Dodje mi u ruke ovaj laudano nero sto se vrtio po forumu. Ovdje ce da ostane. Pisalo se o njemu dosta i hajpovan je jedno vrijeme. Kod mene je dosao jer kolega tefrola ne da svoj gucci intense oud pa ne da
, a nameracio sam bio nesto iz trojca black afgano, gucci intense oud i laudano nero. Sad da poreknem svoje proslo misljenje-ovo je dosta razlicito od black afgana. Mirisem ih evo 2 ure jedan pored drugog. Laudano je na meni cist tamjan, duvan i oud zasladjen necim sto ne mogu da provalim sto je. Black afgano je smolast, gust, manje sladak, ima nesto skoro svjeze u odnosu na laudano. Ne moze se reci da nemaju nesto slicno ali su bas bas svaki prica za sebe. Najslicniji ovom parfemu je Tom Ford tobacco oud.
Ljudi kazu nije ovo za svaki dan, kao zajeban je taj parfem, a sa moje koze to nije slucaj. 80% parfema koje imam su zajebaniji za nosenje od ovoga. Opet kazem na mojoj kozi je takav, mogu da vidim da se ovo nekome drugacije otvori. Meni je ovo parfem za svaki dan i potpuni unisex. S obzirom za koliko se para moze naci kod sanera ovo je preozbiljna prica i meni savrsena jer sam nasao alternativu za tobacco oud koji je skuplji troduplo. Sto se tice trajanja posle 5 sati se pribio uz kozu. Nije ubica ali zadovoljavajuce je to. Sve u svemu parfemcina i jos jedan respekt poen za lopova terenzija![]()

. Pisalo se o njemu dosta i hajpovan je jedno vrijeme. Kod mene je dosao jer kolega tefrola ne da svoj gucci intense oud pa ne da

Bookmarks