Page 3 of 487 FirstFirst 12345671353103 ... LastLast
Results 51 to 75 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    679
    Thanks Thanks Received 
    695
    Thanked in
    457 Posts

Manjeg rada a vece zarade nema od politike.

Pogledajte im samo imovinske kartone, u kreditima svi do guse.A da izadju na trziste rada, sta ce da ponude
    Last edited by Markys; 20-06-20 at 15:41.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

Znate kad ce opozicija bojkotovat izbore? Nikad.
    Kad je trebalo podrzat Ustav Medo je diga ruku, kad je trebalo uc' u NATO tu je bio SDP, kad je trebalo da se izabere Ivica Stanković tu je bio SNP, kad je trebalo da se bojkotuje parlement na predlog "Odupri se" DF je uša' u isti. Svaki put u ove navedene slučajeve bila aktivna prica o bojkotu. Da postoji aparat koji mjeri kvalitet ne samo vlasti nego i vlasti i opozicije zajedno kod nas bi se od muke pokvario. I sve da se dogovore da idu jednom listom, odvojedno ili kroz koalicije ocigledno je da je opozicija voljnija da Lomi nastavi da jaše, prije nego li dopustili da neko od opozicije uspije. I ovo o cemu oni pričaju to nije bojkot, bojkot je kad se vrate mandati i na lokalnom i na parlementarnom nivou, kad se izadje iz svih institucija i onda zajedno podju i posijedaju na Blažov most s rukama u vis. Ove "dramske predstave" koje nam priredjuju po Budvi, po Kotoru, u Parlament...to samo pokazuje koliko su nam truli i vlast i opozicija..

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
    "Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    Znas kako Gendalfe, dosta je meni setnje vise i protesta koji nikud ne vode.... svake proteste ce oni lako izvrdat....

Razmisli samo koliko ima ljudi u javnom sektoru koji bi MORALI izaci na izbore... i automatski im dali legalitet...
    Koliko je samo firmi kao sto su Bemax, Genex, Nall, Veletex ... koji su direktno njihovi piuni i gdje bi bukvalno dosla direktiva ili izadji ili idi doma....

Situacija kod nas je dosta slozenija nego sto se misli.... nadam se da su makar toga svjesni u opoziciji....
    Sve to stoji.
    Ja pričam u svoje ime, od 2006 me jebbbe ko stigne, svakome sam iz opozicije dao glas, što na lokalu, što na predsjedničkim što na parlamentarnim i svi do jednog su prokockali povjerenje.
    Završe se izbori, ovi u poslaničke klupe ka' da ništa nije bilo a dps jaše i uništi državu.
    Neka radi šta god hoće. Ako DK objavi snimak idem na izbore. Ako ne objavi ne idem, pa neka se sprdaju sa nekim drugim.
    Ajde bre 30 godina ista matrica, "ovaj put 100%" pada, snimci kupovanja glasova, afere snimak i koverta i sve i nijesu sposobni da maknu ovu balavurdiju.
    Pa majmun kad mu nesto ne upali 20 PUTA pokusa nešto 21 put a ne čeljade.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    34
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    34 Posts

Ako se desi bojkot od strane DFa, Demokrata,SDPa, Demos/URA/SNP, ponuda na bojkotovanim izborima bi bila sledeća:

DPS
    SD
    LP
    BS
    DUA
    Forca
    HGI
    Albanska alternativa
    Biram CG
    Socijalisti
    Srpska stranka
    Pozitivna

Garantujem da bi svi prešli cenzus. Parlamentarizam bi se nesmetano odvijao, štaviše nikad raznovrsniji sastav ne bi bio.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Koji snimak gadno, nisam u toku?
    Je li se to DK opet igra rijalitija sa nekim snimkom?
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    i to bi pobjeda bila, da DF ode u istoriju

Sent from my iPhone using Tapatalk
    DF da ode u istoriju, a u svakoj stani-padni situaciji ostatak opozicije pohrli na njihove proteste, radikalizacije, eskalacije i slično. Pa se tako dođe u situaciju da Crni Goru obiđe snimak kako Bečić u Budvi objašnjava da je prekršen član 2 Ustava, a u pozadini masa pjeva 'Hriste Bože'. Da se ne zavaravamo, opozicija (veći dio) igra po njihovim notama jer pretenduju na istu ciljnu grupu, a šta su politički prioriteti te grupe znamo svi.

