Quote Originally Posted by Ben Dover View Post
I meni je Laudano ležljiviji nego Afgano... Afgano mi je nekako animalniji, masniji od Nera...
A ovo musko/zensko... Tjah ne znam, moja gdja generalno smatra da su muski parfemu bolji, njoj ljepsi alj ne voli oud varijante...
Jeste i animalniji ali ne animalan tipa cibetka nego kao sto med u parfemu moze da bude animalan.

Quote Originally Posted by Tefrola View Post
Lopov Paolo hahahha a velikan je stvarno... Brat krade ideje, kopira, stavi u ona njegova pakovanja i napravi od sebe milionera :P dovoljno mu je trziste balkana sto plasira ove njegove ispod zita

Vjerova ili ne, ti si krivac sto ne dodje u tvoje ruke HAHAHHAH jer sam ga prskao danima od one noci kad smo zajedno bili - Hvala ti na tome sto mi se svidio MOJ parfem hahahha ima i ovoga...

Salim se, ja sam ga kupio u sred ljeta koliko mi se svidio i cekao hladnije dane... Ozbiljan je nema price. Po meni najljepsi u tome trojstvu BA - GIO - Terroni (necemo Laudana pominjat odje )
E hebo me pas, trebao sam da cutim ili da pricam da nije nesto.
Ne znam, jako sam zadovoljan, s tim sto mislim da je uz laudano smisleno imati gucci ili black afgano kao i uz terroni dok ako imas gucci ili afgano besmisleno je uzimati ovaj drugi jer su jako slicni.

A directore ako nam se puti presjeku nekad pokazacu ti kako mirise sa moje koze. Jako jako slatki tamjan. Bas mogu da ga zamislim na nekoj gospodji Black afgano ne mogu, a terroni ne daj boze