kako je ovo postao ljubavan topic
e sve vas volim, odista...
iskoristite moje mane, dok sam ovako dobra :mrgreen:
a ja se odoh druziti s knjigom... shmrc!
ti se, ludo moj, sama otkrivash!Originally Posted by TiJaNaaaA
:mrgreen:
ulijenim se tako, nemam onda shta da radim...:mrgreen:
Sway Me, Take Me
Thrill Me, Hold Me
Bend Me, Ease Me
You Have A Way With Me
kako je ovo postao ljubavan topic
e sve vas volim, odista...
iskoristite moje mane, dok sam ovako dobra :mrgreen:
a ja se odoh druziti s knjigom... shmrc!
Sway Me, Take Me
Thrill Me, Hold Me
Bend Me, Ease Me
You Have A Way With Me
Originally Posted by Dr_ica
bolje bi ti bilo sa mnom malo vishe da si se druzhila/ish...bar bi neshto nauchila...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted:
ooo zivote okrutan li si ebem ti sve sve ti ebem eto
a vi kako te![]()
oh darling who needs love?
Who needs a heaven up above?
Who needs the clouds, in the sky, not I
Oh darling who needs the rain?
Who needs somebody that can feel your pain?
Who needs the disappointment, of a telephone call, not I
Uf, ja jedva chekam da odem vishe... Preksjutraaaa, ah Moskvo moja mila! Da malo ne gledam ovo shto gledam, da danem dushom. Pi, kako mi je mrzno kad mi moj grad dosadi radi mojih sugradjana.
Never Complain, Never Explain
Aj` me posavjetuj molim te shto i kako!
a ko ce ako necu ja
sta se bunis odma djaole domaci smo je l je llll![]()
Ja sam se uzheljela mojoj sestri i ide mi se u PG makar na 1 dan...Al` da se brzo ovamo vratim. Eto takoNJ!
doNNNdzi donnnDZiiiii pa'ni mi na gr00diiiiiiiiiii!!!!:mrgreen: Butji butji butji...nemoj da si tuzhna...brzo tjesh doma ajde...ja tju da te chekam specijalno sa long islandom u r00k00...:twisted: :mrgreen: i posle toga tju da te povedem da lochemo josh long islandowa(mislim, ti...ti znash da ja to ne konzumiram...ja tju neshto dr00go:mrgreen: ):mrgreen: :twisted:
Josh 18 dana...
Pi, odoh danas u Moskvu. A ne ide mi seeeee!Nisam se ni razheljela krshteno od pg. Aoooo!
procitah dvije stranice ovog fenomenalnog topika, i rasplakaste me...nemam rijeci koje bi mogle docarati nesto vise od ovoga sto je vec napisano...
mogu reci da zivim u jednom od najljepsih gradova na planeti, i da imam posao koji mi donosi novca koliko bih mogao da sanjam tamo odakle sam...
i slozicu se sa Tijanom-nece mi biti zao dati svaki $ kad dodjem jednog dana tu u moju zemlju, da vidim ljude koje volim, i mjesta koja ne izlaze iz glave...
jednostavno, ovdje su pare, tamo je zivot...znam da sam dosao u ovu zemlju da bih sebi i svojoj porodici (kad je budem imao) jednog dana obezbjedio neki lijep zivot, ali nekad se pitam jeli cijena prevelika...
Zivim za dane kada cu doci na odmor u CG, i nadam se da je ovo ljeto moje, za mene i sve moje drugove i ljude koje volim...
Toliko puta u ogledalu vidim odraslog momka koji zna da pusti milion suza, kad se sjeti svog grada, svojih drugova, svoje zemlje...
Neopisivo nesto...
Under wandering stars I've grown..
..Always Out Numbered...Never Out Gunned...
eeeeeeeeeeeeee...seth...ako je ko prolio okeane suza, to sam bila ja...pa se ewo vratih u nashu rodnu gr00d00...mogu ti retji da sam sa jedne strane prezadovoljna...jer sam konachno sa ljudima koje volim...fakat da sam ostavila neke i tamo odakle sam doshla...mada opet, koliko god da je trnja bilo na"putu" tih shest godina mog zhivota, i koliko god sam proklinjala dan kad sam poshla(iako sam to ja lichno htjela!!!)..sad se posel samo 3 mjeseca od povratka sa nekim...hm...kako bih ga nazvala...sa nekom sjetom se sjetim kako lijepo bjeshe...Ovdje se sve poremetilo moj ti...Ljudi totalno zhive u mraku...(chast izuzecima koji su , slozhitjete se,vrlo rijetki!!!)...sistem vrijednostije prekrizhena nula...dekadencija totalna bre!!!...ne znma shta da ti kazhem...cijena jeste velika..slazhem se sa tobom...i razumijem kako te chezhnja razdire...jbg, nije sve ni u parama...
ne znam...vidjetjesh kad dodjesh...ukoliko dodjesh u skorije vrijeme jelte...
ako dodjesh u nekoj daljoj budutjnosti...mozhda se i neshto promijeni(ja se potajno nadam i molim za to!!)![]()
who knows...we'll see...
u svakom sluchaju, ne m00chi se mislima o kutji...zhivi p00nim plutjima...jednom zhivish...hAgZZZ
a vrijeme ide dalje...
(1 dan je iza...)
Trudim se da uzivam svakog trenutka u ovom ludom gradu, i znam da sam ovdje poslat sa tim nekim ciljem, ali boli me jako kad se sjetim cega sam se morao odreci...Ko zna, mozda je taj moj bol veci jer je neko ostao tamo , neko meni posebno drag, plus ljudi i mjesta za koja sam vezan... Nadam se samo da cu jednog dana, kad ovdje sakupim dovoljno novca za neki fin zivot, se vratiti u moju zemlju i uzivati pod stare dane sa ljudima koje volim... Neka je Amerika i mocna i lijepa, i neka je ovaj grad kao iz bajke-kad me za njega ne veze nista, to ga cini samo obicnim gradom, kao milion drugih gradova na svijetu-dodjes na kratko, uzivas i vratis se.A jedan mali grad, u jednoj maloj drzavi, je to magicno mjesto gdje ce meni srce da zaigra kad god da dodjem, i gdje moje suze ce teci, jer one mogu teci samo za tu zemlju, i taj grad-za druge, ne postoje...
Tiki svaka ti je Njegoseva![]()
Last edited by seTh; 10-01-07 at 06:23.
ma prevazisla sam ja tog gada odavno
ne bez zezanja covjek se ne smije osvrtati pici dalje svoga posla i onda kad dodej vrijeme da ides doma imaces osjecaj da nikada nisi otisao
id a je sve proslo kao dlanom o dlan
Izgleda Nedo da svi prolaze kroz te krize jednom kad napuste svoju zemlju.'Ebes tu osobu koja moze na pomen CG-e ravnodusan biti na nekih 30000 kilometara od nje.Amerikancem se nikad necu osjecati, uostalom, u ovom Americkom pasosu pise gdje sam rodjen, samo me boli sto slova moje domovine nisu veca![]()
8)
ej ljudi usput zna li se imamo li ambasadu ili konzulat CG nedje u SAD ???
molim za bilo kakve informacije
unaprijed hvala.
@seth: nostalgija je drmala u pocetku ... a bogme poneki put i sad zadrma![]()
e pa ja bih se rado mijenjao sa nekim vani...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks