Oko 1300-1400 u zavisnosti od pozicije. Ja sam uzeo za 1270 prije nekoliko mjeseci kad je bio onaj prvi talas korone, oslobodjeno od poreza.
Zgrada je ispala super samo ne znam da ne bude spolja gladac a unutra jadac jer ipak je onamo mali milion stanova
Za konstruciju sam cuo da je bas dobra, da je isao najbolji beton i sl. Ali opet price pricine.
Dok su zidovi od Ytong blokova, nesto poput Belvilla u Beogradu. Gradnja sa njima jeste skuplja i po papiru tobos bolja od klasicnih blokova (ja sam skeptik) ali opet, nase firme, nasi investitori, uh, pa neka su zvucniji. Pregradni zidovi izmedju soba regips, juce mi je pricao drug sto radi sa firmom koja ugradjuje kuhinje da uopšte nije odusevljen tim pregradnim zidovima, pitanje je koliko kvalitetno to moze drzati kuhinju
Najbolje bi bilo sacekati jedno vrijeme da se vidi kako ce se pokazati stanovi, a opet, cijene su sad bas povoljne, najveca pjaca na primorju bukvalno jer je dosta podizvodjaca bilo angazovano i pojedini prodaju i za 1250 ako im je frka.
Kazu da je lamela A2 kao bolja od A1, nemam pojma zasto, mada A1 jos nije zavrsena a velika im je forca da je sto prije zavrse jer kasne uveliko a penale su skoro svudje ugovarali pa se moze desiti da te zavrsne radove bas isfuserisu. Opet, na cosak od lamele A2 i C ti je trafostanica (tobos treba da je izmaknu), neko i na to gleda pa bi valjalo izbjeci one prve stanove na sami cosak sa dvorisne strane.
A dvorisna strana i nije nesto suncana.

Reply With Quote
Bookmarks