Results 1 to 25 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    4,423
    Thanks Thanks Received 
    8,538
    Thanked in
    3,280 Posts

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Uvijek se mozemo jos zaduzit', prodavat' jos to sto je ostalo u vlasnistvu drzave itd.

Masina nije u 'nikad tezem polozaju'. Crna Gora je u 'nikad tezem polozaju' i sad je nazalost sve manje bitno ko ce dobit' kakve izbore i ko ce bit' na kakvoj vlasti. Ja bi volio da grijesim i lupam gluposti ali mislim da je situacija toliko losa da sad kad bi ponudio nekoj opoziciji da vlada i da naslijedi svu ovu muku... dva put' bi razmislila i na kraju odbila uz "odlicno je meni ovdje u opoziciji".

To ti je kao da ti neko ponudi (ili naslijedis) dojajnu vilu na moru ali da ti je rata veca od tvojih teorijski najvecih primanja. Bi li je uzeo?

Ima tu jos ponesto da se "ceprka", pokrade, (ras)proda... ali je stanje lose, bez obzira na sve.

Ja recimo kad pogledam izbor koji mi se nudi... posto nemam nikakvih favorita, idem sistemom eliminacije. Ali se nadjem u problemu kad mi ne ostane niko na kraju.
    CG i masina su u istom polozaju.

Vise para nema. A ovi paraziti koji sacinjavaju masinu su samo tu zbog para i beneficija. Od jeseni toga vise prosto nece bit, jer nemamo okle... kad nema para pocece da se da osipaju paraziti, i pocece medjusobna koskanja i previranja.

Ocerupali su sto su mogli, za iducu godinu predvidjam i definitivan slom diktature i ove drzave u pokusaju.

Koronajeuisto vrijeme i najgora i najbolja stvar koja nam se mogla desit, jer cemo mozda konacno uspjet da pretisnemo Reset dugme.

Alternativa je nastavak cerecenja drzave, ali ja stvarno ne vidim sto bi jos moglo da se proda. Aerodromi su samo 100 miliona. To mi sprcamo za mjesec dana. Nema vise resursa za prodaju koji bi mogli da omoguce makar 3-4 godine cerecenja.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

2. The Following User Says Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)