Page 5 of 487 FirstFirst 1234567891555105 ... LastLast
Results 101 to 125 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

Dok god bude onih koji vjeruju da je suverenitet ugrozen Lomi ce igrat na tu kartu. Da je ekonomsko stanje bitno odavno bi ovi bili arhivirani..

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
    "Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".

Thanks Thanks Given 
    1,468
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Alternativa je nastavak cerecenja drzave, ali ja stvarno ne vidim sto bi jos moglo da se proda. Aerodromi su samo 100 miliona. To mi sprcamo za mjesec dana. Nema vise resursa za prodaju koji bi mogli da omoguce makar 3-4 godine cerecenja.
    Plantaže su već dogovorene da idu u kineske ruke, samo se čeka da se završe neki sporovi oko zemljišta jer je to bio uslov kineza da se ne bi oni bakćali sa lokalcima.

Thanks Thanks Given 
    3,592
    Thanks Thanks Received 
    6,847
    Thanked in
    3,583 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    CG i masina su u istom polozaju.

Vise para nema. A ovi paraziti koji sacinjavaju masinu su samo tu zbog para i beneficija. Od jeseni toga vise prosto nece bit, jer nemamo okle... kad nema para pocece da se da osipaju paraziti, i pocece medjusobna koskanja i previranja.

Ocerupali su sto su mogli, za iducu godinu predvidjam i definitivan slom diktature i ove drzave u pokusaju.

Koronajeuisto vrijeme i najgora i najbolja stvar koja nam se mogla desit, jer cemo mozda konacno uspjet da pretisnemo Reset dugme.

Alternativa je nastavak cerecenja drzave, ali ja stvarno ne vidim sto bi jos moglo da se proda. Aerodromi su samo 100 miliona. To mi sprcamo za mjesec dana. Nema vise resursa za prodaju koji bi mogli da omoguce makar 3-4 godine cerecenja.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
    Slozicemo se da su izbori uskoro i da do tad nece bit' nikakavih iznenadjenja.

A kad prodju... sve i da drzava bankrotira, sto se onda desava? Dolazi neka partija spasa koja nas magicno vadi iz dugova koje je DPS + paraziti napravio zadnjih 30 godina? Kako?

=========================

Evo da hipoteticki zamislimo da DPS ne postoji... recimo Milo i kompanija pobjegli za Arapske Emirate. Ili koji god scenario zelite.

Sto se desava? Prvo izbori... ko pobjedjuje kad DPS-a nema?

I jos bitnije od toga - koja je buducnost zemlje koja je ekonomska NULA u svakom pogledu (proizvodnje, izvoza i industrije uopste i koja se iskljucivo oslanja na turizam a radi sve da i te stvari zbog kojih turisti dolaze UNISTI) i koja duguje 3-4 milijarde eura, preko 100% BDP-a ili koji god parametar zelite da koristite itd. itd.
    --------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Ujedinjenje je manje moguće.

I to znaš kakvo ujedinjenje.
    Da svi politički lideri do jednoga potpisu ostavku ako ujedinjeni izadju na namještene izbore i izgube ih.
    Na takve bih izbore izašao.
    Na ove dje ja biram ko će da prima platu sledece 5 godina (4+1) a da ja na svako 50 metara vidim po nepravilnost i dje neće da se okrenu na narod.
    To su se malo zajebali.

Ako želiš na izbore - potpiši ostavku. Povuci se iz politike, svakako niti jedan amandman opozicije u 4 godine nije usvojen, nikakav uticaj nemaju, bukvalno za 4 godine ništa uradili nisu.

Znači DK torba oli ujedinjena opozicija da garantuju ostavke ako ga ne pobjede.
    Pa ako ne pobjede nada da ćemo ih smijeniti nekada.
    Neću više da gledam Mandića i Bulatovića i Medojevića 30 godina i Lekića... Neću

Gledam neke TV duele iz 2001 i od prošle godine to je identična priča covjece 19 godina razlike identična priča, rečenične konstrukcije , optužbe. Itd

Neću ...
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Odje fali neka partija za legalizaciju marihuane, da se ova omladina malo "probudi".
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    1,563
    Thanks Thanks Received 
    2,174
    Thanked in
    1,040 Posts

Svi pricaju o bojkotu,niko ne ode na razgovor s milom,a svi će izaći na izbore,pa da ih glasamo?pa nije gandalf lud safro...krajnje licemjerno od “opozicionara”...ma ljudi,njima je stalo da obezbijede mandate sebi,sto je logicno,svoj interes je najpreči,nikome narod neće bit preci od samog sebe,nemamo mi te ljude,makar ne u opoziciji,mali dio vrijedi ovo ostalo su foliranti i prevaranti...bojkot svi pa ako evropa ne bude reagovala,možemo se pomirit s tim da će lomi da vlada ka tito,do smrti...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    34
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    34 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Ujedinjenje je manje moguće.

I to znaš kakvo ujedinjenje.
    Da svi politički lideri do jednoga potpisu ostavku ako ujedinjeni izadju na namještene izbore i izgube ih.
    Na takve bih izbore izašao.
    Na ove dje ja biram ko će da prima platu sledece 5 godina (4+1) a da ja na svako 50 metara vidim po nepravilnost i dje neće da se okrenu na narod.
    To su se malo zajebali.

Ako želiš na izbore - potpiši ostavku. Povuci se iz politike, svakako niti jedan amandman opozicije u 4 godine nije usvojen, nikakav uticaj nemaju, bukvalno za 4 godine ništa uradili nisu.

Znači DK torba oli ujedinjena opozicija da garantuju ostavke ako ga ne pobjede.
    Pa ako ne pobjede nada da ćemo ih smijeniti nekada.
    Neću više da gledam Mandića i Bulatovića i Medojevića 30 godina i Lekića... Neću

Gledam neke TV duele iz 2001 i od prošle godine to je identična priča covjece 19 godina razlike identična priča, rečenične konstrukcije , optužbe. Itd

Neću ...

A kako to oni mogu da spriječe nepravilnosti? Kako da se okrenu na narod?
    Jesu li podnijeli 5000 prigovora na nepravilnosti i EU ćuti?
    Jesu li pozvali na proteste, a ovi ih onda proglasili za teroriste pa Mandic i Knezevic dobili po 5 godina zatvora?
    Je li opozicija nudila Bošnjačkoj stranci manjinsku podršku da formira vlast a BSa ušla sa DPSom?
    Jesu li sve manjine sa DPSom?
    Je li Pozitivna jednom spasila DPS
    Jesu li SDP i Pozitivna zajedno spasile DPS u Podgorici?

I ti posle svega ovoga kriviš Kneževića, Medojevića i opoziciju?

Thanks Thanks Given 
    9,229
    Thanks Thanks Received 
    6,690
    Thanked in
    2,629 Posts

ja moram opet da kazem da si bot
    nek me opet fidel oplete pod spam a onamo direktor unisti temu starogradnja novogradnja i to nije spam

dakle botovanje je jadno, ponavljam df + dps je zarobljena cg
    spamujem, dako dobijem trajni ban pa da citamo ovu novu garnituru

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

9. The Following User Says Thank You to kaemSe For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    34
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    34 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    ja moram opet da kazem da si bot
    nek me opet fidel oplete pod spam a onamo direktor unisti temu starogradnja novogradnja i to nije spam

dakle botovanje je jadno, ponavljam df + dps je zarobljena cg
    spamujem, dako dobijem trajni ban pa da citamo ovu novu garnituru

Ad hominem uvrede su odraz nemoći tako da mi ne smetaju. Slobodno vrijedjaj kad nemaš argumenata.

Je li DF ušao u koaliciju sa DPSom ili su to uradile Bošnjačka stranka, manjine, SDP i Pozitivna, a neku od ovih partija si ti vjerovao glasao ili glasaš.
    Vama DF smeta zbog srbovanja pa im hoćete prikačiti da tajno rade za DPS. Hoćete da se promijeni vlast ali da Srbi ne dodju na vlast.
    Vi ste samo uslovno protiv DPSa.
    Last edited by recbok; 21-06-20 at 13:02.

11. The Following User Says Thank You to recbok For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by recbok View Post
    Jesu li pozvali na proteste, a ovi ih onda proglasili za teroriste pa Mandic i Knezevic dobili po 5 godina zatvora?
    Je li opozicija nudila Bošnjačkoj stranci manjinsku podršku da formira vlast a BSa ušla sa DPSom?

Fino si postavio pitanja pa ću ti fino odgovoriti iako nijesam siguran troluješ li.
    2016 godine umjesto da cijela opozicija vrati mandate posle afere državni udar na izborni dan bojkotovali su tako što se fizički nijesu pojavljivali u parlamentu a kasnije se većina vratila.

Da su u tom trenutku svi vratili mandate ta Vlada ne bi trajala ni godinu dana.
    Izlaskom na lokalne izbore ispred partijskih lista a ne grupa građana dali su legitimitet izbornom i partijskom sistemu zbog par opština poslije izbora 2016 konkretno HN - Berane - Plužine a kako je vlast centralizovana ni na lokalu nijesu mogli ništa značajnije da odrade.
    Bojkotovali su kutije u NK ali nisu sproveli aktivan bojkot iako su imali hiljade načina da ga sprovedu.
    Sa ne pričamo o tome šta se radilo sa Odupri se i koliko je tu opozicija pokazala nesposobnost.

Oni daju legitimitet institucijama - EU im je rekla, vrattite se u parlament, uđite u odbor za izmjenu izbornog zakonodavstva oni su to parcijalno odradili, dps napravio zakon koji njima odgovara i to je to - niti su odradili čišćenje spiska niti išta.
    I tako hoće na izbore opet i onda opet isto što gledamo eo 30 godina.

Znači identična strategija koja očigledno ne pali.
    Da pali vala bi jednom uzeli vlast na državnom nivou.
    Uslova za izbore nema - ko kaže da ima - laže

Thanks Thanks Given 
    4,321
    Thanks Thanks Received 
    8,335
    Thanked in
    3,177 Posts

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Slozicemo se da su izbori uskoro i da do tad nece bit' nikakavih iznenadjenja.

A kad prodju... sve i da drzava bankrotira, sto se onda desava? Dolazi neka partija spasa koja nas magicno vadi iz dugova koje je DPS + paraziti napravio zadnjih 30 godina? Kako?

=========================

Evo da hipoteticki zamislimo da DPS ne postoji... recimo Milo i kompanija pobjegli za Arapske Emirate. Ili koji god scenario zelite.

Sto se desava? Prvo izbori... ko pobjedjuje kad DPS-a nema?

I jos bitnije od toga - koja je buducnost zemlje koja je ekonomska NULA u svakom pogledu (proizvodnje, izvoza i industrije uopste i koja se iskljucivo oslanja na turizam a radi sve da i te stvari zbog kojih turisti dolaze UNISTI) i koja duguje 3-4 milijarde eura, preko 100% BDP-a ili koji god parametar zelite da koristite itd. itd.
    Imamo ekipu zvana URA. Jedina gradjanska opcija kod nas.

Dakle, imamo ljude. Imamo ih, nemoj govoriti da nemamo.

Imamo ljude poput Ganda i jos mnogo njih.

Pitanje je zasto makar 200 000 ljidi ne glasa za njih.

Ovdje nema GRADJANA, ima samo podanika i poltrona. I dok muda ne izrastu, glasacemo nacionalisticke stranke vecinom.

A mislim da gradjanski duh krece da raste kad prestanu da se primaju plate i penzije. Onda ne moze da se puni frizider od crkve, zastave, grba i himne.

No, sacekajmo da od jeseni krece kresanje plata i penzija, socijalnih davanja, uvodjenje novih nameta...

A onda iduce godine i totalni kolaps privrede... Pa da vidimo kako stojimo.

14. The Following 3 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,229
    Thanks Thanks Received 
    6,690
    Thanked in
    2,629 Posts

ne nego brat jednog od glavnih DFa mi se hvalio da ceka pobjedu i da odma ide u RDC za masnu platu
    a ja zelim promjene a ne da se samo promijeni vlast
    DF kao sto mozes vidjet na sliku carevica je isti DPS
    ja to necu
    ocu estoniju, ocu island, ocu promjene i posten sistem dje nema centralizovane vlasti i korupcije. DF bi kopirao sistem DPSa i samo zamijenio garnituru
    i opet bi imali 200k zaposlenoh u drzavne uprave itd.
    dakle DF=DPS

16. The Following 4 Users Say Thank You to kaemSe For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    34
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    34 Posts

Fino si postavio pitanja pa ću ti fino odgovoriti iako nijesam siguran troluješ li.
    2016 godine umjesto da cijela opozicija vrati mandate posle afere državni udar na izborni dan bojkotovali su tako što se fizički nijesu pojavljivali u parlamentu a kasnije se većina vratila.

Da su u tom trenutku svi vratili mandate ta Vlada ne bi trajala ni godinu dana.
    Izlaskom na lokalne izbore ispred partijskih lista a ne grupa građana dali su legitimitet izbornom i partijskom sistemu zbog par opština poslije izbora 2016 konkretno HN - Berane - Plužine a kako je vlast centralizovana ni na lokalu nijesu mogli ništa značajnije da odrade.
    Bojkotovali su kutije u NK ali nisu sproveli aktivan bojkot iako su imali hiljade načina da ga sprovedu.
    Sa ne pričamo o tome šta se radilo sa Odupri se i koliko je tu opozicija pokazala nesposobnost.

Oni daju legitimitet institucijama - EU im je rekla, vrattite se u parlament, uđite u odbor za izmjenu izbornog zakonodavstva oni su to parcijalno odradili, dps napravio zakon koji njima odgovara i to je to - niti su odradili čišćenje spiska niti išta.
    I tako hoće na izbore opet i onda opet isto što gledamo eo 30 godina.

Znači identična strategija koja očigledno ne pali.
    Da pali vala bi jednom uzeli vlast na državnom nivou.
    Uslova za izbore nema - ko kaže da ima - laže

Sa dosta toga se slažem ali temeljno ne prihavatam tvoje mišljenje da krivca treba označiti u opoziciji a ne vladajućim partijama, narodu koji ih glasa ili EU koja sve aminuje osim golog strijeljanja.
    Opozicionih partija ima dosta i svako može zaokružiti po svom izboru, ali vidim da pojedincima smeta DF samo zato jer je prosrpska opcija.
    Kad Muhović sve najgore kaže za Crmogorce, gore čak nego Amfilohije, onda je to pojedinačni incident ili manji prestup. Dok se poslanicima DFa mjeri na kantar svaka riječ.

Što ne spominjete Pajovića, Bogojevića, Mika Živkovića, Dzakovića...? Oni nijesu krivi što je DPS na vlasti, nego su krivci Milan Knezevic i Medojevic jer nijesu "aktivno bojkotovali" i vratili mandat.
    Last edited by recbok; 21-06-20 at 13:15.

18. The Following 2 Users Say Thank You to recbok For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Ja sam zadnjih par godina počeo da vidim stvari mnogo jasnije.
    Ono što je sigurno sa koronom je da sreće odje nema makar još 10 godina, pitanje je samo hoćemo li pokušati da to ubrzamo i da postavimo zemlju na noge ili ćemo po starom.

Ja nijesam siguran da ću ja lično čekati 10 godina. Svakog dana sve sam bliži odlasku zauvijek.
    Da vidim još ovo 15-20 dana hoće li se realizovati sta od ovih rezervacija(čisto sumnjam) i koliko loš će da bude ovaj drugi talas i odoh.

Probao sam i svu energiju što sam mogao sam dao ne bih li dao mali doprinos da se sačuva nešto makar od ove zemlje.
    Ali narod izgleda ne zanima, nijesu im prioriteti posloženi.
    Možda 20% ljudi razmišlja da žele Island ili Luksemburg, drugi razmišljaju da se nedje 'ubače' uglavnom.
    Nema javnog interesa, ljudi ne znaju šta je to i nema dovoljno ljubavi prema ovoj namučenoj zemlji.
    Najveći je grijeh sto smo mi dobili CG da tu živimo.
    Da je bilo kakav drugi narod ovo bi bio raj na zemlji

Sa dosta toga se slažem ali temeljno ne prihavatam tvoje mišljenje da krivca treba označiti u opoziciji a ne vladajućim partijama, narodu koji ih glasa ili EU koja sve aminuje osim golog strijeljanja.
    Opozicionih partija ima dosta i svako može zaokružiti po svom izboru, ali vidim da pojedincima smeta DF samo zato jer je prosrpska opcija.
    Kad Muhović sve najgore kaže za Crmogorce, gore čak nego Amfilohije, onda je to pojedinačni incident ili manji prestup. Dok se poslanicima DFa mjeri na kantar svaka riječ.

Što ne spominjete Pajovića, Bogojevića, Mika Živkovića, Dzakovića...? Oni nijesu krivi što je DPS na vlasti, nego je Milan Knezevic i Medojevic.
    Još ovaj put to repliciram i isključujem se sa teme jer nemam snage još jednomda ulazim u sve ovo evo 15 godina.
    EU ne može da se miješa u unutrašnja pitanja, jednostavno nemaju tu mogućnost a pogotovo nemaju volju kada je 50% opozicije euroskeptično. Zašto bi pucao u koljeno sebi i pomogao da dodje neko na vlast kome je istok bliži od zapada ? Tu nema nikakve logike. Znači opozicija tj. Narod koji ih glasa je kriv jer im je bliža Rusija koja je sve ove godine bespovratne pomoći dala tačno 0 eur od EU koja je dala milijarde i koja je jedini razlog što nas ne ubijaju kao paščad po ulicama.

Što se tiče kritika ostalih funkcionera - kritikuju se itekako. Ali ja kao glasač opozicije naravno da ću da kritikujem one koje sam glasao i dao podršku da u moje ime i za moj račun i moje djece urade nešto bolje.
    Sta ja imam od kritike nekog Muhovica ?
    Njegovim glasačima se sviđa ta priča i imaju mehanizme da ga postave tu dje je.
    Sta god ti uradio on će biti tu dje je.
    Što se opozicije tiče - suprotno je. Ako ga gradjani ne žele - on nece biti tu. Vrlo prosto.
    Last edited by Gandalf_White; 21-06-20 at 13:21.

Thanks Thanks Given 
    5,049
    Thanks Thanks Received 
    12,428
    Thanked in
    6,727 Posts

ajmo onda ovako samo

- DF organizuje protest, kažu sve mirno dodjite sa familijama. jedan od članova kaže - kako oni ne odgovaraju za masu, incidenti se desiše dok su ti koji su organizovali protest śedjeli u restoranu i boljela ih briga za narod.
    - DF je taj koji je prekršio sporazum potpisan na protestima Odupri se
    - DF je taj koji godinama klasičnim nazadnim i užasnim nacionalizmom truje narod. toliko puta jasno nipodaštavajući državu Crnu Goru. Mandić nikada nije bio odgovarao na ratna i odvratna huškanja iz parlamenta.
    - DF je taj koji svojim djelima direktno ide na penal DPSu. ugroženo srpstvo, pravoslavlje, životima ćemo branit sve te ideje
    - DF je taj koji je pošao po instrukcije u BG iza ledja Amfilohiju iako je dan prije toga Mandić u Parlamentu rekao da su poslušali savjet Amfilohija
    - DF je taj koji na sva zvona grinja kako su im članovi ugroženi a svi redom imaju keša koliko oćeš (neka imaju meni ne smeta, volio bih da svi u zemlji živimo dobro). član DFa je onaj koji je učestvovao u izradi izbornog sistema koji je tad išao na ruku njemu. član DF je bio predstavnik dosta firmi za CG (tad mu DPS nije smeta’) i usput priča kako se teško živi a vozi auto koje vrijedi blizu 100.000e
    - DF je taj koji kaže da je centar svih ljudi koji su rodjeni ovdje a izjašnjavaju se kao Srbi Beograd.

taman koliko DPS brani Crnu Goru od ne znam koga tako i DF brani Srbe u CG od ne znam koga. pljušte im pare od Srbije svako malo. nemaju drugu platformu sem odvratnog nacionalizma iz 90tih koji kod naroda nažalost prolazi.

ko god iz opozicije dodje i kaže kako to što DF radi je pogrešno oni ga automatski etiketiraju kao saradnika DPSa.

Crnoj Gori treba da DF ode na smetlište istorije. da dodje neko ko će reći da je ovo država i Crnogoraca i Srba i Albanaca i da niko ne smije da se osjeća ugroženo. kome neće bit bitan nacionalni predznak. daj šansu nekome pa ako vidiš da ne valja na izborima ga ‘kazni’ i pruži šansu nekom drugom

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    4,321
    Thanks Thanks Received 
    8,335
    Thanked in
    3,177 Posts

Ja sam zadnjih par godina počeo da vidim stvari mnogo jasnije.
    Ono što je sigurno sa koronom je da sreće odje nema makar još 10 godina, pitanje je samo hoćemo li pokušati da to ubrzamo i da postavimo zemlju na noge ili ćemo po starom.

Ja nijesam siguran da ću ja lično čekati 10 godina. Svakog dana sve sam bliži odlasku zauvijek.
    Da vidim još ovo 15-20 dana hoće li se realizovati sta od ovih rezervacija(čisto sumnjam) i koliko loš će da bude ovaj drugi talas i odoh.

Probao sam i svu energiju što sam mogao sam dao ne bih li makar dao mali doprinos da se sačuva nešto makar od ove zemlje.
    Ali narod izgleda ne zanima, nijesu im prioriteti posloženi.
    Možda 20% ljudi razmišlja da žele Island ili Luksemburg, drugi razmišljaju da se nedje 'ubače' uglavnom.
    Nema javnog interesa, ljudi ne znaju šta je to i nema dovoljno ljubavi prema ovoj namučenoj zemlji.
    Najveći je grijeh sto smo mi dobili CG da tu živimo.
    Da je bilo kakav drugi narod ovo bi bio raj na zemlji
    Javni interes... To bi podrazumijevao da su ljudi osvijesceni i da razmisljaju sire od sopstvenog dupeta kratkorocno.

Ovdje su nemastina, podjele i sistem zatrle pojam javnog i teresa.

Nekoliko dobrih ljudi, postenih sam cuo kako kazu 'i ja bi zakucio da mi se moze'. Tu vidis koji je nivo osvijescenosti...

Iduca godina je vjerovatno prekretnica... Svakako ce masu ljudi poci odavde jer ce morati neko da hrani familiju.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Niko ne ljubi svoj ego i gospodara kao narodi ovih prostora. Pa valjda je decenijama unazad jasno da ođe nikad neće biti drugačije jer je sve foliranje isprepletano sitnijim ili krupnijim interesima. Sve i oduvijek.

23. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    34
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    34 Posts

Još ovaj put to repliciram i isključujem se sa teme jer nemam snage još jednomda ulazim u sve ovo evo 15 godina.
    EU ne može da se miješa u unutrašnja pitanja, jednostavno nemaju tu mogućnost a pogotovo nemaju volju kada je 50% opozicije euroskeptično. Zašto bi pucao u koljeno sebi i pomogao da dodje neko na vlast kome je istok bliži od zapada ? Tu nema nikakve logike. Znači opozicija tj. Narod koji ih glasa je kriv jer im je bliža Rusija koja je sve ove godine bespovratne pomoći dala tačno 0 eur od EU koja je dala milijarde i koja je jedini razlog što nas ne ubijaju kao paščad po ulicama.

Što se tiče kritika ostalih funkcionera - kritikuju se itekako. Ali ja kao glasač opozicije naravno da ću da kritikujem one koje sam glasao i dao podršku da u moje ime i za moj račun i moje djece urade nešto bolje.
    Sta ja imam od kritike nekog Muhovica ?
    Njegovim glasačima se sviđa ta priča i imaju mehanizme da ga postave tu dje je.
    Sta god ti uradio on će biti tu dje je.
    Što se opozicije tiče - suprotno je. Ako ga gradjani ne žele - on nece biti tu. Vrlo prosto.

Nijesam rekao da bi EU trebala da se miješa nego ako nekome treba zamjerati zbog vlasti onda je to: EU, narodu koji glasa vlast ili vladajućim partijama.
    Dakle, razumio bih da kriviš nekog od ova tri subjekta, ali ne razumijem da nalaziš "solomonsko rešenje" kriveći DF i Medojevića?!

Nijesi u pravu da je 50% opozicije uroskeptično. Kompletna opozicija je za ulazak u EU, a samo jedna,dvije stanke su proruski nastrojene .To je stranka Milana Knezevica.
    Jasno je tebi ovo ali ti koristis sve da uzmes za zlo opoziciji.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Dođe visoki zvaničnik EU u PG prije par godina i izjavi da je impresioniran ekonomskim razvojem Crne Gore.

Thanks Thanks Given 
    3,592
    Thanks Thanks Received 
    6,847
    Thanked in
    3,583 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    ne nego brat jednog od glavnih DFa mi se hvalio da ceka pobjedu i da odma ide u RDC za masnu platu
    a ja zelim promjene a ne da se samo promijeni vlast
    DF kao sto mozes vidjet na sliku carevica je isti DPS
    ja to necu
    ocu estoniju, ocu island, ocu promjene i posten sistem dje nema centralizovane vlasti i korupcije. DF bi kopirao sistem DPSa i samo zamijenio garnituru
    i opet bi imali 200k zaposlenoh u drzavne uprave itd.
    dakle DF=DPS

Ja se sa ovim slazem 100%. Znaci ne zelim da ode DPS gdje se podriva poltronstvo, korupcija, nepotizam i svi ostali kanceri da bi dosao DF koji podriva iste te stvari. Tu za mene nema apsolutno nikakve razlike. I sto je najgore od svega - dobar dio sadasnjih 'DPS boraca' bi postali 'DF borci'. Za njih je nebitno kome i cemu pripadaju, bitno je da su dio vlasti, sistema, kako god ocete.

Pa ti danas imas razmisljanje da je partijsko zaposlenje potpuno normalno. Eno ga Tripleta to asimiluje kao da je 'dobar dan'. Tako treba. Svakom SD/BS simpatizeru je to najnormalnija stvar koja postoji. Za DPS i DF je slicna stvar ali mi je SD/BS uvijek prvi primjer parazitnog oblika zivota, politickog djelova i sl.

P.S. Citajuci svoj post opet rekao bih da neki poput 'recbok'-a mogu da izvuku "ne zelim da ode DPS" i da ne vide dalje od toga, jelte. Pa samo da razjasnim da nikad nisam niti bi ikad glasao DPS niti ijednu kancerogenu partiju poput njih. Ali nazalost, u tu grupu spada i dobar dio (i veci dio) opozicije.

Cisto da ostavim ovaj "post scriptum" u slucaju da neko uleti sa "ti si gori od najgoreg DPS-ovca"
    Last edited by Fidel Castro; 21-06-20 at 13:44.
    Do Not Disturb.

27. The Following User Says Thank You to Fidel Castro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    34
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    34 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    ajmo onda ovako samo

- DF organizuje protest, kažu sve mirno dodjite sa familijama. jedan od članova kaže - kako oni ne odgovaraju za masu, incidenti se desiše dok su ti koji su organizovali protest śedjeli u restoranu i boljela ih briga za narod.
    - DF je taj koji je prekršio sporazum potpisan na protestima Odupri se
    - DF je taj koji godinama klasičnim nazadnim i užasnim nacionalizmom truje narod. toliko puta jasno nipodaštavajući državu Crnu Goru. Mandić nikada nije bio odgovarao na ratna i odvratna huškanja iz parlamenta.
    - DF je taj koji svojim djelima direktno ide na penal DPSu. ugroženo srpstvo, pravoslavlje, životima ćemo branit sve te ideje
    - DF je taj koji je pošao po instrukcije u BG iza ledja Amfilohiju iako je dan prije toga Mandić u Parlamentu rekao da su poslušali savjet Amfilohija
    - DF je taj koji na sva zvona grinja kako su im članovi ugroženi a svi redom imaju keša koliko oćeš (neka imaju meni ne smeta, volio bih da svi u zemlji živimo dobro). član DFa je onaj koji je učestvovao u izradi izbornog sistema koji je tad išao na ruku njemu. član DF je bio predstavnik dosta firmi za CG (tad mu DPS nije smeta’) i usput priča kako se teško živi a vozi auto koje vrijedi blizu 100.000e
    - DF je taj koji kaže da je centar svih ljudi koji su rodjeni ovdje a izjašnjavaju se kao Srbi Beograd.

taman koliko DPS brani Crnu Goru od ne znam koga tako i DF brani Srbe u CG od ne znam koga. pljušte im pare od Srbije svako malo. nemaju drugu platformu sem odvratnog nacionalizma iz 90tih koji kod naroda nažalost prolazi.

ko god iz opozicije dodje i kaže kako to što DF radi je pogrešno oni ga automatski etiketiraju kao saradnika DPSa.

Crnoj Gori treba da DF ode na smetlište istorije. da dodje neko ko će reći da je ovo država i Crnogoraca i Srba i Albanaca i da niko ne smije da se osjeća ugroženo. kome neće bit bitan nacionalni predznak. daj šansu nekome pa ako vidiš da ne valja na izborima ga ‘kazni’ i pruži šansu nekom drugom

Pušti ti DF i jesu li oni srpski nacionalisti. Ako i jesu, manji su nacionalisti od DPSa i Bošnjačke stranke kojima se klanjaju iz EU i gradjanskih nvo.
    I pušti Mandića, no komentariši tvoje sunarodnike Crnogorce Darka Pajovića, Mika Živkovića, Bogojevića i ostale koji su se prodali režimu.

29. The Following User Says Thank You to recbok For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Pušti ti DF i jesu li oni srpski nacionalisti. Ako i jesu, manji su nacionalisti od DPSa i Bošnjačke stranke kojima se klanjaju iz EU i gradjanskih nvo.
    I pušti Mandića, no komentariši tvoje sunarodnike Crnogorce Darka Pajovića, Mika Živkovića, Bogojevića i ostale koji su se prodali režimu.
    Teško će on to pomenut. Ali valja ga podsjetit na ovaj "krem" za koji ga pitaš

Ili zamisli URA-u u kojoj je jedan Rakčević i Grahovac...
    Last edited by Director; 21-06-20 at 13:45.

31. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    34
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    34 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Teško će on to pomenut. Ali valja ga podsjetit na ovaj "krem" za koji ga pitaš

Ili zamisli URA-u u kojoj je jedan Rakčević i Grahovac...

Oni hoće da se promijeni vlast ali pod uslovom da DF ne bude u novoj vlasti. Smeta im Mandić koji ih "vrijedja", a ne smeta im Muhović koji im pojede i popi sve što imaju.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Oni hoće da se promijeni vlast ali pod uslovom da DF ne bude u novoj vlasti. Smeta im Mandić koji ih "vrijedja", a ne smeta im Muhović koji im pojede i popi sve što imaju.
    Može promjena vlasti ali da se satre MCP i odradi "oluja" preventive radi...

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Kako vi gubite vrijeme . . . od sadasnjih politicara bilo pozicije, bilo opozicije ne moze biti osim ovako ili jos gore. Izvinite sto smetam.

Page 5 of 487 FirstFirst 1234567891555105 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)