DF je mogao da ode u istoriju nakon afere "Državni udar" i presuda za terorizam i pranje novca, da se ostatak opozicije tada ogradio od njih. Boljeg povoda nisu mogli naći. Umjesto da su iskoristili dar sa neba i odigrali veliku ulogu u emancipaciji Crne Gore, opet su se upecali i, kao što rekoh, zaigrali po njihovim notama. Opozicija održava DF u životu, to je činjenica, dokaziva na toliko primjera, da bi se posebna tema na forumu mogla kreirati samo za njih.

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Sve to stoji.
    Ja pričam u svoje ime, od 2006 me jebbbe ko stigne, svakome sam iz opozicije dao glas, što na lokalu, što na predsjedničkim što na parlamentarnim i svi do jednog su prokockali povjerenje.
    Šta ti to govori o tvojoj političkoj procjeni?
    Last edited by johnny bravo; 20-06-20 at 16:23.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post

Šta ti to govori o tvojoj političkoj procjeni?
    Govori mi da je DPS zarobio državu i institucije i da smo demokratija samo na papiru a u stvari smo diktatura.
    Diktatura gdje svako 3 dana izadju nove pljačke, afere itd
    Gdje je sekretar kabineta snimljen kako uzima kovertu od bankara pred izbore i još nije u zatvoru.
    Gdje imaš nešto presuda za kupovinu ličnih karata i stotine snimaka iste situacije.
    Gdje Medenica EU moli da preda mandat jer se treći put neustavno proglasila.
    Gdje su sve institucije u VD stanju i rade za partiju.
    I govori mi da opozicija na zalost nije dorasla tom nivou nepočinstva i pljačke.

Protiv ovog i ovakvog sistema ima samo jedan način a doći će i to...

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Koji snimak gadno, nisam u toku?
    Je li se to DK opet igra rijalitija sa nekim snimkom?
    Najavljuje ga eo svaki dan. Plave torbe

Thanks Thanks Given 
    1,800
    Thanks Thanks Received 
    2,334
    Thanked in
    1,289 Posts

O cemu pričate, znam bar 5 ljudi koji su zaposleni u poslednjih mjesec u drzavne firme...

I svi ti će glasati da ne ostanu bez posla

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post
    O cemu pričate, znam bar 5 ljudi koji su zaposleni u poslednjih mjesec u drzavne firme...

I svi ti će glasati da ne ostanu bez posla
    800 u lokalnim samoupravama je planirano samo u ovoj godini
    900 u državnoj upravi
    Sad ih je čini mi se oko 400 zaposleno preko ovog programa stop sivoj ekonomiji
    Ministarstvo odbrane 150 radnih mjesta raspisalo ...

O čemu mi pričamo ?
    Last edited by Gandalf_White; 20-06-20 at 17:06.

Thanks Thanks Given 
    6,121
    Thanks Thanks Received 
    6,670
    Thanked in
    3,183 Posts

Ali se glasa jos uvijek anonimno, zar ne?
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

....

Thanks Thanks Given 
    34
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    34 Posts

Isto kao u SFRJ. Troši i zapošljavaj podanike dok ima novca. Kad ne bude više bilo novca onda će biti krivi CIA, Gorbačov, narod koji neće komunizam ili Ustav iz 1974.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Bojkot jedino ako će svi sve da bojkotuju, i da se organizuju masovni protesti u toku izbornog dana("građanski" protesti),

a od toga ništa Gandalfe

Sent from my p20 lite using Tapatalk
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Bacili su patku sa crkvom u izbornoj godini, imaju sad temu na osnovu koje će skupljat glasove i dps i df

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Bojkot jedino ako će svi sve da bojkotuju, i da se organizuju masovni protesti u toku izbornog dana("građanski" protesti),

a od toga ništa Gandalfe

Zato ti kažem...
    Znači aktivni bojkot.
    Ali to opozicija mora ne mogu gradjani sami.
    Pa šta ko ponese

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Najavljuje ga eo svaki dan. Plave torbe
    I on na kraju objavi plavu torbu i sta onda? On je sam kazao par puta ako nije sta mijenjao da nema snimak urucenja vec samo nekakve torbe. Zar se iko vise bakce sa tim sarlatanom?

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Evo i ja se pitam, zar i dalje se vatamo Dikeja
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Svakako je DF mjesto u istoriju zajedno sa DPS ali oportunisticki gledano ne moze se pobjeci od toga da oni zauzimaju velik udio u birackom tijelu. Danilovic da opet bude u tom stroju je nemoguca misija. Sto se tice Pozitivne ona je ostavila nezasluzeno kao ime jedan ruzan pecat iako se sustinski radi o otimanju dvojca Jasavic Pajovic cjelokupne partijske infrastrukture. Njih dvoje naspram pet poslanika Pozitivne u parlamentu kao i 3/4 clanstva koje je bilo nasuprot njih.
    Isto kao što je nemoguća misija da Demokrate budu sa SNP-om ili Danilovićem. Slično kao da tvrdiš da Pozitivna i URA mogu zajedno, Danilović i DF, Demos i DF, SNP i DPS, ili SD i SDP itd. its. Koliko god programi bili slični (isti svakako nisu), te partije su se pocijepale s razlogom, i s razlogom ne nastupaju više zajedno. Partiju ne pocijepaš dok se ne dogode nepomirljive razlike. Primjećujem da ljudi na Forumu baš često to koriste kao argument "svi su oni isti", i to obavezno uzimajući isključivo u obzir "onu stranu" koju ne zastupaju. Tako ćeš od jedne osobe čuti kako je SNP otpadak DPS-a, od druge da je URA otpadak Pozitivne, od treće da je SD otpadak SDP-a, i svo troje će stavljati znak jednakosti između njih. Iako tehnički tačno da su određene partije nastale od drugih partija, u pitanju je vrlo maliciozna relativizacija koja nema veze s realnošću, tj. zamjena "de facto" i "de jure" stanja.

Što se Pozitivne tiče, slažem se sve sa tobom, i srećom članstvo i glasači su istu kaznili na prvim sledećim izborima. Da je sreće, pa da se tako dešavalo i da se dešava sa svakom partijom. Preciznosti radi, i Tuponja je bio uz Pajović i Jasavić, DPS-u je tada trebalo 3 glasa. Volim da mislim da bi pali da im je trebao četvrti, ali vjerovatno sam jako naivan.

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Pa, evo, tri prve ankete - Cedem, Ipsos i Damar - dali su DPS-u od 40,3 do do 42,7 ili u prosjeku 41,6%. DPS je na izborima uzeo 41,41%. Više od godinu dana prije izbora, bez kampanje.
    Evo se polomih se da skapiram šta si to sabirao i dijelio, i evo konačno pohvatah. Prvo i prvo, statistika se ne radi tako, ali to ćemo ostaviti po strani. Drugo, uzeo si 3 najstarije ankete (sam reče, više od godinu dana prije izbora) pa mi nije jasno zašto. Smatraš da su mjerodavnije prije kampanje? Da si u pravu, ne bi se milioni trošili na kampanje. Ali recimo da i to ostavimo po strani.
    Treće, i najbitnije, koristeći tvoj sistem za partije pored DPS-a, SDP je trebao da ima 4% (naspram osvojenih 5.23%), DF 7.4 (imali su 20.32), Demokrate 8.76 (imali su 10.01), za Ključ i ostale mi je muka računat', ali mislim da tvoj sistem izaziva sumnju već kod rezultata SDP-a, a kod DF-a već pokazuje svoj totalni besmisao.
    Pa te mogu pitati još jednom mogu li dobiti jedan primjer izuzetne preciznosti predizbornih anketa? Ne moraš odgovarati, svakome ko poznaje elementarnu statistiku zna da kod anketa postoji devijacija (tradicionalno od oko 3%) i vjerovatnoća će se rezultati nalaziti unutar te devijacije (tradicionalno od oko 95%), tako da one ne mogu biti precizne ni po definiciji, pogotovo što otprilike 1-2% znači jednog poslanika, a već je samo devijacija oko 3%, itd. its.

Tako da su u najboljem slučaju su vrlo neprecizne kao mjera izborne krađe zbog navedenih stvari, a u najgorem potpuno beskorisne jer to nije stvar koju mjere.
    Last edited by LostInHollywood; 20-06-20 at 17:47. Reason: greške u kucanju

Thanks Thanks Given 
    34
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    34 Posts

DPS ni trenutno nema vlast bez Bošnjačke partije i SDa. Umjesto da narod napada takve partije, napada se opozicija. Horor od naroda.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

SD i BS. Te partije glasaju samo familije zapošljenih u X državnih preduzeća, sekretarijata i ministarstava kojima te partije upravljaju. + neki procenat glasača BS-a sa IQ < 70.

Jasno mi je zašto dps drži bošnjačku, ali koji moj će im sd, mogu da ih ugase kad im dune

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by recbok View Post
    DPS ni trenutno nema vlast bez Bošnjačke partije i SDa. Umjesto da narod napada takve partije, napada se opozicija. Horor od naroda.
    Vrlo je nezahvalno napadati manjinske partije čak i kad za to ima dobrih razloga, jer je razloge napada vrlo lako karakterizovati kao nacionalnu netrepeljivost (koje zaista nažalost ne fali). Bošnjačku Stranku moraju kazniti i "napadati" oni koji je glasaju, sve ostalo je nezgodno, nezahvalno, možda čak i nepoželjno. Sreća pa, bar u mom okruženju, Muslimani (neki su Crnogorci, neki Bošnjaci, neki su i dalje Jugosloveni) mahom glasaju građanske partije, prepoznajući da BS ne radi ama baš ništa za narod koji treba da predstavlja, ili im makar češće loše stvari prevagnu.

SD je oličenje svega lošeg u političkom životu Crne Gore, i tu stvarno ne bih ništa dodao. Da sam fizički natjeran da biram, 10 od 10 puta bih glasao DPS umjesto SD-a.

Što se tiče napadanja opozicije, nije ni to neka misterija. Opozicija po definiciji ne može biti kriva za stanje u državi, koliko god "druga strana" spinovala i mutila vodu, ali da ne zaslužuju kritike i kao pojedinci, i kao veće grupe, i kao cjelina, je takođe žestoka naivnost. Meni to nije dovoljno da ih ne glasam s obzirom na alternativu, ali mi nije čudno ni kada se ljudima ogadi i politika i glasanje, niti su i mene takva osjećanja preskočila.
    Last edited by LostInHollywood; 20-06-20 at 18:18.

Thanks Thanks Given 
    34
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    34 Posts

Quote Originally Posted by LostInHollywood View Post
    Vrlo je nezahvalno napadati manjinske partije čak i kad za to ima dobrih razloga, jer je razloge napada vrlo lako karakterizovati kao nacionalnu netrepeljivost (koje zaista nažalost ne fali). Bošnjačku Stranku moraju kazniti i "napadati" oni koji je glasaju, sve ostalo je nezgodno, nezahvalno, možda čak i nepoželjno. Sreća pa, bar u mom okruženju, Muslimani (neki su Crnogorci, neki Bošnjaci, neki su i dalje Jugosloveni) mahom glasaju građanske partije, prepoznajući da BS ne radi ama baš ništa za narod koji treba da predstavlja, ili im makar češće loše stvari prevagnu.

SD je oličenje svega lošeg u političkom životu Crne Gore, i tu stvarno ne bih ništa dodao. Da sam fizički natjeran da biram, 10 od 10 puta bih glasao DPS umjesto SD-a.

Što se tiče napadanja opozicije, nije ni to neka misterija. Opozicija po definiciji ne može biti kriva za stanje u državi, koliko god "druga strana" spinovala i mutila vodu, ali da ne zaslužuju kritike i kao pojedinci, i kao veće grupe, i kao cjelina, je takođe žestoka naivnost. Meni to nije dovoljno da ih ne glasam s obzirom na alternativu, ali mi nije čudno ni kada se ljudima ogadi i politika i glasanje, niti su i mene takva osjećanja preskočila.

Duže ste od mene na forumu pa nadjite samo jedan post u kojem je kritikovan neki političar iz BS-a, SDa ili HGI? Nema takvog posta. A te strukture imaju 50% vlasti.
    Možda je neko napiasao jedan post za Kenana Hrapovića kojem ćerke nose torbe od 1000e, ljetuju po mondenskim mjestima od zubarske radnje koja je platila neki smiješni porez. Mrzi me i pisati o tome..

Ali zato se sve opoziciono mjeri na kantar. Svaka sitnica se gleda. Smrdljiva opozicija, prodani, lopovi, oni su glavni krivci, imaju velike plate, nacionalisti, ratni zlocinci.. Samo pogledaj zadnje dvije strane pa ćeš vidjeti šta se piše za opoziciju. Ne postoji uvreda koja nije upućena opoziciji. Više se opozicija napada na ovom forumu nego DPS. A SD i BS nikako se napadaju, kao da ne postoje.

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Da ne citiram, @recbok

Pravo da ti kažem, mrsko mi je kopati po Forumu, ali čisto ovako nešto iz sjećanja: Pričalo se par puta o "impresivnoj" biografiji Husovića i ostalih istaknutih članova BS-a. Što se SD-a tiče, odgovoriću ti molbom da nađeš jednu pozitivnu stvar o bilo kojem njihovom političaru? Od dana njihovog osnivanja ja ne sretoh jednu lijepu riječ o bilo kome od njih ovdje, što je naravno potpuno zasluženo. DPS, i vlast kolektivno, poneko i brani misleći da time brani državu, pa su i razlozi odbrane u tom tonu, ali ja još ne viđeh da neko promoviše SD. Vjerovatno jer je lakše promovisat' Hitlera ili Mao-a nego SD bilo kome ko je u životu pročitao više od 2 članka iz novina. Što se HGI tiče, moguće da je bilo kritika na račun individua, iako se ne mogu sjetiti konkretnih primjera, ali često se može naići na Forumu to što ti sada pričaš, da oni (i HGI i ostale manjinske partije) održavaju kriminalce na vlasti.
    Odgovor na to je da ne može i ne smije biti odgovornost manjinskih naroda da pokreće "revolucije", razlog je, nadam se, očigledan. A i malo ciničnije, ako će nam od Husovića zavisiti hoćemo li ikada promijeniti vlast ili ne, bolje da je ne mijenjamo.

Thanks Thanks Given 
    34
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    34 Posts

[QUOTE=LostInHollywood;5374255]Da ne citiram

Quote Originally Posted by LostInHollywood View Post
    Da ne citiram, @recbok

Pravo da ti kažem, mrsko mi je kopati po Forumu, ali čisto ovako nešto iz sjećanja: Pričalo se par puta o "impresivnoj" biografiji Husovića i ostalih istaknutih članova BS-a. Što se SD-a tiče, odgovoriću ti molbom da nađeš jednu pozitivnu stvar o bilo kojem njihovom političaru? Od dana njihovog osnivanja ja ne sretoh jednu lijepu riječ o bilo kome od njih ovdje, što je naravno potpuno zasluženo. DPS, i vlast kolektivno, poneko i brani misleći da time brani državu, pa su i razlozi odbrane u tom tonu, ali ja još ne viđeh da neko promoviše SD. Vjerovatno jer je lakše promovisat' Hitlera ili Mao-a nego SD bilo kome ko je u životu pročitao više od 2 članka iz novina. Što se HGI tiče, moguće da je bilo kritika na račun individua, iako se ne mogu sjetiti konkretnih primjera, ali često se može naići na Forumu to što ti sada pričaš, da oni (i HGI i ostale manjinske partije) održavaju kriminalce na vlasti.
    Odgovor na to je da ne može i ne smije biti odgovornost manjinskih naroda da pokreće "revolucije", razlog je, nadam se, očigledan. A i malo ciničnije, ako će nam od Husovića zavisiti hoćemo li ikada promijeniti vlast ili ne, bolje da je ne mijenjamo.
    Evo samo sa zadnjih par stranica:

Outline: njih(opoziciju) nije za narod briga
    Fidel Castro: Neka Milo razbije ove šarlatane koji glume neku opoziciju jer za bolje nisu, a bolje i ne žele
    Rodion Romanovich" DPS bi pao ako bi se dio opozicije unormalio
    Aleksa1111: bojkot da, ali ne bojkot tipa samozapaliću se i neću pojes koljenicu
    Remark: Poslije izbora će nastaviti da žive o trošku gradjana
    Outline: i to bi bila pobjeda, da DF ode u istoriju( najjaca opoziciona partija)
    Outline: Demokrate bi da su svuda pomalo, kao SNS
    Mojsije: Cu DF, naličje DPSa da bojkotuje, mora neko velikosrbe zastupati
    Green nox: DF ima privatnu firmu, Srpska kuća
    Outline( on prednjači u napadima na opoziciju ali DPS ne uzima u usta). : previše su njima mile pare da bi bojkotovali( razni odbori i plate)
    Markys: Manjeg rada a veće zarade ne!a od politike. Pogledajte im samo imovinske kartone
    Manu: Da postoji aparat koji mjeri kvalitet ne samo vlasti, nego i opozicije, davno bi se pokvario.
    chucknorris: bacili su patku sa crkvom u izbornoj godini da svadjaju dps i df.

Što od Husovića ne bi zavisila promjena vlasti? Je li on neki povlašćeni sloj koji se ne treba boriti i kojeg ne treba kritikovati?
    Velikim Crnogorcima ne smeta u vlasti Muhović koji je za Crnogorce i Cetinjane rekao, citiram: " Crnogorci su mala nacija i Bošnjaka ima vise u tuzlanskom kantonu nego Crnogoraca ukupno. Treba mi pasoš da idem na Cetinje. Njegos je genocidan pisac, krvnik Bošnjaka i islama."
    Ovo ne narušava medjuetničke odnose, ali jedna stranka iz DFa je vaskoliki problem.

Što ne napisa neko od forumasa kako moze Bošnjačka stranka biti u vlasti kada joj visoki funckioner ovo govori za Crnogorce? Ali o Srbima i to jednoj srpskoj partiji guslaju svaki dan: nacionalisti, ne moze se s njima, velikosrbi, tajno rade za dps..
    Last edited by recbok; 20-06-20 at 19:35.

26. The Following User Says Thank You to recbok For This Useful Post:

Page 3 of 487 FirstFirst 12345671353103 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)