Page 380 of 404 FirstFirst ... 280330370376377378379380381382383384390 ... LastLast
Results 9,476 to 9,500 of 10080

Thread: [MEN] Koji parfem koristite trenutno?

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Hacivat posebno. Prijaju mi parfemi na te fore, a Hacivat mi se najmanje svidio i najdalje je po sličnosti. Cedrat je na početku bio stvarno bomba. Žalim što ga tada nisam uzeo jer sadašnji bačevi imaju lošu trajnost po svjedočenju mnogih...

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

A gdje sam kod armafa vidio da hajp nije bas realan to je tres nuit i craze. Git i tres nuit pocnu da lice u dubokom drydownu, a craze mi je brljotina.

Thanks Thanks Given 
    4,210
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Quote Originally Posted by Milosmmm View Post
    A gdje sam kod armafa vidio da hajp nije bas realan to je tres nuit i craze. Git i tres nuit pocnu da lice u dubokom drydownu, a craze mi je brljotina.
    Nije GIT bas toliko linearan i jednostavan. Slojevit je parfem i nije lako skinuti ga. I da, Tres Nuit u startu nije toliko blizu, vise vuce u tom pravcu pa kad se izduva, primakne se...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

Quote Originally Posted by Ben Dover View Post
    Nije GIT bas toliko linearan i jednostavan. Slojevit je parfem i nije lako skinuti ga. I da, Tres Nuit u startu nije toliko blizu, vise vuce u tom pravcu pa kad se izduva, primakne se...
    To je to. A najbolja ikad kopija mi je i dalje midnight oud. Njega su bas primakli interlude-u. Nije ni to lako majku mu

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,625
    Thanked in
    2,374 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Hacivat posebno. Prijaju mi parfemi na te fore, a Hacivat mi se najmanje svidio i najdalje je po sličnosti. Cedrat je na početku bio stvarno bomba. Žalim što ga tada nisam uzeo jer sadašnji bačevi imaju lošu trajnost po svjedočenju mnogih...
    Jesi probao Saharian Wind ? Prljavi CB.
    Mnogo dobra stvar, ko voli CB.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    84 Posts

Armaf je odradio odlican posao i sa CDNI i sa Ventanom. Razlike u poredenju sa Sauvage i Aventusom skroz minimalne a po mnogima performanse cak i bolje.

Tres Nuit je meni odlican za prolece/ljeto. GIT nisam imao priliku da probam tako da ne mogu da ih uporedjujem. Craze je meni licno bio uzas, makao sam ga nakon 2 dana.

E sad vidim da su komentari i za Milestone i za najnoviji Sillage gotovo 100% pozitivni i da ih ljudi hvale na sve strane. Cisto sumnjam da su sve to youtube-ri i placene reklame. Ali cinjenica je da oni idu na taj CDNI hype sa novim parfemima ali tesko da ce da ponove CDNI.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Pasha View Post
    Jesi probao Saharian Wind ? Prljavi CB.
    Mnogo dobra stvar, ko voli CB.

Nisam drug.

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

Dodje mi u ruke ovaj laudano nero sto se vrtio po forumu. Ovdje ce da ostane . Pisalo se o njemu dosta i hajpovan je jedno vrijeme. Kod mene je dosao jer kolega tefrola ne da svoj gucci intense oud pa ne da , a nameracio sam bio nesto iz trojca black afgano, gucci intense oud i laudano nero. Sad da poreknem svoje proslo misljenje-ovo je dosta razlicito od black afgana. Mirisem ih evo 2 ure jedan pored drugog. Laudano je na meni cist tamjan, duvan i oud zasladjen necim sto ne mogu da provalim sto je. Black afgano je smolast, gust, manje sladak, ima nesto skoro svjeze u odnosu na laudano. Ne moze se reci da nemaju nesto slicno ali su bas bas svaki prica za sebe. Najslicniji ovom parfemu je Tom Ford tobacco oud.
    Ljudi kazu nije ovo za svaki dan, kao zajeban je taj parfem, a sa moje koze to nije slucaj. 80% parfema koje imam su zajebaniji za nosenje od ovoga. Opet kazem na mojoj kozi je takav, mogu da vidim da se ovo nekome drugacije otvori. Meni je ovo parfem za svaki dan i potpuni unisex. S obzirom za koliko se para moze naci kod sanera ovo je preozbiljna prica i meni savrsena jer sam nasao alternativu za tobacco oud koji je skuplji troduplo. Sto se tice trajanja posle 5 sati se pribio uz kozu. Nije ubica ali zadovoljavajuce je to. Sve u svemu parfemcina i jos jedan respekt poen za lopova terenzija

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Laudano nero je lijep parfem ali ne mogu da zamislim ženu koja bi to nosila...tačnije, tipičan je muški parfem , makar ga ja tako doživljavam.

Zdravo ga trošio kolega

10. The Following 2 Users Say Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,210
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

I meni je Laudano ležljiviji nego Afgano... Afgano mi je nekako animalniji, masniji od Nera...
    A ovo musko/zensko... Tjah ne znam, moja gdja generalno smatra da su muski parfemu bolji, njoj ljepsi alj ne voli oud varijante...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    129
    Thanks Thanks Received 
    303
    Thanked in
    186 Posts

Dodje mi u ruke ovaj laudano nero sto se vrtio po forumu. Ovdje ce da ostane . Pisalo se o njemu dosta i hajpovan je jedno vrijeme. Kod mene je dosao jer kolega tefrola ne da svoj gucci intense oud pa ne da , a nameracio sam bio nesto iz trojca black afgano, gucci intense oud i laudano nero. Sad da poreknem svoje proslo misljenje-ovo je dosta razlicito od black afgana. Mirisem ih evo 2 ure jedan pored drugog. Laudano je na meni cist tamjan, duvan i oud zasladjen necim sto ne mogu da provalim sto je. Black afgano je smolast, gust, manje sladak, ima nesto skoro svjeze u odnosu na laudano. Ne moze se reci da nemaju nesto slicno ali su bas bas svaki prica za sebe. Najslicniji ovom parfemu je Tom Ford tobacco oud.
    Ljudi kazu nije ovo za svaki dan, kao zajeban je taj parfem, a sa moje koze to nije slucaj. 80% parfema koje imam su zajebaniji za nosenje od ovoga. Opet kazem na mojoj kozi je takav, mogu da vidim da se ovo nekome drugacije otvori. Meni je ovo parfem za svaki dan i potpuni unisex. S obzirom za koliko se para moze naci kod sanera ovo je preozbiljna prica i meni savrsena jer sam nasao alternativu za tobacco oud koji je skuplji troduplo. Sto se tice trajanja posle 5 sati se pribio uz kozu. Nije ubica ali zadovoljavajuce je to. Sve u svemu parfemcina i jos jedan respekt poen za lopova terenzija
    Lopov Paolo hahahha a velikan je stvarno... Brat krade ideje, kopira, stavi u ona njegova pakovanja i napravi od sebe milionera :P dovoljno mu je trziste balkana sto plasira ove njegove ispod zita

Vjerova ili ne, ti si krivac sto ne dodje u tvoje ruke HAHAHHAH jer sam ga prskao danima od one noci kad smo zajedno bili - Hvala ti na tome sto mi se svidio MOJ parfem hahahha ima i ovoga...

Salim se, ja sam ga kupio u sred ljeta koliko mi se svidio i cekao hladnije dane... Ozbiljan je nema price. Po meni najljepsi u tome trojstvu BA - GIO - Terroni (necemo Laudana pominjat odje )

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,625
    Thanked in
    2,374 Posts

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

I meni je Laudano ležljiviji nego Afgano... Afgano mi je nekako animalniji, masniji od Nera...
    A ovo musko/zensko... Tjah ne znam, moja gdja generalno smatra da su muski parfemu bolji, njoj ljepsi alj ne voli oud varijante...
    Jeste i animalniji ali ne animalan tipa cibetka nego kao sto med u parfemu moze da bude animalan.

Quote Originally Posted by Tefrola View Post
    Lopov Paolo hahahha a velikan je stvarno... Brat krade ideje, kopira, stavi u ona njegova pakovanja i napravi od sebe milionera :P dovoljno mu je trziste balkana sto plasira ove njegove ispod zita

Vjerova ili ne, ti si krivac sto ne dodje u tvoje ruke HAHAHHAH jer sam ga prskao danima od one noci kad smo zajedno bili - Hvala ti na tome sto mi se svidio MOJ parfem hahahha ima i ovoga...

Salim se, ja sam ga kupio u sred ljeta koliko mi se svidio i cekao hladnije dane... Ozbiljan je nema price. Po meni najljepsi u tome trojstvu BA - GIO - Terroni (necemo Laudana pominjat odje )
    E hebo me pas, trebao sam da cutim ili da pricam da nije nesto.
    Ne znam, jako sam zadovoljan, s tim sto mislim da je uz laudano smisleno imati gucci ili black afgano kao i uz terroni dok ako imas gucci ili afgano besmisleno je uzimati ovaj drugi jer su jako slicni.

A directore ako nam se puti presjeku nekad pokazacu ti kako mirise sa moje koze. Jako jako slatki tamjan. Bas mogu da ga zamislim na nekoj gospodji Black afgano ne mogu, a terroni ne daj boze

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Jeste i animalniji ali ne animalan tipa cibetka nego kao sto med u parfemu moze da bude animalan.

E hebo me pas, trebao sam da cutim ili da pricam da nije nesto.
    Ne znam, jako sam zadovoljan, s tim sto mislim da je uz laudano smisleno imati gucci ili black afgano kao i uz terroni dok ako imas gucci ili afgano besmisleno je uzimati ovaj drugi jer su jako slicni.

A directore ako nam se puti presjeku nekad pokazacu ti kako mirise sa moje koze. Jako jako slatki tamjan. Bas mogu da ga zamislim na nekoj gospodji Black afgano ne mogu, a terroni ne daj boze
    Čitam komentare nekih gospođa za Terroni i ne vjerujem. One preoduševljene. Vratim se da vidim da nisam pogrešan parfem kliknuo na telefonu...Ne razumijem kako Terroni ide uz ženu nego ajde.

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,625
    Thanked in
    2,374 Posts

Jutros TT Spirito Fiorentino.
    Bezbroj komplimenata, od konobara do notarki.
    Jedini razlog sto jos do sad nisam kupio bakarat je sto spirito ima mnogo vecu auru i trajnost na mojoj kozi.

Thanks Thanks Given 
    4,210
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Jutros TT Spirito Fiorentino.
    Bezbroj komplimenata, od konobara do notarki.
    Jedini razlog sto jos do sad nisam kupio bakarat je sto spirito ima mnogo vecu auru i trajnost na mojoj kozi.

Ja prema njemu nikako da se opredijelim. Ima mi nesto ali nikako da donesem sud je li prosao beta test fazu i usao na listu... Nekako mi nije bio pretjerano upecatljiv 2x kad sam ga probao (jednom na kozi) ali ga jos nijesam skinuo sa liste to-give-another-try...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,625
    Thanked in
    2,374 Posts

Ja prema njemu nikako da se opredijelim. Ima mi nesto ali nikako da donesem sud je li prosao beta test fazu i usao na listu... Nekako mi nije bio pretjerano upecatljiv 2x kad sam ga probao (jednom na kozi) ali ga jos nijesam skinuo sa liste to-give-another-try...
    Ja i on smo u velikoj ljubavi.

19. The Following User Says Thank You to Pasha For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    35 Posts

Momci, zna li ko je li puštena linija autobusa za Beograd? Dogovorih se sa onim Bein Patelom sa fanatika da mu pošaljem busom onaj Chanel ženski, prije 10-ak dana nije moglo..

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,625
    Thanked in
    2,374 Posts

Quote Originally Posted by Kanda90 View Post
    Momci, zna li ko je li puštena linija autobusa za Beograd? Dogovorih se sa onim Bein Patelom sa fanatika da mu pošaljem busom onaj Chanel ženski, prije 10-ak dana nije moglo..
    Moze brate. Slali su meni Božurom.

Thanks Thanks Given 
    23
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    35 Posts

Važi brate, zahvaljujem.

Thanks Thanks Given 
    129
    Thanks Thanks Received 
    303
    Thanked in
    186 Posts

Ima li ko ostatak u boci da prodaje Spirito ili BR540 exdp?

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Moze brate. Slali su meni Božurom.

Božur express burazere ))))

Thanks Thanks Given 
    23
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    35 Posts

Dodjoh u PG na par dana, morah svratiti do Cosmeticsa da probam nešto novo. Mislio sam da Reflection Man nema premca, ali promjenio sam mišljenje, ne i brend. Potvrdjujem da je sve što sam probao do sada u životu gola voda u odnosu na Jubilation XXV, i to ladno made in UK, mogu misliti onda šta je onaj omanski. Djevojka je samo rekla "je li moguće da ovakvo nešto postoji". Tačno mi dodje da uzmem nedje 300 eura na kamatu da kupim bocu

26. The Following User Says Thank You to Kanda90 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,799
    Thanks Thanks Received 
    2,330
    Thanked in
    1,286 Posts

Kupi kod Pashe (oman) il Milosa (UK) dekant za početak 10ml

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,625
    Thanked in
    2,374 Posts

Meni UK ne moze dva sata da se zadrzi, dok mi OMAN radi 12+.

Page 380 of 404 FirstFirst ... 280330370376377378379380381382383384390 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)