Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
Ja mislim da je nesto drugo posrijedi, pa neka budem teoreticar zavjere, paranoik, ludak.. Ali ja sam ubijedjen da njima (Medu, Mandi..) gori pod nogama, jer ih je frka sta ce sve da ispliva o njihovih konekcijama sa DPS-om ukoliko ANB ode u neutralne ruke. Kao i veze dva "ljuta protivnika", Mila i Vucica. Da bi postena vlast razoblicila i razotrkila cijelu igranku koje je ovaj mrceni narod taoc vec godinama, decenijama...
Dosta se slažem sa tobom ali postoji i druga priča možda drugi ne žele da dođu ovi iz DF u bezbednosni sektor da se upravo ne bi o njima neke stvari saznale ipak su se mnogi zalazu da se otvore svačiji dosije a koliko sam ja slušao niko od demokrata i ure nije pominjao otvaranje tajnih spisa možda grijesim ali ta teorija da se oni boje da se o njima ne sazna dosta toga veruj mi da je minimalna jer bi se tada i o mnogim saznalo ne samo iz DF vec i iz ove druge dvije koalicije
Mnogi imaju velika očekivanja ali su zaboravili da je to sve politika i da svako stiti svoj interes e sad put koji strane odaberu da taj svoj interes ostvari je različit