Što mi pade na pamet. Da li je obraćanje Rame miješanje u unutrašnju stvari?
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Kad sam ja Ramba pitao zasto jednog slova podrske nije htio da uputi pokretu "Odupri se", poceo neku pricu kako su iz organizacije pokreta prijetili Djuricicu porukama da ga biju sto nece da ide sa dobosom na celu kolone, neka prica da Bog sacuva.. Ja reko': "Dobro, sve i da mu se stvarno to desilo, okle znas da to nisu neki zlobnici sto hoce samo da miniraju pokret, zar nisi svjestan koliko je iskrena i cestita namjera iza te energije?" A on veli, ma necu da se eksponiram ja, ne volim ti ja kamere, da sam u prvi plan... Znas ono kad vidis da neko toliko jadno laze, da ti se smuci. Dobro je, reko'.. kralju.. on ne voli da se eksponira, ne voli kamere..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Vele naord skapava od gladi pa se na ovo trose pare.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
ova bakljada u PG sa sve ikonografijom je tako potpis DFa. i penal za DPS.
‘Okupljanje je, kako tvrde prisutni, organizovano spontano, te im je tek danas javljeno da dođu ispred podgoričkog Hrama’
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...a-ispred-hrama
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ovo je odlicna ideja izborne koalicije SPC - DF sa ovim autolitijama i protestnim setnjama. Nesto dodju kao pokretni panoi DPS. Sve fini ljudi sto ispsuju gradjane ko im ne mase ili klice. Gospoda takorekuc. Ako se neko dvoumi slucajno odmah ce ih oni ispraviti sa svojom ikonografijom i pjesmama. Divni ljudi, divni...
Sta znam,ja to ne gledam toliko ekstremno meni je knezovic gadan, a Vlado i Rambo su mi ok tipovi.
Ne radi se o ekstremnosti već o licemjerju. Ja sam jako dobro pamtio koliko je bio aktivan kada se rušio Milošević. Rambo je čovjek iz CG, nikad javno nije uradio za CG ono što je radio za Srbiju kada su tražili promjene. Veoma često se bavio političkim temama tamo, a ovdje neće da se eksponira.
koje okupljanje. bili su i jedni i drugi danas tamo. ovi iz kolone ljubavi(ukapirali smo da antilitije djeluje agresivno) su krenuli da udju na plato ispred hrama pa ih je policija zaustavila.
pricamo li o njima i ikonografiji?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
ne znam ali meni je bakljada ispred hrama šund klasični. bakljama je mjesto na stadionima ne ispred vjerskog objekta. sa iskazivanjem nezadovoljstva nemam nikakav problem. ali DF to ne zna da radi, za razliku od MCP
pričam o protestnoj šetnji u PG. od hrama su krenuli i išli onom skraćenom rutom kuda su litije išle. bakljada je bila na bulevaru i ispred Hrama.
jednako mislim da se ljubav prema domovini ne iskazuje izbacivanjem zastave kroz prozor auta
Last edited by outline; 27-08-20 at 20:17.
Sto bi mi bez ovakvih Patriota...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
A šta ćeš, vazda je bilo Crnogoraca koji su se palili na snagu države, hapšenje i pendrekanje sugrađana (ili njihovih auta). Kad nije pri ruci bila domaća vlast da to radi dobra je bila i okupatorska.
Reć' ti da si čojak bi možda puno bilo, ali te možda utješi to što vazda bilo takvih ka' to ti.
Naš narod je preskočio decenije edukacije, a odsustvo civilizovanog ponašanja nas krasi oduvijek. Realno, ni ja ne volim ovakve načine izražavanja. Vjernik sam, podržavam crkvu u ovoj borbi protiv zakona ali mi je preko glave primitivizma našeg naroda, a on krasi bukvalno sve simpatizere svih stranaka. Ovo barjačenje sa svim mogućim zastavama, trubljenje autima i bačanja pod ručnom od strane dps simpatizera još od devedesetih naovamo...bakljade, urlanja po ulicama, to je tako balkanski , primitivno. Stvarno je vrijeme za promjenu svega, iz korijena. Da bi do promjena došlo, potrebno je da se ovakav nakaradan sistem surva, da se počne na zdravim osnovama graditi bolje sjutra, pa vidjećemo koliko će se pričat o zastavama kada nestane huškača i mrzitelja. Preko glave je svega. Zamorno je više slušat o tome ko je kakvu zastavu razvio, ko je više urlao. Evo neću glasat URA-u ali za 30 godina, malo koji govor, mudar, smiren govor, je ostavio utisak na mene kao govor doktora Pavićevića iz URA-e, a isti utisak imam i za čovjeka iz crkve, Gojka Perovića. Cijeli nam vijek prođe od urlanja na mitinzima, grlatim prijetnjama sa istih...prazne priče koje su nam uništile decenije. Mora da se mijenjamo, razmišljanje, sistem, mora..
Evo upravo gledam ove divne ljude. Jesu li ubaceni elementi mozda? Ja znam da je DF dobio rezultate ali to ne znaci ovo panicno i besmisleno litijanje vec je upravo ono dovelo do toga. Koliko toga treba da se proguta da bi cutao na gadluk jer su visi interesi u pitanju? E isto toliko zmure i glasaci DPS zbog ovih pirova i slicnih rabota. Izmedju vas nema razlika, vi ste bazdareni kao navijaci. Svaki glasac iz okoline koji je i bio u sumnji i koji je htio zaokruziti nesto drugo veceras su ga utvrdili ove pustahije.
Ja bih iz tvojeg pisanja pomislio da su Crnogorci najvece pi... na svijetu, pa e 10 momaka izadje sa srpskim zastavama oni se user. I odmah trci da zaokruzis dps. Ada takvih ce bit uvijek, a ako cekas neki banalni razlog ili izgovor da ih glasas, svakako ces ih glasat, tako da se nema vajde bavit time. Ne zivimo u utopiji no u CG. Svudje imas extrema pa i odje, ko to ne svata nema.mu se sto objasnjavat
samo odje ima malo previše ekstrema. sa bilo koje strane. i da ti pravo rečem sve bih posla na jednu livadu pa tamo neka mjere svoj ekstremizam. i nemam ništa protiv zastave bilo koje države ako si na to mislio
Da ponovim, nikad ti nije valjalo nista sto je bilo protiv DPS-a, ni Odupri se, ni litije dok su bile crkvene i bez jednog incidenta mjesecima. Tako da je vise nego licemjeran tvoj komentar da su tvoje osjetljive senzibilitete upravo sad potresle baklje po ulicama, a dosad ti je sve bilo potaman.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks