A gdje sam kod armafa vidio da hajp nije bas realan to je tres nuit i craze. Git i tres nuit pocnu da lice u dubokom drydownu, a craze mi je brljotina.
Hacivat posebno. Prijaju mi parfemi na te fore, a Hacivat mi se najmanje svidio i najdalje je po sličnosti. Cedrat je na početku bio stvarno bomba. Žalim što ga tada nisam uzeo jer sadašnji bačevi imaju lošu trajnost po svjedočenju mnogih...
A gdje sam kod armafa vidio da hajp nije bas realan to je tres nuit i craze. Git i tres nuit pocnu da lice u dubokom drydownu, a craze mi je brljotina.
Armaf je odradio odlican posao i sa CDNI i sa Ventanom. Razlike u poredenju sa Sauvage i Aventusom skroz minimalne a po mnogima performanse cak i bolje.
Tres Nuit je meni odlican za prolece/ljeto. GIT nisam imao priliku da probam tako da ne mogu da ih uporedjujem. Craze je meni licno bio uzas, makao sam ga nakon 2 dana.
E sad vidim da su komentari i za Milestone i za najnoviji Sillage gotovo 100% pozitivni i da ih ljudi hvale na sve strane. Cisto sumnjam da su sve to youtube-ri i placene reklame. Ali cinjenica je da oni idu na taj CDNI hype sa novim parfemima ali tesko da ce da ponove CDNI.
Dodje mi u ruke ovaj laudano nero sto se vrtio po forumu. Ovdje ce da ostane. Pisalo se o njemu dosta i hajpovan je jedno vrijeme. Kod mene je dosao jer kolega tefrola ne da svoj gucci intense oud pa ne da
, a nameracio sam bio nesto iz trojca black afgano, gucci intense oud i laudano nero. Sad da poreknem svoje proslo misljenje-ovo je dosta razlicito od black afgana. Mirisem ih evo 2 ure jedan pored drugog. Laudano je na meni cist tamjan, duvan i oud zasladjen necim sto ne mogu da provalim sto je. Black afgano je smolast, gust, manje sladak, ima nesto skoro svjeze u odnosu na laudano. Ne moze se reci da nemaju nesto slicno ali su bas bas svaki prica za sebe. Najslicniji ovom parfemu je Tom Ford tobacco oud.
Ljudi kazu nije ovo za svaki dan, kao zajeban je taj parfem, a sa moje koze to nije slucaj. 80% parfema koje imam su zajebaniji za nosenje od ovoga. Opet kazem na mojoj kozi je takav, mogu da vidim da se ovo nekome drugacije otvori. Meni je ovo parfem za svaki dan i potpuni unisex. S obzirom za koliko se para moze naci kod sanera ovo je preozbiljna prica i meni savrsena jer sam nasao alternativu za tobacco oud koji je skuplji troduplo. Sto se tice trajanja posle 5 sati se pribio uz kozu. Nije ubica ali zadovoljavajuce je to. Sve u svemu parfemcina i jos jedan respekt poen za lopova terenzija![]()
Laudano nero je lijep parfem ali ne mogu da zamislim ženu koja bi to nosila...tačnije, tipičan je muški parfem , makar ga ja tako doživljavam.
Zdravo ga trošio kolega
I meni je Laudano ležljiviji nego Afgano... Afgano mi je nekako animalniji, masniji od Nera...
A ovo musko/zensko... Tjah ne znam, moja gdja generalno smatra da su muski parfemu bolji, njoj ljepsi alj ne voli oud varijante...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Lopov Paolo hahahha a velikan je stvarno... Brat krade ideje, kopira, stavi u ona njegova pakovanja i napravi od sebe milionera :P dovoljno mu je trziste balkana sto plasira ove njegove ispod zita![]()
Vjerova ili ne, ti si krivac sto ne dodje u tvoje ruke HAHAHHAH jer sam ga prskao danima od one noci kad smo zajedno bili - Hvala ti na tome sto mi se svidio MOJ parfem hahahha ima i ovoga...
Salim se, ja sam ga kupio u sred ljeta koliko mi se svidio i cekao hladnije dane... Ozbiljan je nema price. Po meni najljepsi u tome trojstvu BA - GIO - Terroni (necemo Laudana pominjat odje)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeste i animalniji ali ne animalan tipa cibetka nego kao sto med u parfemu moze da bude animalan.
E hebo me pas, trebao sam da cutim ili da pricam da nije nesto.
Ne znam, jako sam zadovoljan, s tim sto mislim da je uz laudano smisleno imati gucci ili black afgano kao i uz terroni dok ako imas gucci ili afgano besmisleno je uzimati ovaj drugi jer su jako slicni.
A directore ako nam se puti presjeku nekad pokazacu ti kako mirise sa moje koze. Jako jako slatki tamjan. Bas mogu da ga zamislim na nekoj gospodjiBlack afgano ne mogu, a terroni ne daj boze
![]()
Jutros TT Spirito Fiorentino.
Bezbroj komplimenata, od konobara do notarki.
Jedini razlog sto jos do sad nisam kupio bakarat je sto spirito ima mnogo vecu auru i trajnost na mojoj kozi.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Momci, zna li ko je li puštena linija autobusa za Beograd? Dogovorih se sa onim Bein Patelom sa fanatika da mu pošaljem busom onaj Chanel ženski, prije 10-ak dana nije moglo..
Važi brate, zahvaljujem.
Ima li ko ostatak u boci da prodaje Spirito ili BR540 exdp?
Dodjoh u PG na par dana, morah svratiti do Cosmeticsa da probam nešto novo. Mislio sam da Reflection Man nema premca, ali promjenio sam mišljenje, ne i brend. Potvrdjujem da je sve što sam probao do sada u životu gola voda u odnosu na Jubilation XXV, i to ladno made in UK, mogu misliti onda šta je onaj omanski. Djevojka je samo rekla "je li moguće da ovakvo nešto postoji". Tačno mi dodje da uzmem nedje 300 eura na kamatu da kupim bocu![]()
Kupi kod Pashe (oman) il Milosa (UK) dekant za početak 10ml
Meni UK ne moze dva sata da se zadrzi, dok mi OMAN radi 12+.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks