Quote Originally Posted by kimmi View Post
Ja sam siguran da bi ti volio da tako bude, da bi mogao da kažeš "eto, bio sam u pravu".

Ne znam kako je Krivokapić postavio stvari oko pregovora za vladu, ali siguran sam da u jednoj od 8 iteracija će reference da budu na stolu. Zato i pište iz DFa pojedini kako im se ne sviđa model pregovora.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Davno sam prevazišao ego priču "bio sam u pravu". Sad gdje sa nekim stepenom vjerovatnoće predvidim neke događaje stavim neku paricu. Pa umjesto "bio sam u pravu" obradujem nečim porodicu. A kad fulam, priznam grešku i nešto iz nje naučim.

Ovdje se Medo, Manda i Pipun, nažalost ne mogu sekjuritizovati u neki finansijski derivat. Previše su ludi i bio bi ekstremno volatilan

Samo jedna stvar... Mislite li stvarno "odjebaus" za predsjednike tri partije koje većini od 41 poslanika daju 18?
Ko je vama rekao eskpertska vlada? Dritan sa 4 poslanika. I ko još?

Pa onda neka Dritan ucijeni i rizikuje nove izbore sa DPS na vlasti.

Jedina eventualna mogućnost je da ih Krivokapić dovede pred svršen čin. Prethodno se Amfi rekupera i malo prokune okolo kako bi mu dao na olitičkoj snazi.

Sad ozbijno. Bojim se, da će biti "jesam li vam rekao", ali neće me to učiniti srećnim. Zaista je loše živjeti u zemlji gdje ti ludaci i Vučićeve tranje ozbiljno kroje kapu.