Results 1 to 25 of 347

Thread: Diskus hernija

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    225
    Thanks Thanks Received 
    99
    Thanked in
    48 Posts

Quote Originally Posted by _betrayer_ View Post
    Imam 28 godina. U pitanju je vratni dio kicme. Bol sam osjecao u pocetku i sirio se niz desnu ruku, ali ga je poslije par nedjelja zamijenilo trnjenje. To je bilo prije tri mjeseca. Trenutno su simptomi trnjenje, slabost tricepsa, misica grudi i latissimusa i atrofija ovih misica. Malo sam detaljnije opisao probleme u nekom od prethodnih postova.
    Poslao sam na par adresa izvjestaj i vecina doktora (ali ne specijalista iz ove oblasti) je rekla da ce najvjerovatnije biti potrebna operacija.
    Bio sam kod Sava Radunovica i procitao mi je snimak magnetne rezonance i rekao da imam neki tezi oblik hernijacije, da se ta neka unutrasnjost diska razlila i da se ne moze vratiti u predjasnji polozaj. Rjesenje je da se ceka da ga tijelo resorbuje, ali to je spor proces. Taj materijal vrsi kompresiju na nerv i to mi izaziva ove simptome. On mi je rekao da mogu da idem kod njega na neke terapije kojima bi pokusao da otkloni tu kompresiju i da ce biti potrebno minimum 20-25 terapija, a cijena je 50 eura po terapiji. Malo skupo, ali snasao bih se za novac da znam da ce mi biti bolje nakon toga... Takodje rekao mi je da ce neurohirurg kod koga mi je zakazano 29. septembra, vjerovatno predloziti da idem na operaciju, ali da je to vrlo rizican zahvat i da se ne treba olako upustati u to. Kakva su vasa iskustva? Da li znate nekog dobrog strucnjaka? Zelim da cujem vise razlicitih misljenja prije nego odlucim sta cu dalje. Ali opet, vrijeme nije na mojoj strani, jer sto je duze nerv kompresovan, veca je vjerovatnoca trajnog ostecenja...
    poz.ovu terapiju sto ti je rekao dr radunovix da probas je trakcija... aparat za dekompresiju kicmenog stuba.
    nemoj da placas kod njega 50e jer na nekoliko mjesta imas po 20e. Nemoj da mislis da je to filozofija jer sve aparat radi tako da ne moras da brines je li neko strucan ili nije.
    ja sam na taj aparat radio godinama u hipokrat.
    Bilo je dosta slucajeva da je pomogao pac.
    ordinacija endorfin i vertebre fizikalna,imas ih na insta i na fb. obojica imaju taj aparat. Operacija neka ti bude poslednja opcija.

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk

2. The Following User Says Thank You to koktahn For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)