Ja cu se vratiti tamo uskoro tako da te to nebrine....o kakvom to rasizmu pricas nismo mi crnci
Hhahahahahaaahhaah e ne vala no smo dike za okom vidjet hahahhahahahaha ! No rekni ni pitaju li te sto o Misku i Karadzicu Mladicu itd itd (boze kako ne gledaju fino) hahahahahahahahahah !
(a i prema njima se neponasaju vise kao prije 50god)
Jes posebito prema njima i spanski govorecim narodima hahahahahah e qq dje ti zivis ,izlazis li ti iz kuce kad obrazati ???
nasu diplomu signurno nece priznati jer ni odje ljudi namju nikakve koristi od nje a ne tamo neka zavrsi neko srednju tamo nece imati problema da se upise na bilo koji college tamo ili bilo gdje drugo u svijetu...u NY samo ima 100 razlicitih kultura i religija pa svi zive normalno ovdje ako si albanac ili musliman odma pljuju po tebi...
Komsioja zar muslimani i albanci nijesu naski narodi a ??? Kako amer vidi razliku pomedju tebe i njih a ?????
svi smo mi nostalgincni za nasom domovinom i mislimo bice bolje korz koju god tamo i mozda se vratim tamo jednog dana i onda dodjes ovdje i dozivis jedno veliko razocarenje imamo sve uslove da budemo jedna od najrazvijenih zemalja u evropi ali sa ovakvom vlascu i ljudima to sigurno nece biti uskoro
No komsija ko ce da vodi tvoje i moje bitke a ???? Dok mi placemo supak ovamo oni te ostaju dolje muke tantalove muce ,i jos ka flaster na ranu dodju im inozemni zenljaci da im izpose*ru sve !
Bore se crnogorci / ke svaki dan nema pauza , samo im treba pomoc i podrska od nas , a ne pljuvanje i omalovazavanje !
Bookmarks