Dugo vam DPS nike davao opstinu jer ste im sluzili svrsi, da donostie glasove da se sacuva PG za DPS. I vi ste to svojski radili, to jeste, radili ste protiv sebe.
Nikad mi nije bilo logicno da vidite kako vas iskoriscavaju, ali ipak im idete na ruku. Doduse, i vi ste iskoriscavali sistem i grabili benefite od podrske DPSu (pojedinci, politicari albanci), dok je narod albanski morao da iseljava jer posla nema...
Cim je DPS naisao na neposlusnike, odma se desio cini mi se Orlov let akcija, i hapsenje za terorizam. Da vam pokaze da morate da cutite ili...
Sada je doslo do raskida ljubavi, a raskid boli... malo vas, malo njih.
Sto se tice dal je ovdje doslo do toga cija je sluzba zatajila, da ti jednostavno objasnim. Odvoz smeca potpada pod osnovnu i neophodnu akciju zbog tezine situacije koja moze da se desi gomilanjem otpada (zarazne bolesti). I tu samo neko namjerno moze da izigrava zakon, i namjerno da nanosi stetu.
Ali, jbg, ja sam samo za tebe neko ko ti zeli lose jer sam protiv fukaraskog i lopovskog DPSa cio zivot, a imam 40 god skoro, a samim tim sto sam protiv te gamadi, ove "patriote" me svrstavaju da sam protiv drzave. Tandara mandara.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Bookmarks