Page 44 of 214 FirstFirst ... 344041424344454647485494144 ... LastLast
Results 1,076 to 1,100 of 5331

Thread: Novi sastav Vlade Crne Gore-diskusija

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,798
    Thanked in
    2,457 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Nisam u toku o chemu se radi,ali ono shto je ochigledno je da se kao svete zbog poraza,BOLESNO SKROZ,pih.
    Samo zamisli u ovoj situaciji zdravstvenoj,pune ulice smeca,a mrachno sve,sram ih i stid bilo za vazda!
    Nisam baš siguran koga da bude sram, pročitao saopštenja, obije strane, tvrde da su u pravu. Nešto se radi o katastru i deponiji na čijoj je teritoriji, a izgleda na obije po malo. U krajnjem, koliko ima od kad je formirana opština, mogaše li makar javnu rasvjetu nakačit na neku trafo stanicu đe će plaćati račun.
    Takođe, opštini Tuzi skoro svi prihodi su iz egalizacionog fonda, nešto se ne trude da sakupe lokalne takse. Što bi se cimali i svaljivali trošak na građane i gubili glasove kad stižu pare iz budžeta.

Ako su tražili opštinu i napavili studiju da je održiva, što je sad povika na Podgoricu, što neće smeće da voze i plaća rasvjetu za Tuzi? Realno, opština finansijski nije održiva, dobijena je u političkom dealu dok su Albanci davali glasove DPS-u.

I sad DPS je izgubio Tuzi,glasali su za druge pukao deal. Đeljošaj im je dao korpu i na lokalnom i državnom nivou. Zašto bi im DPS dok drži vlast u PG vozio smeće for free i plaćao rasvjetu? Ujedno Đeljošaj apelovao na Tuzane da ne plaćaju odvoz dok se ipštini Tuzi ne vrati deponija.

Prije nego popljuješ nije baš crno bijelo.

Thanks Thanks Given 
    8,813
    Thanks Thanks Received 
    3,921
    Thanked in
    2,343 Posts

Druze,dok placam redovno rachune,apsolutno me ne zanima nishta ostalo,nisam obavezan da pratim ko ce shta i kad da preuzme,kad i kako,to sve valjda treba da funkcinishe kao i do sad,uh smorih se,dje i pomenuh ta ...
    ...

3. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,543
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

AKo je PG prije "osamostaljivanja" opštine Tuzi imala određeni broj komunalnih vozila i kojekakvigh drugih "naprava" red je bio da se dio ustupi novoj opštini.

Thanks Thanks Given 
    293
    Thanks Thanks Received 
    283
    Thanked in
    123 Posts

Opushteno brate,odg bih mu no mi se yebe za ovakvo pisanje vishe,a mozda tada nije bio ni rodjen,nebitno,gluposti.
    Nego ovdje se izgleda radi o tim sluzbama,ko ce koga svojega ugurat tu da radi,nishta drugo mi nije logichno,da se oni sad prcaju oko chistoce,elektrodistribucije,vatrogasne...a narod naravno ispashta.
    Dugo vam DPS nike davao opstinu jer ste im sluzili svrsi, da donostie glasove da se sacuva PG za DPS. I vi ste to svojski radili, to jeste, radili ste protiv sebe.
    Nikad mi nije bilo logicno da vidite kako vas iskoriscavaju, ali ipak im idete na ruku. Doduse, i vi ste iskoriscavali sistem i grabili benefite od podrske DPSu (pojedinci, politicari albanci), dok je narod albanski morao da iseljava jer posla nema...
    Cim je DPS naisao na neposlusnike, odma se desio cini mi se Orlov let akcija, i hapsenje za terorizam. Da vam pokaze da morate da cutite ili...
    Sada je doslo do raskida ljubavi, a raskid boli... malo vas, malo njih.
    Sto se tice dal je ovdje doslo do toga cija je sluzba zatajila, da ti jednostavno objasnim. Odvoz smeca potpada pod osnovnu i neophodnu akciju zbog tezine situacije koja moze da se desi gomilanjem otpada (zarazne bolesti). I tu samo neko namjerno moze da izigrava zakon, i namjerno da nanosi stetu.
    Ali, jbg, ja sam samo za tebe neko ko ti zeli lose jer sam protiv fukaraskog i lopovskog DPSa cio zivot, a imam 40 god skoro, a samim tim sto sam protiv te gamadi, ove "patriote" me svrstavaju da sam protiv drzave. Tandara mandara.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,798
    Thanked in
    2,457 Posts

