hahahhahahahhhahahahahahhah...boga mi bi se tu sa tobom Zvek slozhila...ako tjemo poshteno...ewo ja zhivim u zemlji koja vazhi za zemlju sa lijepim zhenama...i dje svi stranci dolaze upravo iz toga razloga, ni iz jednoga dr00gog vjeruj mi!!!(shto ja onda odje chinim ne vidjela se???!)...
elem, ono shto robi veli je mnogo ruzhno...ili se on onda ne kretje dje treba...ili je jednostavno tjorav...ili josh jednostavnoije kivan na nekoga pa generalizuje???!A?A?:PPP sve u svemu, mozhda su maniri ono shto fali nashim c00rama, na chemu bi, chast boga mi nekim valitetnim ziuzecima, trebalo da se poradi itekako...ali posmatrajutji objektivno(ewo ja sam c00ra oca mu :PP), stvarno nema ljepshih ...bar iz nekog mog lichnog iskustva i proputovanja...stvarno svaka chast azijatkinjama a tu podrazumijevam indijke...boga mi i latino-amerikanke ne zaostaju da nijesu onoliko plastificirane...zato momci,zalozhite se da vi b00dete mozhda malo suptilniji...i mozhda bash vi sa malo vishe manira na koje vjerujte mi c00re padaju iha ha ha...
ne znma zashto sam vam ovo sve isprichala...ko zna zashto je sve oov dobro...anyway, ja volim CG i SFRJ i kako god oj...i jedva chekam nazad...i nije me briga shta svi lajete...buahahahhahahaahhaahhahahahaha...
HaLaJ m AnEt!![]()
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
e ne znam kako je u philly, ali ovdje je bas pamet da ti stane.. vjerovatno zbog toga sto ih ima sa svih strana svijeta.. ovdje su najljepse kaldijanke i latinoamerikanke (porijeklom), a i nase (porijeklom Albanke, jer drugih ima manje) su isto shetjer.
A kod nas, kako ko ima i lijepih ima i manje lijepih. Naravno manje nacija, manje izbora.. to vazi i za cure i za momke...
ako ovdje ima nekog ko je u rimu,molila bih da mi se javi preko pm
...then I shall know fully, even as I am fully known...
Ovdje u Vegasu ima jako finih djevojaka, da pobudalis. Za druge gradove ne znam, mada mi drug iz Orlanda kaze da i tamo je super situacija. To da su nase djevojke naj, mozda je istina, ali isto tako svuda ima lijepih djevojaka...Istina je da su vecina Amerikanki niske i debele (unisti ih taj Mc Donalds i Taco Bell :P ) ali nije ni kod nas svaka djevojka manekenka.Ovdje ima mnogo vise ljudi, tako da se vise obraca paznja na to.Ko god izadje u neki od nocnih klubova (makar ovdje gdje sam ja) ima sta da vidi...
Under wandering stars I've grown..
..Always Out Numbered...Never Out Gunned...
Uf, zato ja medju ove rugobe ruske nemam shto da vidim.Lishe tih Osetina i Chechena... Kad odem u CG, makar mi ochi malo odmore.
Ocu kuciiiii... :cry:
Never Complain, Never Explain
Niki, ocemo da se vr'cemo, medj' nash lijepi narod
Od ovih grdosija se ne moze zivjet vise, izgubicemo vid
Kad mi kazu rukinje lijepe - ufffffffffffff u prkno
Nema bez nasih djevojaka, lijepijeg nista![]()
Zena ima PROBLEM za svako RJESENJE
Epa ljudji da vi reknem(hheheh) ja zivim u Swecku i mozete zamislit kakko su lijepe njine zene ! I povr svega sexs im dodje ka dobro jutro ,pa opet bacim pogled na ove nase djevojke sa foruma i .................. misim stvarno 110 pogodaka su za sve Swedjanke ! Odje ima svakavkijeh ,zutijeh plavijeh crnijeh sirokijeh kratkijeh ama svakakvijeh no opet zaludu ponekat se cojek iztrese da bidnem bivalan i to je sve ujutro svako svojoj kuci hehehhehehehe pa sledeci dan kako koga zatekne !Heheheheh no mene je dobro vazda ima ali opet one dolje naske sto veli jedan stari Crnogorac "prvo im sise pocnu ras pa onda zubi " , i koko ih jada bije zbog naskije "ljuba(m)nika dobro je da su usvijes jos ! E bi svaki da im svaka da na svaki cosak kad godj oni oce a poslije bi da se zene sa nevinijem!!!!!!!!!!!!!!!!! heeheheheh ! Pogledajte im postove po forumu pa ce vi sve bit jasno !
Last edited by Zvek_Zivi; 27-01-07 at 10:02.
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
.....sto jeste,jeste ljepsih djevojaka nema od nasijeh...koje god bile........
![]()
pa pravo da ti kazem ovdje po detroitu nisam vidja puno crnogorke... dvije-tri srpkinje i dosta albanki.
ali ono shto sam video u CG ne puni mi ochi.
dodushe chast izuzetcima...ima djevojaka koje su san snova shto bi se reklo
ali ima i grobova samo takvih
pa ako neko ima da se nasha u mom postu ...taj se oglashava...ovi izuzeci mi josh nishta nisu rekli :devil:
Last edited by KRECHIMIR; 03-02-07 at 09:03.
NOTHING IN LIFE IS CERTAIN BUT TAXES AND DEATH
a kako mozhesh tako da prichash......owo je bash r00zhno sad sam razocharana..:mad: NI JEDNA ZHENA NIJE RUZHNA , KAMOLI GROB,KAKO TI KAZHESH!!!!!!!!!!!!!!!!!!Svaka je ZHENA LIJEPA NA SVOJ NACHIN...A sad nastavi da uzhivash u svojoj prdnjavi, da izvinesh na izrazu, ali je u ovoj situacije kao takav neosporan...
:hardrock:![]()
nemam pojma o chemu se odje radi...:trashcom: ni malo se ne pronalazim u tvojim rijechima, a josh manje pronalazim tu nashe c00re, shto se i spoljne i unutarnje ljepote tiche, a svudje ima izuzetaka to je fakat...
to je vetj tvoj problem shto imash , mozhda,kao shto sam opet gore navela loshe neko iskustvo pa generalizujesh...:ass: :twisted:
ja sam fino gore navela u postu ranijem shta mislim o njihovom ponashanju, a ti dobro ishchitaj pa tek onda neshto kazhi...toliko od mene...da se ne klapi vishe o ovome...razmimoilaze nam se mishljenja i kraj...
shta kazhe reshta??da s estavi tachku na ovu LJEPOTINJU nashu???!!hiihihihihihihihih![]()
Last edited by ^m00dO_oD_kOlJiBrIyA^; 03-02-07 at 09:01.
ja sam na pochetku septembra doshao u englesku da zavrshim koledz a i faks poslije koledza naravno.. masu mi nedostaje crna gora i podgoica i svi ljudi u njoj, posebno oni meni dragi.. zachudo roditelji mi uopshte ne nedostaju, ne znam zashto je.. ako ima nekoga u londonu neka se javi na pm jer mi je vazda milo prichat jezik svoj sa svojim ljudima.. ostajte u miru
The philosopher
You know so much about nothing at all
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks