tako da bice ali polako.
    Samo fali #medojesveupravu

To bi on sve u kaveze pa na stadion, da ih narod pljuje.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    U svkom slučaju mi ti nećeš odredjivat kad ću da nešto napišem !!! Kao što vidiš bio sam prilično kulturan u odgovorima iako si zaslužio da ti glavu otvorim !!! TO samo pokazuje da sam tolerantan a evo dodjosmo do zastave & minića,silovanja u istoj rečenici što meni iskreno smeta ...
    Opa odje bi se glave otvarala, a sto je ovo. Sve neki otvarači glava, mangupi i sl. Ne znam koji se svi izrazi odje upotrebljavaju.
    Nesto nema Fidela ovih dana da me banuje 😂😂
    Mozda me on tako štiti od vas strumfova da mi glavu ne otvorite.
    Tebi smeta po nesto ali isto bi ti malo i da opravdas silovatelja, manijaka ili nasilnika.
    Druze svako nasilje prema zenama treba osuditi a ne nalaziti opravdanje zadto se desilo

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post

Ti si moj idol.
    Stvarno sto bi sa tuzbom, a ne smeta ni tebi sto o aj bije po Niksic. Sta ce zastava na balkon aaa

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

Quote Originally Posted by Jolen View Post
    Otkad nije zakonski smijeniti direktora Zavoda odlukom nadležnog ministra? Daj nam pravni savjet, poduči nas da ne ispadamo budale jer zahtijevamo smjenu Mustafića godinu dana posle izbora.
    Medo nisam pravnik, ali ocigledno bi ti to sve za 10 dana rjesio i za 15 dana bi CG procvjetala ali niko normalan te ne bi pustio da ti nesto vodis.

Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    1,712
    Thanks Thanks Received 
    1,274
    Thanked in
    849 Posts

Opaa, gledam neki dokumentarac o nacistickoj Njemackoj (i generalu Romelu)
    i njihovi vojnici su se pozdravljali sa 3 prsta. Danas taj pozdrav koristi vecina Srba. Sramota i treba hapsiti svakoga ko digne ovaj nacisticki simbol. Premjestite ako nije za ovu temu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    6,702
    Thanks Thanks Received 
    6,393
    Thanked in
    2,684 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    sto bi sa tom tuzbom imas li info?
    Nisam znao da je bila tuzba.

Stvarno sto bi sa tuzbom, a ne smeta ni tebi sto o aj bije po Niksic. Sta ce zastava na balkon aaa
    Kao sto rekoh, moj si idol.

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Opaa, gledam neki dokumentarac o nacistickoj Njemackoj (i generalu Romelu)
    i njihovi vojnici su se pozdravljali sa 3 prsta. Danas taj pozdrav koristi vecina Srba. Sramota i treba hapsiti svakoga ko digne ovaj nacisticki simbol. Premjestite ako nije za ovu temu.
    Procitaj i od kada je popularan - i ko ga je popularizovao.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    1,248
    Thanks Thanks Received 
    1,737
    Thanked in
    943 Posts

Nesto imam osjecaj da je napadnuta neka zena sa srpskom zastavom da lepetanac ne bi bio tako dzentlmenski nastrojen.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    Nesto imam osjecaj da je napadnuta neka zena sa srpskom zastavom da lepetanac ne bi bio tako dzentlmenski nastrojen.
    Sta ce srpska zastava u Crnoj Gori???

Page 34 of 543 FirstFirst ... 243031323334353637384484134534 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)