A u čemu su uhvaćeni života ti?
Kako stvari počnu da se komplikuju tako se i DPS ovci javljaju u većem broju. Hahaha. Pa će kad se ovi danas dogovore opet kmeeee i nestanak sa foruma.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Znaci nijesu samo cakule...
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Bili jednom Srbin, Crnogorac i Albanac.... ovako pocinje vic koji ce trajati 2-3 godine dok se ne pocisti DPS, SD i Bosnjaci. Pa onda slobodni izbori, ispravan biracki spisak i demorkatski izborni zakon. Tek tada ce se vidjeti sta narod misli.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ovic-lideri-df
Neko debelo spotice sporazum. Nije Amfilohije tu zbog Dritana, no zbog nasih nesoja.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ja sam rekao da bih volio da premijer bude Dritan al da apsolutno nemam nikakav problem da to bude Krivokapić. sam Krivokapić je rekao da ima u vidu eksperte koji bi mogli biti u Vladi (i nisu političari) a ja sa tim nemam nikakvih problema. jer je to cilj
za šta su Mandić, Radunović ili Pedja eksperti? Mandić je ekspert za to kako raditi na štetu naroda. Radunović možda za to kako od poslaničke plate imati auto od sto iljada i par stanova a Pedja je ekspert za to kako biti u Parlamentu svake 4 godine. taman su eksperti kao drugari im iz DPSa. narod nije glasao za DF, tj dobar dio naroda. glasali su za koaliciju u kojoj je DF. SNP im je donio priličan broj glasova. ne vidim Šćekića da je tražio funkciju. DF sam nikad ne može imati 27 mandata. neka izadju na izbore sami preko 10 mandata uzet neće
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Samo nek se oni zajebavaju... pa ce stic kazna prije nego sto i misle....
Dovoljno je samo da Krivokapic izadje i kaze narodu kako su ove splacine opstruisale da se sastavi Vlada...
Pasce na nivo statisticke greske isto kao i DPS
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...8dqzivo-_zJ8as
Ajmo kod starog, da vam objasni par stvari...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Pa ne znam.. iako sam vrlo mracan i pesimistican sa prognozama kad je nasa politika u pitanju, meni ovo lici kao diktat zapada. Da se u ocima crnogorske javnosti oslabi pozicija i uticaj srpske desnice. Ono, ZBCG je osvojila najvise od opozicije, ali koliko je doprinio Krivokapic? Koliko Crkva? Koliko zapadnjacko krilo PzP-a (koje se do sada tretiralo kao srpsko)? Koliko ostaje srpskom krilu, da bi na osnovu ukupnog rezultata tvrdilo pazar i predstavljalo se kao osvajac komplet svih glasova ZBCG? Ovime treba da se oslabi pregovaracka pozicija srpske desnice, a Medo.. vjerovatno je dobio jasne instrukcije sta da radi, ako misli politicki da prezivi.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
jes da će sad skočiti mnogi što se Amfilohije uključio ali on jedini može da skloni ove. jer ih on u dušu zna. pošto su izašli i rekli kako će ga ispoštovat a onda isti dan avionom vlade Srbije pošli za BG na raport i instrukcije kod Vučića. Amfilohiju iza ledja, naravno
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nije mogla ni Jugoslavija pa nece ni ovaj Trojni pakt izdrzati pritisak ... Jednostavno istorijski veoma smo podoban narod za jahanje jesu li geni ili madjije ko to zna
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Zna li se koliko mandata imaju konstituenti ZBCG pojedinačno? NSD - 8, DNP - 5, PZP - 5, SNP - 5, to je 23, kome su pripala ostala 4 mandata?
Hahahahaha
A dece mi moje htedoh napisati ovo jedino moze Amfilohije da resi
Imam osjecaj da onaj koji je odlucio da najmanje prica dok se citava ova situacija razvija ce na kraju najvise politicki profitirati - Aleksa Becic i Demokrate.
Rekao bih za sad - Very well played, young man.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Milača je sigurno na Zdravkovu stranu.
Nego, najbolje bi bilo bataliti priču bar do večeras. A najbolje do sjutra.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Da rezimiramo...
Nesrećni Dritan Abazović, zvijezda progresivne, liberalne građanske misli u Crnoj Gori, pregovara o sastavljanju reformske vlade po kriptama manastira sa kleronacionilistima, uz posredovanje popova.
Novi standardi demokratije i "slobode" u Crnoj Gori.![]()
In vino veritas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks