Odnosi se i na @Babbo Natale
Pazi, ako to bude ponuđeno URI po principu uzmi ili ostavi, treba Dritan da sazove press i kaže, nešto tipa: "obraćam se građanima, obećali smo promjene, odbili smo sve ponude DPSa, izdržali sve pritiske mafije i regiona, htjeli da pravimo vladu sa ZZB i Demokratama na principima struke. To je bilo naše obećanje a te principe je prihvatio i nosilac liste ZZB prije izbora. Sada nam je stavljeno po principu uzmi ili ostavi da podržimo vladu koja je u suprotnosti sa obećanim. Prosto ne možemo da vjerujemo da Srbi u Crnoj Gori nemaju stručnijih predstavnika od Mandića, Radunovića i Kneževića. Mi smo ljudi koji držimo do riječi i na ovakve kompromise ne možemo da pristanemo. Mi se zalažemo za promjenu sistema, a ne da sistem ostane isti a da politički funkcioneri vrše ministarske funkcije i zloupotrebljavaju ih u stranačkom interesu. Niko od političara iz URE neće biti u vladi, daćemo rješenje iz struke, DF ima rok od 7 dana da se izjasni da li će umjesto nekvalifikovanih političara ponuditi eksperte, a ako odbiju tražićemo podršku DPSa za manjinsku vladu. Ne, ne želimo sa DPSom, ali DF mora da uradi racionalnu stvar i predloži stručnjake. Ne, ne pravimo problem oko togs da li je neko ove ili one nacionalne pripadnosti, samo insistiramo na znanju i referencama. DF ima i drugu mogućnost, neka da podršku nama, profesoru Krivokapiću i Demokratama da demontiramo sistem i idemo na nove izbore za 12 mjeseci."
Tako bih ja uradio da sam političar iz URE
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Bookmarks