Ja znam ovog Nikolu. Nesto je dolazio kod mene kuci nedje davno. Samo je tad bio dosta mrsav, ali je lik sacuvao. Ostao mi je u sjecanju kao vrlo cestit i posten momak. Nijesam znao da je usao u politiku i vidim da je postao direktor. Ne znam detalje, ali vjerujem da problem nije tako veliki da se ne moze rijesiti. Vjerovatno se radi o nekom inatu, licnom animozitetu, dokazivanju ko je u pravu.

Nadjoh da je Nikola trazio da se racuni ne placaju Podgorici:

“Obzirom da naše Komunalno preduzeće postoji već godinu dana, vrijeme je da naši sugrađani počnu da plaćaju račune našem preduzeću, a ne kao do sada Čistoći Glavnog grada. Pozivam sve da od 1. oktobra račune plaćaju našem preduzeću i da zanemare račune koji budu iz Podgorice dolazili. Čistoća je dužna da nam obezbijedi kamione, a ako to ne budu uradili pokušaćemo da nađemo alternativno rješenje”, kazao je Camaj.
Nije mi bas jasno ovo da Nikola trazi da se racuni ne placaju Glavnom gradu, a da Glavni grad treba da odvozi smece? Mislim, kako tazis da se ne placa za odvoz smeca, a trazis da se smece odvozi? Je li rjesenje da Podgorica da na koriscenje/pozajmi/donira par kamiona Tuzima?

Ovo treba cim prije rijesiti, jer ponekad se od male stvari napravi veliki problem.