Page 159 of 487 FirstFirst ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... LastLast
Results 3,951 to 3,975 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    4,318
    Thanks Thanks Received 
    8,332
    Thanked in
    3,175 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Samo cekam kad ce Sergej Cetkovic, Zuti Serhatlic i ekipa da se ukljuce i stanu u odbranu gospodara i njegovih "tekovina". A to je zadnja opcija, to nedje pred same izbore, kad upute vapaj za odbranu domovine, četnici naviru, kraj je blizu..
    Ja cekam kosarkase i rukometasice Buducnosti...

Nego... Je li tacno da Brcvak organizuje dijasporu da dolazi da glasa za DPS???

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

2. The Following User Says Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,280
    Thanks Thanks Received 
    8,427
    Thanked in
    4,150 Posts

Što mi pade na pamet. Da li je obraćanje Rame miješanje u unutrašnju stvari?

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

4. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Samo cekam kad ce Sergej Cetkovic, Zuti Serhatlic i ekipa da se ukljuce i stanu u odbranu gospodara i njegovih "tekovina". A to je zadnja opcija, to nedje pred same izbore, kad upute vapaj za odbranu domovine, četnici naviru, kraj je blizu..
    Sergej stara splaka. Žutog ne bi komentarisao...
    A tek Ramba Amadeusa, najveću slinu od svih njih.
    Last edited by Director; 27-08-20 at 19:18.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Sergej stara splaka. Žutog ne bi komentarisao...
    A tek Ramba Amadeusa, najveću slinu od svih njih.
    Kad sam ja Ramba pitao zasto jednog slova podrske nije htio da uputi pokretu "Odupri se", poceo neku pricu kako su iz organizacije pokreta prijetili Djuricicu porukama da ga biju sto nece da ide sa dobosom na celu kolone, neka prica da Bog sacuva.. Ja reko': "Dobro, sve i da mu se stvarno to desilo, okle znas da to nisu neki zlobnici sto hoce samo da miniraju pokret, zar nisi svjestan koliko je iskrena i cestita namjera iza te energije?" A on veli, ma necu da se eksponiram ja, ne volim ti ja kamere, da sam u prvi plan... Znas ono kad vidis da neko toliko jadno laze, da ti se smuci. Dobro je, reko'.. kralju.. on ne voli da se eksponira, ne voli kamere..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    6,117
    Thanks Thanks Received 
    6,667
    Thanked in
    3,181 Posts

Vele naord skapava od gladi pa se na ovo trose pare.

Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Kad sam ja Ramba pitao zasto jednog slova podrske nije htio da uputi pokretu "Odupri se", poceo neku pricu kako su iz organizacije pokreta prijetili Djuricicu porukama da ga biju sto nece da ide sa dobosom na celu kolone, neka prica da Bog sacuva.. Ja reko': "Dobro, sve i da mu se stvarno to desilo, okle znas da to nisu neki zlobnici sto hoce samo da miniraju pokret, zar nisi svjestan koliko je iskrena i cestita namjera iza te energije?" A on veli, ma necu da se eksponiram ja, ne volim ti ja kamere, da sam u prvi plan... Znas ono kad vidis da neko toliko jadno laze, da ti se smuci. Dobro je, reko'.. kralju.. on ne voli da se eksponira, ne voli kamere..
    Ču neće da se eksponira. Radio je to za pare kada su udarali na Miloševića, a ođe su ga par puta platili, jednom pred referendum, a drugi put za pjesmu Evrovizije. Stara je to oberuša prefrigana.

Thanks Thanks Given 
    5,048
    Thanks Thanks Received 
    12,427
    Thanked in
    6,726 Posts

ova bakljada u PG sa sve ikonografijom je tako potpis DFa. i penal za DPS.

‘Okupljanje je, kako tvrde prisutni, organizovano spontano, te im je tek danas javljeno da dođu ispred podgoričkog Hrama’

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...a-ispred-hrama

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Ovo je odlicna ideja izborne koalicije SPC - DF sa ovim autolitijama i protestnim setnjama. Nesto dodju kao pokretni panoi DPS. Sve fini ljudi sto ispsuju gradjane ko im ne mase ili klice. Gospoda takorekuc. Ako se neko dvoumi slucajno odmah ce ih oni ispraviti sa svojom ikonografijom i pjesmama. Divni ljudi, divni...

