Originally Posted by
Gile_sampion
A sto jesT jesT zacerivali ste ga i vi nama dje god ste stigli

Nemoj da ste vi fini a da smo mi divljaci... dok god ne osudite vlastite zlocine pocev od Jasenovca pa na dalje tesko da ce razgovora biti medju nama... evo se Crna Gora izvinjavala - ne cuh da se sa druge strane neko izvinio! A nemoj mi reci da nije i crnogorska i srpska majka zaplakala!!!
Gile,
zasta oni Crnoj Gori da se izvinjavaju? Zato sto nas nijesu pustili da bez problema prodremo do Dubrovnika ili zato sto se nijesu sami postrojili i zamolili nas da ih redom strijeljamo ili zato sto nijesu sami zapalili svoje domove no smo mi morali da se mucimo?
Ne sprdaj se, taj dio istorije je najsramniji za Crnogorce i Crnu Goru i treba da smo manji od makovog zrna a ne mi njima da trazimo izvinjenje. Nijesu nam oni krivi sto vecina u tom periodu nije imala mozga u glavi i sto su pustili da ih ponese srpski nacional-sovinizam i da se sa njima diriguje iz Beograda. No dobro je da su se i sad osvjestili, bolje ikad no nikad.
I jos nesto, ako si Srbin nemoj da govoris u ime Crnogoraca.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Bookmarks