Page 158 of 487 FirstFirst ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... LastLast
Results 3,926 to 3,950 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Manjeg naroda, a većih međusobnih krvnika nema od našeg. 600.000 duša koje su mogle da imaju i standard na ovako Bogom danu prirodnu ljepotu. Đe bi nam kraj bio da nemamo neutoljivu glad raznih likova za milionima i milionima... 21 vijek, veli ima da selimo iz Crne Gore one koji kunu, a ko je sa nama može po nekoliko stanova , placeva, torbi Luj Viton, službenih auta, plaćenih ručkova, večera... za većinu dps svjedoka koji u to vjeruju dok gledaju kako morem plove jahte biznismena koji do juče nisu imali ni za polovni golf 4 ali zato je neko preduzeće zakukalo da bi on imao...Vidimo se veli poslije 30-og, reče glasač koji žudi da vidi polomljena rebra nekoga siromaha "chetnika"...

2. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Manjeg naroda, a većih međusobnih krvnika nema od našeg. 600.000 duša koje su mogle da imaju i standard na ovako Bogom danu prirodnu ljepotu. Đe bi nam kraj bio da nemamo neutoljivu glad raznih likova za milionima i milionima... 21 vijek, veli ima da selimo iz Crne Gore one koji kunu, a ko je sa nama može po nekoliko stanova , placeva, torbi Luj Viton, službenih auta, plaćenih ručkova, večera... za većinu dps svjedoka koji u to vjeruju dok gledaju kako morem plove jahte biznismena koji do juče nisu imali ni za polovni golf 4 ali zato je neko preduzeće zakukalo da bi on imao...Vidimo se veli poslije 30-og, reče glasač koji žudi da vidi polomljena rebra nekoga siromaha "chetnika"...
    Nije problem da je neutoljiva glad za milionima, ali ajde druži idi privredi nešto pa ih stvori. Nego gladan sam za milionima ali ne umijem ih stvoriti nego ću da ih ukradem jer mi može biti.
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

4. The Following 6 Users Say Thank You to Dejan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

To je to.. Nije lako ni sa ukucanima, komsilukom, ali nije da se ne moze ako se hoce..
    Crnogorizam je nasa karakteristicnost razlicitosti.. Jak i izrazen ego svih u CG, ali sa postovanjem sve to prelazi u ljepotu (ja licno to nazivam svuda u svijetu nasim Crnogorizmom).
    Uvijek je CG narod pokazao trpeljivost kad treba, i srcanost kad mora.. a ljubav? Nazalost, vjestacku pokazivali Samo prema "strancima".. Ulagivali se "strancima", trazili "podrsku" od stranaca, puzali glumeci naravno jer ego im ne da da je iko ispred njih, opet strancima.. A u sustini - nije ih ni bilo briga za njih.
    Da zna CG narod koliko je divan sam po sebi sa tim razlicitostima kao karakteristikom , ne bi tezili losim primjerima..
    Zato ste vi svi u CG za mene u sustini patriote CG.. Nema veze ni vjera, ni partija, ni ... Svi ste isto.
    Jos samo da mislite na sebe i svoju zajednicu za njen najbolji cilj - progres mira i uspjeha... A uvjerena sam da ce to u blizoj buducnosti i biti tako... Samo se pitam, Kud ce vam kraj biti..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Dejan View Post
    Nije problem da je neutoljiva glad za milionima, ali ajde druži idi privredi nešto pa ih stvori. Nego gladan sam za milionima ali ne umijem ih stvoriti nego ću da ih ukradem jer mi može biti.
    Pazi ovo brate, da mi je rod najrođeniji taj DPS pa ne bi mogao da ćutim. 21 vijek, premijer otvara supermarket, alooo, supermarket....dotle smo došli. Ta praksa je konstantna. Koja je bila samo ceremonija kada je Voli otvarao onaj magacin put aerodroma pred neke izbore. To je naša tužna slika. Pazi kada je IRF pomagao jedan Paradizo...prodavnicu. Mislim, ne mogu...Onaj ko ih glaa ne misli dobro nikome ko zdravo misli i tačka.

7. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dejan View Post

To pravilo valjda važi i za obične zaposlene u državnom sektoru koji primaju 400-800 eur, a kojih je na desetine hiljada.

Thanks Thanks Given 
    508
    Thanks Thanks Received 
    366
    Thanked in
    233 Posts

E do cega je doslo kad se muzicarima brani ulazak u drzavu... ccc

10. The Following User Says Thank You to skostic For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    510
    Thanked in
    320 Posts

Quote Originally Posted by ^izzy^ View Post
    Na kakve niske grane covjek moze da padne, kad je prinudjen da pise ono sto ne misli.
    Hahahahahaha...Sto me nasmija brate,hvala ti,ovo je najaci post sto dosad procitah!!!
    Evo i ja nesto da srocim na temu,kad se vec glasnuh,onako kao neko iz obicnog naroda koji se ne bavi toliko politikom.Misljenja sam da nikad dosad nije bio jaci izbor sto se tice opozicije.Najvise tu mislim na nove,mlade umjerene gradjanske snage URA i Demokrate,tako da ona prica sto je stalno godinama slusam kod ljudi,nezna se koji su gori ovi na vlasti ili opoziciji,ne znam koga da glasam,stvarno vise ne pije vodu!!!Ovi apscinenti su najgori,kukaju kako "dobro zive",a vamo nece da glasaju (najbolje resenje,niko me nevidi,nikome se ne zamjeraju itd.i sl)...
    Demokrate su po meni tampon zona koja vuce dobar dio glasaca DF kojima su se zgadile iste njuske koje mlate jedno te isto decenijama ali pice poslanicke plate (Slaven Radunovic nedje procitah 2.600e mjesecno,ostali prosjek 1.500 sa svim privilegijama,pih,i tako 30 godina mozda i vise...) Ura dobar dio nezadovoljnih DPS-ovaca i satelita,po meni obicno neostvarenih DPS glasaca koji nisu dobili onoliko koliko su ocekivali (znam iz prve ruke za neotvaranje katedri za Crnogorski jezik i predavanje A.Cirgicu,dobre profesorice ali mislim velike prethodne promoterke DPS-a,novog jezika sa +dva nova slova...).Sto je u svemu najbolje,obadva mogu da povuku dobar dio apscinenata i nezadovoljnih glasaca DPS-a...
    Dritan je stvarno jedno veliko osvezenje,cini mi se da njemu od svih najvise vjerujem (mada da mi je ovo neko prije pricao rekao bih da je lud,bez uvrede naravno! :-).Ipak,iako potpuno razumijem,ne govore nista o povlacenju ovog nakaradnog zakona o slob.vjeroispovjesti,tako da sam odlucio za Demokrate,ali iskreno mili su mi i jedni i drugi,s tim da bih zaista volio da Ura uzme sto je vise moguce...
    Toliko od mene ovako nabrzinu :-)...
    Last edited by Nk beer; 27-08-20 at 15:15.

Thanks Thanks Given 
    26,280
    Thanks Thanks Received 
    8,427
    Thanked in
    4,150 Posts

Ja sam siguran da URA I 90 posto onih na listi nije za SPC u Crnoj Gori. Što je ok. Imaju ljudi pravo na to. Ali zbog tog će moj glas otići Demokratama. Razmišljam čak i o DFu. Da je tu Mandić sa ekipom na čelu ne bih Sigurno. Ali mi je ovaj Krivokapić totalno ok. Da su kojim slučajem predsjednički izbori dao bih glas njemu. Ovako ide najvjerovatnije Demokratama.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Eo dolazi Vlado Georgiev da nam pokori državu

Tj ne dolazi jer je prijetnja unutrašnjoj bezbijednosti

Kukuuuu
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    4,319
    Thanks Thanks Received 
    8,333
    Thanked in
    3,176 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Eo dolazi Vlado Georgiev da nam pokori državu

Tj ne dolazi jer je prijetnja unutrašnjoj bezbijednosti

Kukuuuu
    Zamisli drzavu kojoj je georgijev prijetnja...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,048
    Thanks Thanks Received 
    12,427
    Thanked in
    6,726 Posts

PZP je na onim prvim parlamentarnim izborima u nezavisnoj državi uzeo 11 mandata. od tada ne znam da li je opoziciona partija sa normalnom pričom i proevropskom agendom uzela toliko. šteta što su se pripojili DFu

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

16. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Nk beer View Post
    Hahahahahaha...Sto me nasmija brate,hvala ti,ovo je najaci post sto dosad procitah!!!
    Evo i ja nesto da srocim na temu,kad se vec glasnuh,onako kao neko iz obicnog naroda koji se ne bavi toliko politikom.Misljenja sam da nikad dosad nije bio jaci izbor sto se tice opozicije.Najvise tu mislim na nove,mlade umjerene gradjanske snage URA i Demokrate,tako da ona prica sto je stalno godinama slusam kod ljudi,nezna se koji su gori ovi na vlasti ili opoziciji,ne znam koga da glasam,stvarno vise ne pije vodu!!!Ovi apscinenti su najgori,kukaju kako "dobro zive",a vamo nece da glasaju (najbolje resenje,niko me nevidi,nikome se ne zamjeraju itd.i sl)...
    Demokrate su po meni tampon zona koja vuce dobar dio glasaca DF kojima su se zgadile iste njuske koje mlate jedno te isto decenijama ali pice poslanicke plate (Slaven Radunovic nedje procitah 2.600e mjesecno,ostali prosjek 1.500 sa svim privilegijama,pih,i tako 30 godina mozda i vise...) Ura dobar dio nezadovoljnih DPS-ovaca i satelita,po meni obicno neostvarenih DPS glasaca koji nisu dobili onoliko koliko su ocekivali (znam iz prve ruke za neotvaranje katedri za Crnogorski jezik i predavanje A.Cirgicu,dobre profesorice ali mislim velike prethodne promoterke DPS-a,novog jezika sa +dva nova slova...).Sto je u svemu najbolje,obadva mogu da povuku dobar dio apscinenata i nezadovoljnih glasaca DPS-a...
    Dritan je stvarno jedno veliko osvezenje,cini mi se da njemu od svih najvise vjerujem (mada da mi je ovo neko prije pricao rekao bih da je lud,bez uvrede naravno! :-).Ipak,iako potpuno razumijem,ne govore nista o povlacenju ovog nakaradnog zakona o slob.vjeroispovjesti,tako da sam odlucio za Demokrate,ali iskreno mili su mi i jedni i drugi,s tim da bih zaista volio da Ura uzme sto je vise moguce...
    Toliko od mene ovako nabrzinu :-)...
    Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Ja sam siguran da URA I 90 posto onih na listi nije za SPC u Crnoj Gori. Što je ok. Imaju ljudi pravo na to. Ali zbog tog će moj glas otići Demokratama. Razmišljam čak i o DFu. Da je tu Mandić sa ekipom na čelu ne bih Sigurno. Ali mi je ovaj Krivokapić totalno ok. Da su kojim slučajem predsjednički izbori dao bih glas njemu. Ovako ide najvjerovatnije Demokratama.

Ljudi moji 6, 9 ili 11, meni je svejedno iskreno za koga glasate, jer je ulog preveliki...

Samo korektnosti radi, URA je potpisala čini mi se neku deklaraciju kojom se traži poništavanje zakona donijetih krajem prošle godine,a tu su pored zakona o slobodi vjeroispovjesti i zakon o radu i zakon o izboru poslanika i odbornika.

Mislim da ovo društvo ima mnogo bitnijih pitanja od bavljenja crkvom, naravno kad se ovaj zakon ukine ili izmijeni na način da se usvoje amandmani MCP.

https://www.facebook.com/14963306872...8257242071833/

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    26,280
    Thanks Thanks Received 
    8,427
    Thanked in
    4,150 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Ljudi moji 6, 9 ili 11, meni je svejedno iskreno za koga glasate, jer je ulog preveliki...

Samo korektnosti radi, URA je potpisala čini mi se neku deklaraciju kojom se traži poništavanje zakona donijetih krajem prošle godine,a tu su pored zakona o slobodi vjeroispovjesti i zakon o radu i zakon o izboru poslanika i odbornika.

Mislim da ovo društvo ima mnogo bitnijih pitanja od bavljenja crkvom, naravno kad se ovaj zakon ukine ili izmijeni na način da se usvoje amandmani MCP.

https://www.facebook.com/14963306872...8257242071833/

Slažem se da je ulog preveliki nego se samo nadovezah na kolegin post u smislu koga ću zaokružiti u nedelju. I ne kažem ja da URA nije protiv ovog i ovako donešenog zakona. Ali to da njeni članovi nisu pristalice SPC je sigurno. Što meni lično ne odgovara. Ali imam drugih opcija. Ono što je dobro je da apstinenti nemaju više razloga da kažu nisu imali za koga, Svi su isti i ostale fraze. I nadam se velikoj izlaznosti koja će ovaj režim da pošalje u istoriju. A čemu se sve posle toga nadam za vladajuću kliku ću ostaviti za sebe. I najiskrenije bih bio radostan i srećan iz duše da čujem kako su izgubili u nedelju. Zamišljajući to obuzme me neka radost. Što ne bi bilo normalno da smo u nekoj Švedskoj npr. Nego smo zarobljeni evo 30 godina u nekom ćumezu i konstantno nas gaze sa svim i svačim. Gaze nas toliko da smo postali narod koji je slab. Narod koji nema morala. Gdje je normalno slagati, prevariti, itd itd. Mogao bih sad da nabrajam do besvijesti. Ali se nadam da nismo skroz potonuli nego da ćemo pokazati u nedelju da smo pravi Crnogorci, oni Njegoševi i poslati ove i sve oko njih gdje i zaslužuju. Naplatiti im za sve što su uradili za ovih 30 godina. Što je relano teško, neizvodljivo, ali bar nek osvježi.
    I da, sigurno je da ima bitnijih stvari od pitanja crkve. Ali trenutno je ona na tapeti pa...

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Ada stavite na ignore i počinete....

Svako malo se registruje par likova (možda je isti) i čas se predstavlja ko Crnogorac čas ko DFovac,. a zajednička priča je deri po URI uz nekakve podmetačine koje su na nivou udara i aktuelno me

No mene nervira što kad ih kvotujete moram da čitam što pišu :-/

Do prije dva mjeseca nisam imao bez 1-2 na ignore listi... sad je to mislim dvocifren broj.

Dobra stvar je što od ovakvih botova i sendvičara koalicija "Crno na bijelo", a i opozicija generalno, samo ima koristi, jer svaki slobodnomisleći i inteligentan građanin Crne Gore koji pročita ili čuje šta pričaju i čime se sve bave, lako donosi zaključke. Direktno im utiču na rast rejtinga i izbornog rezultata, jer ne umiju ni da botuju da valja, a bi državom da upravljaju.

Poznajem mnogo, a siguran sam i svi vi, mladih, pametnih, dobrih i poštenih ljudi kojima su sve ogadili.

Od splačina i ništavila ne mogu cijelog života da dođu do izražaja. No im se sklanjaju s puta kao da su vrijedniji od njih, a zapravo je istina totalno suprotna.

Da svi pijemo vode s istoga izvora, ni tu ne bi mogli na red doć dok oni ne popiju pet puta.

Probudiće u tim ljudima ono što im na srcu čuči decenijama, a što onako mirni, tihi, nenametljivi, povučeni i nažalost pomalo uplašeni, potiskuju čekajući da prođe samo od sebe.

Probudiće im prkos i inat, pa će naoštrit olovku u neđelju i svi izaći na izbore i kaznit ih kako nisu mogli da zamisle ni u najluđim snovima.
    Last edited by Babbo Natale; 27-08-20 at 17:05.

20. The Following 2 Users Say Thank You to Babbo Natale For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,048
    Thanks Thanks Received 
    12,427
    Thanked in
    6,726 Posts

Default Parlamentarni izbori 2020

rijetko ko ima vjere u ovaj naroda kao kolega @Babbo Natale bilo bi lijepo da dobar dio naroda dijeli tvoje mišljenje

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

22. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Mrčeni Vlado, jedan od rijetkih likova muzičke scene koji javno i otvoreno je bio protiv Mila i Vučića, doživljava da ne može u kuću uć jer ga proglašavaju otvoreno neprijateljem države. E tako vam je to u "demokratijama", "liderima regiona", čim se suprotstaviš ide šikaniranje, od 1990 godine do danas. Kako su krenuli počeće metodama KGB-a da truju "neprijatelje države".

Thanks Thanks Given 
    636
    Thanks Thanks Received 
    330
    Thanked in
    205 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    ...Ali to da njeni članovi nisu pristalice SPC je sigurno...
    Iskreno se nadam da ih pored karikaturiste ima još.

...I’ll always be that kid
    With the rolled up socks...

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by ToJeMojBrat View Post
    Iskreno se nadam da ih pored karikaturiste ima još.
    Maja Kostić Mandić, Mara Šćepanović.. ne znam za druge, većina su indiferentni ja mislim.

Znam dosta Srba koji će glasati URU, a dio ljudi koji su bili u Demosu im je prišao.

Ima svih vjera i nacija svakako, što je po meni veliki plus.

Last edited by kimmi; 27-08-20 at 17:17.

26. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

Mrčeni Vlado, jedan od rijetkih likova muzičke scene koji javno i otvoreno je bio protiv Mila i Vučića, doživljava da ne može u kuću uć jer ga proglašavaju otvoreno neprijateljem države. E tako vam je to u "demokratijama", "liderima regiona", čim se suprotstaviš ide šikaniranje, od 1990 godine do danas. Kako su krenuli počeće metodama KGB-a da truju "neprijatelje države".
    https://www.youtube.com/watch?time_c...ature=emb_logo
    Malii velji srbin ,propade mu litijašenje naredna tri dana.
    NAkon Bećkovića baš me obradovala ova vijest.

Thanks Thanks Given 
    2,874
    Thanks Thanks Received 
    1,090
    Thanked in
    516 Posts

Aooook mene evo ko oce u grupu salje nam dps da ih sprdamo maloooo

https://invite.viber.com/?g2=AQAE6Xa...Uac5s8ihlFikS3

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
    Tebe mi je žao a za mene me duša boli

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by aleksa111111 View Post
    Aooook mene evo ko oce u grupu salje nam dps da ih sprdamo maloooo

https://invite.viber.com/?g2=AQAE6Xa...Uac5s8ihlFikS3

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
    Ne mogu poruke da se šalju :-/

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

A znači ne mogu poruke? A ja taman mišljah biće trolovanja masovnog.

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by holiday View Post
    Malii velji srbin ,propade mu litijašenje naredna tri dana.
    NAkon Bećkovića baš me obradovala ova vijest.
    Orwell je bio jedan nesposoban pisac koji nije umio kako treba da zamisli ono o čemu je pisao. Pa kako je moguće da zaboravi da pomene i opiše sve ljude koji vole da ljube lance, i koji kliču gušenju sopstvene slobode? Svaka mu čast na pokušaju, ali slabo je to. U 1984. ljudi su opisani kao izmučeni, depresivni i potlačeni, što je vrlo očigledno potpuni promašaj.

Thanks Thanks Given 
    9
    Thanks Thanks Received 
    210
    Thanked in
    107 Posts

Posto se Japan nasao u tezoj recesiji od ocekivane, postoji li mogucnost da uzmemo jedno 1.000 ljudi iz njihove drzavne uprave i jedno 200 ljudi iz Tojote pa neka oni za platu vode Crnu Goru kako misle da treba.
    Od domacih strucnjaka vajde nema. Kad je moga Scepan Mali mogli bi i sa Japancima da probamo srecu.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Samo cekam kad ce Sergej Cetkovic, Zuti Serhatlic i ekipa da se ukljuce i stanu u odbranu gospodara i njegovih "tekovina". A to je zadnja opcija, to nedje pred same izbore, kad upute vapaj za odbranu domovine, četnici naviru, kraj je blizu..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

34. The Following 4 Users Say Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Page 158 of 487 FirstFirst ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)