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Sta znam,ja to ne gledam toliko ekstremno meni je knezovic gadan, a Vlado i Rambo su mi ok tipovi.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Sta znam,ja to ne gledam toliko ekstremno meni je knezovic gadan, a Vlado i Rambo su mi ok tipovi.
    Ne radi se o ekstremnosti već o licemjerju. Ja sam jako dobro pamtio koliko je bio aktivan kada se rušio Milošević. Rambo je čovjek iz CG, nikad javno nije uradio za CG ono što je radio za Srbiju kada su tražili promjene. Veoma često se bavio političkim temama tamo, a ovdje neće da se eksponira.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post

‘Okupljanje je, kako tvrde prisutni, organizovano spontano, te im je tek danas javljeno da dođu ispred podgoričkog Hrama’

Пенал за дпс хахах каква је ово трула прича квази опозиционара.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

koje okupljanje. bili su i jedni i drugi danas tamo. ovi iz kolone ljubavi(ukapirali smo da antilitije djeluje agresivno) su krenuli da udju na plato ispred hrama pa ih je policija zaustavila.
    pricamo li o njima i ikonografiji?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,048
    Thanks Thanks Received 
    12,427
    Thanked in
    6,726 Posts

Default Parlamentarni izbori 2020

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    Пенал за дпс хахах каква је ово трула прича квази опозиционара.
    ne znam ali meni je bakljada ispred hrama šund klasični. bakljama je mjesto na stadionima ne ispred vjerskog objekta. sa iskazivanjem nezadovoljstva nemam nikakav problem. ali DF to ne zna da radi, za razliku od MCP

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    koje okupljanje. bili su i jedni i drugi danas tamo. ovi iz kolone ljubavi(ukapirali smo da antilitije djeluje agresivno) su krenuli da udju na plato ispred hrama pa ih je policija zaustavila.
    pricamo li o njima i ikonografiji?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
    pričam o protestnoj šetnji u PG. od hrama su krenuli i išli onom skraćenom rutom kuda su litije išle. bakljada je bila na bulevaru i ispred Hrama.

jednako mislim da se ljubav prema domovini ne iskazuje izbacivanjem zastave kroz prozor auta

Last edited by outline; 27-08-20 at 20:17.

Thanks Thanks Given 
    4,318
    Thanks Thanks Received 
    8,332
    Thanked in
    3,175 Posts

Sto bi mi bez ovakvih Patriota...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by holiday View Post
    https://www.youtube.com/watch?time_c...ature=emb_logo
    Malii velji srbin ,propade mu litijašenje naredna tri dana.
    NAkon Bećkovića baš me obradovala ova vijest.
    A šta ćeš, vazda je bilo Crnogoraca koji su se palili na snagu države, hapšenje i pendrekanje sugrađana (ili njihovih auta). Kad nije pri ruci bila domaća vlast da to radi dobra je bila i okupatorska.

Reć' ti da si čojak bi možda puno bilo, ali te možda utješi to što vazda bilo takvih ka' to ti.

19. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Naš narod je preskočio decenije edukacije, a odsustvo civilizovanog ponašanja nas krasi oduvijek. Realno, ni ja ne volim ovakve načine izražavanja. Vjernik sam, podržavam crkvu u ovoj borbi protiv zakona ali mi je preko glave primitivizma našeg naroda, a on krasi bukvalno sve simpatizere svih stranaka. Ovo barjačenje sa svim mogućim zastavama, trubljenje autima i bačanja pod ručnom od strane dps simpatizera još od devedesetih naovamo...bakljade, urlanja po ulicama, to je tako balkanski , primitivno. Stvarno je vrijeme za promjenu svega, iz korijena. Da bi do promjena došlo, potrebno je da se ovakav nakaradan sistem surva, da se počne na zdravim osnovama graditi bolje sjutra, pa vidjećemo koliko će se pričat o zastavama kada nestane huškača i mrzitelja. Preko glave je svega. Zamorno je više slušat o tome ko je kakvu zastavu razvio, ko je više urlao. Evo neću glasat URA-u ali za 30 godina, malo koji govor, mudar, smiren govor, je ostavio utisak na mene kao govor doktora Pavićevića iz URA-e, a isti utisak imam i za čovjeka iz crkve, Gojka Perovića. Cijeli nam vijek prođe od urlanja na mitinzima, grlatim prijetnjama sa istih...prazne priče koje su nam uništile decenije. Mora da se mijenjamo, razmišljanje, sistem, mora..

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Ovo je odlicna ideja izborne koalicije SPC - DF sa ovim autolitijama i protestnim setnjama. Nesto dodju kao pokretni panoi DPS. Sve fini ljudi sto ispsuju gradjane ko im ne mase ili klice. Gospoda takorekuc. Ako se neko dvoumi slucajno odmah ce ih oni ispraviti sa svojom ikonografijom i pjesmama. Divni ljudi, divni...
    Tebi nikad nista opoziciono nije valjalo, koliko god umiveno i civilizovano da je bilo, od Odupri se naovamo. Licimure...

22. The Following 2 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Ja cekam kosarkase i rukometasice Buducnosti...

Nego... Je li tacno da Brcvak organizuje dijasporu da dolazi da glasa za DPS???

Sergej je odlazio dostinu putaa u hram i pricescivao se, ja ga gledao, tako da ti garantujem da nece podrzat dps. Ako podrzi najvece je ***** a znam.da nije

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Što mi pade na pamet. Da li je obraćanje Rame miješanje u unutrašnju stvari?
    E'o trci Darmanovic da protestuje.

Mada mislim da pise u nekom clanu ustava da se racuna mijesanje u unutrasnje stvari samo kad ne podrzis DPS.

25. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Tebi nikad nista opoziciono nije valjalo, koliko god umiveno i civilizovano da je bilo, od Odupri se naovamo. Licimure...
    Evo upravo gledam ove divne ljude. Jesu li ubaceni elementi mozda? Ja znam da je DF dobio rezultate ali to ne znaci ovo panicno i besmisleno litijanje vec je upravo ono dovelo do toga. Koliko toga treba da se proguta da bi cutao na gadluk jer su visi interesi u pitanju? E isto toliko zmure i glasaci DPS zbog ovih pirova i slicnih rabota. Izmedju vas nema razlika, vi ste bazdareni kao navijaci. Svaki glasac iz okoline koji je i bio u sumnji i koji je htio zaokruziti nesto drugo veceras su ga utvrdili ove pustahije.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post

Ja bih iz tvojeg pisanja pomislio da su Crnogorci najvece pi... na svijetu, pa e 10 momaka izadje sa srpskim zastavama oni se user. I odmah trci da zaokruzis dps. Ada takvih ce bit uvijek, a ako cekas neki banalni razlog ili izgovor da ih glasas, svakako ces ih glasat, tako da se nema vajde bavit time. Ne zivimo u utopiji no u CG. Svudje imas extrema pa i odje, ko to ne svata nema.mu se sto objasnjavat

28. The Following User Says Thank You to djordjije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,048
    Thanks Thanks Received 
    12,427
    Thanked in
    6,726 Posts

samo odje ima malo previše ekstrema. sa bilo koje strane. i da ti pravo rečem sve bih posla na jednu livadu pa tamo neka mjere svoj ekstremizam. i nemam ništa protiv zastave bilo koje države ako si na to mislio

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Evo upravo gledam ove divne ljude. Jesu li ubaceni elementi mozda? Ja znam da je DF dobio rezultate ali to ne znaci ovo panicno i besmisleno litijanje vec je upravo ono dovelo do toga. Koliko toga treba da se proguta da bi cutao na gadluk jer su visi interesi u pitanju? E isto toliko zmure i glasaci DPS zbog ovih pirova i slicnih rabota. Izmedju vas nema razlika, vi ste bazdareni kao navijaci. Svaki glasac iz okoline koji je i bio u sumnji i koji je htio zaokruziti nesto drugo veceras su ga utvrdili ove pustahije.
    Da ponovim, nikad ti nije valjalo nista sto je bilo protiv DPS-a, ni Odupri se, ni litije dok su bile crkvene i bez jednog incidenta mjesecima. Tako da je vise nego licemjeran tvoj komentar da su tvoje osjetljive senzibilitete upravo sad potresle baklje po ulicama, a dosad ti je sve bilo potaman.

31. The Following 3 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Ne radi se o ekstremnosti već o licemjerju. Ja sam jako dobro pamtio koliko je bio aktivan kada se rušio Milošević. Rambo je čovjek iz CG, nikad javno nije uradio za CG ono što je radio za Srbiju kada su tražili promjene. Veoma često se bavio političkim temama tamo, a ovdje neće da se eksponira.
    Mislim da je odje covjek decidno rekao da podrzava partije gradjanske orjentacije, sto se tice njegove podrske demonstracijama u BG on je i ove zadnje podrzao, ocigledno prijeteljske i poslovne veze pa ga ljudi pozovu.

Page 159 of 487 FirstFirst ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)