Druze,dok placam redovno rachune,apsolutno me ne zanima nishta ostalo,nisam obavezan da pratim ko ce shta i kad da preuzme,kad i kako,to sve valjda treba da funkcinishe kao i do sad,uh smorih se,dje i pomenuh ta ...
    Kilava je ovo priča, ali mislim da je više o nesposobnosti, nego o osvetama. Evo dvije godine, dako su mogli organizovat rasvjetu i odvoz smeća. U krajnjem neko bi im dao kredit da nabave neophodno uz garanciju prihoda iz egalizacionog fonda. Pa nastaviš diobu sa Podgoricom i ako dobiješ dodatno nešto kompenzuješ ga na neki drugi način.
    No se bojim, da su lokalni menadžment u Tuzima, uz dužno poštovanje isto neki "talenti".
    A to što ti plaćaš očigledno ne tangira ni jedne ni druge.

Thanks Thanks Given 
    293
    Thanks Thanks Received 
    283
    Thanked in
    123 Posts

https://www.antenam.net/politika/173...-misli-na-tuzi

Da potkrijepi moju pricu.
    Dakle DPS, najgora tvorevina od postojanja Crne Gore, a hvala Bogu, postoji stotinama godina, revansira se gradjanima Tuzi za politiku na nacuonalnom nivou. To su oni veliki prijatelji svih nacija i vjera, svih etnickih grupa...
    Ljudski je da se obracunaju sa Djeljosajem ili njegovom partijom, a da ne diraju narod. Ali oni nemaju skrupula.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,592
    Thanks Thanks Received 
    6,847
    Thanked in
    3,583 Posts

Vezano za Tuzi.. prilog iz Vijesti...

--------------------------
    Do Not Disturb.
    --------------------------

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Ja znam ovog Nikolu. Nesto je dolazio kod mene kuci nedje davno. Samo je tad bio dosta mrsav, ali je lik sacuvao. Ostao mi je u sjecanju kao vrlo cestit i posten momak. Nijesam znao da je usao u politiku i vidim da je postao direktor. Ne znam detalje, ali vjerujem da problem nije tako veliki da se ne moze rijesiti. Vjerovatno se radi o nekom inatu, licnom animozitetu, dokazivanju ko je u pravu.

Nadjoh da je Nikola trazio da se racuni ne placaju Podgorici:

“Obzirom da naše Komunalno preduzeće postoji već godinu dana, vrijeme je da naši sugrađani počnu da plaćaju račune našem preduzeću, a ne kao do sada Čistoći Glavnog grada. Pozivam sve da od 1. oktobra račune plaćaju našem preduzeću i da zanemare račune koji budu iz Podgorice dolazili. Čistoća je dužna da nam obezbijedi kamione, a ako to ne budu uradili pokušaćemo da nađemo alternativno rješenje”, kazao je Camaj.
    Nije mi bas jasno ovo da Nikola trazi da se racuni ne placaju Glavnom gradu, a da Glavni grad treba da odvozi smece? Mislim, kako tazis da se ne placa za odvoz smeca, a trazis da se smece odvozi? Je li rjesenje da Podgorica da na koriscenje/pozajmi/donira par kamiona Tuzima?

Ovo treba cim prije rijesiti, jer ponekad se od male stvari napravi veliki problem.

Thanks Thanks Given 
    458
    Thanks Thanks Received 
    379
    Thanked in
    232 Posts

Pa zaletjeli su se, valjda su trebali prvo da obezbjede opremu, pa onda da pozovu građane da plaćaju opštini Tuzi račune. Problem se može riješiti tako što ustupe ta dva kamiona koja su vjerovatno svakako išla tamo, jer Čistoća ima dovoljno i bez tih kamiona. Deponija d.o.o. da kažem 1/3 površine je u opštini Tuzi, ok vidim platila je njima porez za to zemljište, neka im dozvoli bez naplaćivanja da odlažu otpad. Riješen problem, računi idu toj firmi.

Ne znam kako će riješti tu rasvjetu, puteve d.o.o. i tu mašineriju i Službu zaštite i spašavanja, moraš imati obučene ljude, čak iako daju koje vatrogasno vozilo. U šta sumnjam, jer nije da tu baš imamo za darivanje.
    Tu će tek biti problema, ovo gore uz malo volje se može odmah riješiti.
    Last edited by the_lady_marianna; 08-10-20 at 06:50.
    Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.
    Okreni na igru!

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    Ja znam ovog Nikolu. Nesto je dolazio kod mene kuci nedje davno. Samo je tad bio dosta mrsav, ali je lik sacuvao. Ostao mi je u sjecanju kao vrlo cestit i posten momak. Nijesam znao da je usao u politiku i vidim da je postao direktor. Ne znam detalje, ali vjerujem da problem nije tako veliki da se ne moze rijesiti. Vjerovatno se radi o nekom inatu, licnom animozitetu, dokazivanju ko je u pravu.

Nadjoh da je Nikola trazio da se racuni ne placaju Podgorici:

Nije mi bas jasno ovo da Nikola trazi da se racuni ne placaju Glavnom gradu, a da Glavni grad treba da odvozi smece? Mislim, kako tazis da se ne placa za odvoz smeca, a trazis da se smece odvozi? Je li rjesenje da Podgorica da na koriscenje/pozajmi/donira par kamiona Tuzima?

Ovo treba cim prije rijesiti, jer ponekad se od male stvari napravi veliki problem.
    Klasicna igra DPS-a, svete se sada albancima sto ce da podrze novu vladu, mada cisto sumnjam da se Vukovic tu ista pita, vec kao marioneta ponavlja sta mu nadredjeni kaze. Evo odgovora Djeljosaja glavnom gradu:

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...egova-politika

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Mislim da se Nikola malo zaletio. Ako trazis od gradjana da ne placaju odvoz, nema rezona da trazis da se smece odvozi. Najprije je trebao da obezbijedi da opstina Tuzi moze sama da organizuje odvoz smeca, pa onda da se placanje prebaci na opstinu Tuzi. Postoji neki redosled.

Evo Djelosaj kaze:

Smatramo da Glavni grad u Tuzima nema više što da radi, ovo je naša teritorija i naša briga, vi brinite o vašim građanima imamo u Crnoj Gori opština koje jesu naši prijatelji, pa smo obezbijedili potrebnu mehanizaciju, kako bi naš grad bi čist, kao što nam je uvijek dolikovalo. I Tuzi su ciste kao suza danas..
    Ako je obezbijedjena mehanizacija i ako su Tuzi cisti kao suza, ne znam u cemu je problem?

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Mislim da se Nikola malo zaletio. Ako trazis od gradjana da ne placaju odvoz, nema rezona da trazis da se smece odvozi. Najprije je trebao da obezbijedi da opstina Tuzi moze sama da organizuje odvoz smeca, pa onda da se placanje prebaci na opstinu Tuzi. Postoji neki redosled.

Evo Djelosaj kaze:

Ako je obezbijedjena mehanizacija i ako su Tuzi cisti kao suza, ne znam u cemu je problem?
    Mehanizacija je obezbijeđena od opozicione opštine (nova većina), a ako je tačno da nijesu dali ni 3 kamiona od 120 koliko Komunalno Podgorica ima, onda je to stvarno zastiđe.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,543
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Dok su Tuzi bili dio opštine Podgorica mještani su račune plaćali gradskim službama. I te njihove (tuške) pare su služile da se kupuju mašine, vozila i šta je već trebalo.
    Dakle, nakon osamostaljenja opštine Tuzi, dio voznog parka gradske (Podgoričke) komunalne službe morao je pripasti novonastaloj opštini!!!
    ---

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Mehanizacija je obezbijeđena od opozicione opštine (nova većina), a ako je tačno da nijesu dali ni 3 kamiona od 120 koliko Komunalno Podgorica ima, onda je to stvarno zastiđe.

Stvarno ne znam detalje. Jedino sto mi nije islo jeste da Nikola trazi od gradjana Tuzi da ne placaju odvoz smeca, a onda trazi od Podgorice da se smece odvozi. I onda se napravi haos od smeca. Trebalo je prvo rijesiti mehanizaciju i nacin odvoza smeca, da narod ne trpi. Zato kazem, neki redosled mora da postoji.

Mislim da je Podgorica trebala da im ustupi/pozajmi par kamiona, koliko je potrebno za Tuze. Pa nek onda komunalno iz Tuza odvozi smece. I problem rijesen. No, kod nas je uvijek lakse nesto reci nego uraditi.

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,798
    Thanked in
    2,457 Posts

Dakle, Tuzi su samostalna opština evo dvije godine. Samo iz egalizacionog fonda za pomoć nerazvijenim (čitaj neodrživim) opštinama za to vrijeme su dobili oko milion eura. A koliko sam shvatio da su sami naplatili neki minimum prihoda od svojih građana. Ajde ako neko zna koliko su za to vrijeme zaposlili novih ljudi i koliko je para investirano u raznorazne drangulije uključujući kancelarije, kola i sl...
    Vala su mogli kupit za 100.000 dvije polovne očuvane smećarke i zaposliti 7-8 ljudi da nose smeće. Vjerujem da je 100k potrošeno na veće gluposti, a da je zaposleno više ljudi na manje važnim stvarima. Čak i sada, svaka banka bi im dala za kredit opštini za smećarke i da se garantuje povraćaj iz egalizacionog fonda, pa kad se isparničimo i poravnamo umjesto dvije smećarke uzećemo nešto što nam bude trebalo. No, ipak, takve stvari zahtijevaju malo uključivanja mozga, a ne samo političkih floskula kako je kriv DPS i grad Podgorica što je smeće po ulicama moje samostalne opštine.
    Što je poenta? Poenta je da se sakupljanje smrdljivog smeća diže na politički nivo, zatezanje i prepucavanje. Druga stvar je što je za smeće u Tuze, samostalnu opštinu gdje već dvije godine nije vlast, ponovo kriv DPS. Helloooo... Imali ste dvije godine da organizujete dvije smećarke. Ali sada navijamo za tu Demokrate i njegovog drugara Đeljošaja, koji dvije godine ne mogu da organizuju dvije smećarke ... Da ne bude da sam advokat DPS, ali otprilike na ovom mikroprimjeru mi se pokazuje buduće funkcionisanje novih vlasti. Što god zasereš, ti nađi način da optužiš DPS. I to ne sam prvih 100 dana. Ni godinu. Ni dvije. Nego dokle god može.
    A što sijedaš onda na vlast? Da mi kmečiš što je DPS zasrao? Rješavaj problem ili pali odatle.
    Ovo su momenti kada se sjetim dvije mantre beogradskih taksista koje je pisao news.net.
    1. Ako se upali klima u autu desiće se nešto strašno.
    2. Čeda je prodao Kosovo.
    I da ne bude da je samo sprdnja. Srpski ministar finanisija Siniša Mali kazao je prije par dana da se u Srbiji sada mnogo bolje živi nego kada je njom vladao Đilas. Problem je samo što Srbijom nikad nije vladao Đilas, već je buio gradonačelnik BG. Valjalo bi da ne budemo Siniša Mali.

Da dodam još jedan naslov sa news.net

Pronađen mehaničar koji ne prvo ne pita mušteriju "Ko ti je ovo ranije radio?".

Digresija, dosta ilustrativna, nadam se da kapirate šta želim reći.
    Last edited by Gagarin; 08-10-20 at 09:27.

17. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    68
    Thanked in
    62 Posts

Stvarno ne znam detalje. Jedino sto mi nije islo jeste da Nikola trazi od gradjana Tuzi da ne placaju odvoz smeca, a onda trazi od Podgorice da se smece odvozi. I onda se napravi haos od smeca. Trebalo je prvo rijesiti mehanizaciju i nacin odvoza smeca, da narod ne trpi. Zato kazem, neki redosled mora da postoji.

Mislim da je Podgorica trebala da im ustupi/pozajmi par kamiona, koliko je potrebno za Tuze. Pa nek onda komunalno iz Tuza odvozi smece. I problem rijesen. No, kod nas je uvijek lakse nesto reci nego uraditi.
    Nije mi jasno kako ti iznosis nesto sto nije tacno. Trazeno je da ne placaju racune koje salje cistoca pg, jer imaju svoje komunalno u svojoj opstini. Znaci cistoca moze da odvozi smece sa opstine tuzi jedino ako imaju neki vid ugovora da ih opstina angazuje itd. Npr tokom ljeta vatrogasna iz PG je vrsila usluge u opstini Tuzi jer su ovi potpisali ugovor sa njima.

Npr sad smece odvode iz sluze iz Dg i Ct i ovi ih placaju za tu uslugu

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by biancoceleste View Post
    Nije mi jasno kako ti iznosis nesto sto nije tacno. Trazeno je da ne placaju racune koje salje cistoca pg, jer imaju svoje komunalno u svojoj opstini. Znaci cistoca moze da odvozi smece sa opstine tuzi jedino ako imaju neki vid ugovora da ih opstina angazuje itd. Npr tokom ljeta vatrogasna iz PG je vrsila usluge u opstini Tuzi jer su ovi potpisali ugovor sa njima.

Npr sad smece odvode iz sluze iz Dg i Ct i ovi ih placaju za tu uslugu
    Ja sam samo citirao Nikolu Camaja. On je trazio da se racuni ne placaju Podgorici. A da je Podgorica duzna da obezbijedi kamione. Prvo je trebalo da Tuzi obezbijede da sami mogu da organizuju odvoz, pa da nakon toga obustave placanje onom ko je to dosad radio. Ovako, desilo se da su Tuzi odlucile da ne placaju za odvoz prije nego su obezbijedili da to mogu samostalno raditi. Ja sam tako razumio, a mozda je istina drugacija. Nijesam se nesto mnogo ni udubljivao, tako da sam moguce pogresno razumio.

Nego, evo, izgleda da je problem rijesen. Makar privremeno. Ne znam zasto Podgorica ne da tih par kamiona za Tuze? Vjerujem da bi 2-3 kaniona bila dovoljna. I problem rijesen.

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Тузи неће да купују нове камионе за смеће, јер сматрају (по мени оправдано) да их следује дио од градске чистоће подгорице.
    Подгорица неће да да, тојест затежу због разграничења (куће ракића, плантаже, депонија итд) и тако је дошло до ове ситуације.
    Срећом, ту су беранска и улцињска општина да помогну.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Тузи неће да купују нове камионе за смеће, јер сматрају (по мени оправдано) да их следује дио од градске чистоће подгорице.
    Подгорица неће да да, тојест затежу због разграничења (куће ракића, плантаже, депонија итд) и тако је дошло до ове ситуације.
    Срећом, ту су беранска и улцињска општина да помогну.
    OK, sad mi je jasnije kad se doda ova pozadina problema. U stvari, sad mi tek nije jasno, jer ne znam nista o tom problemu razgranicenja:loyal:

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

OK, sad mi je jasnije kad se doda ova pozadina problema. U stvari, sad mi tek nije jasno, jer ne znam nista o tom problemu razgranicenja:loyal:
    То је тек пакао.
    Ево пар текстова о томе.

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...i-i-golubovaca
    https://m.cdm.me/drustvo/glavni-grad...djele-imovine/
    https://fosmedia.me/infos/politika/r...za-dva-mjeseca

За депонију и куће ракића тојест плантаже и бунаре се води битка на економској равни.
    А за матагуже и куче на националној.

Ђељошај је узнемирио многе овим интервјуем :

https://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrik...tum=2020-03-18

U teritorijalnom smislu tražićemo arbitražu. Između ostalog jedan od naših zahtjeva će biti da kompletni Kuči budu dio Opštine Tuzi, kao istorijski dio Malesije. Svi su porijeklom Malisori iako se trenutno ne osjećaju tako. Najveći malisorski junaci su iz Kuča. Iako se Glavni grad ne slaže sa tim, mi imamo argumente. Sve što smatramo da nama pripada, a Glavni grad misli da pripada njima možemo dati arbitraži – kaže Đeljošaj.
    On je istako da poštuju zahtjev da Deponija bude vlasništvo Glavnog grada.
    – Dogovorićemo sa Podgoricom model, kako da ostanu vlasnici, a Opština Tuzi da ne izgubi u finansijskom smislu u konačnoj raspodjeli imovine. Najvažnije je da će biti u funckiji i na raspolaganju Cetinju, Danilovgradu, Podgorici i Tuzima za deponovanje otpada i da građani neće osjetiti nikakvu promjenu – ističe Đeljošaj.
    Nik Đeljošaj navodi da samo ukoliko arbitraža utvrdi Matagužima će dati crkvu Svetog Nikole i groblje.
    – Insistiraćemo do kraja da i crkva i groblje ostanu u Tuzima. Crkva je naša i ostaće u Tuzima. Opština Tuzi ima posebnu pažnju da očuva spomenike kulture i ne želimo praviti jednonacionalnu opštinu – kaže Đeljošaj.
    On je kazao da će Opština Tuzi preuzeti sva preduzeća na njihovoj teritoriji.
    – Što se tiče preduzeća i javnih institucija biće ispoštovan naš zahtjev. To znači da ćemo preuzeti sve u paketu. Tu ćemo se usaglasiti lako i to je dogovoreno. Od opreme gradskih preduzeća dobićemo sve ono što je potrebno da naše Komunalno može da servisira potrebe građana opštine – kazao je Đeljošaj.
    Iako su ranije iz Opštine Tuzi stizale najave da će Glavnom gradu uzeti vodoizvorišta Dinoša i Vuksanlekići, Đeljošaj navodi da će potpisati ugovor o korišćenju.
    – Potpisaćemo ugovor o nesmetanom korišćenju vodoizvorišta Dinoša i Vuksanlekići za potrebe Glavnog grada bez ikakvih ograničenja. Vodoizvorišta se daju na koncesiju i javno su dobro. Formalni vlasnici su opštine na čijoj su teritoriji – kazao je Nik Đeljošaj.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    297
    Thanked in
    99 Posts

Dritan Abazovic

Krenuli smo po mandat koji su nam dali građani za formiranje prve demokratske vlade u istoriji naše države.

Thanks Thanks Given 
    5,056
    Thanks Thanks Received 
    12,432
    Thanked in
    6,731 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...od-djukanovica

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović održao je danas konsultacije o mandataru za sastav Vlade Crne Gore sa nosiocima lista koalicija "Za budućnost Crne Gore" Zdravkom Krivokapićem, "Mir je naša nacija" Aleksom Bečićem i "Crno na bijelo" Dritanom Abazovićem.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Presmiješno ali lijepo.

Sent from my Telefunken
    Ali Dritanova faca, blam me sa kim sjedim, priceless....

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

Quote Originally Posted by autoput View Post
    Dritan Abazovic

Krenuli smo po mandat koji su nam dali građani za formiranje prve demokratske vlade u istoriji naše države.

Ође се бојом и распоредом кравата шаљу неке сублиминалне поруке ...

27. The Following 2 Users Say Thank You to Geralt of Rivia For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    594
    Thanks Thanks Received 
    1,061
    Thanked in
    552 Posts

Možda i postanemo srećna zemlja...

29. The Following 2 Users Say Thank You to bayo For This Useful Post:

Page 44 of 214 FirstFirst ... 344041424344454647485494144 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)