da i ja potvrdim info iz pouzdanog izvora.
Ne vjerujem dok ne vidim. Aj tink ic propagand.
da i ja potvrdim info iz pouzdanog izvora.
Je li i kod nas Italijan neki?
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Šta, samo 1 slučaj?!
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
kažu da ima 4 slučaja, ako su lagali mene i ja lažem vas.
sjajni su vam ti pouzdani izvori. samo ih pozdravite, i te sa televizije i te sokirane iz nvo
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ide Zeljko Bebek prije vijesti na RTCG sve mi je ovo sumnjivo.
pošto novinari čitaju forum, očekujem na nekom od portala uskoro vijest - kako nezvanično saznajemo![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Milo u Estoniju. Navukose me da odgledam dnevnik na RTCG. Dusmani.
Milo bas sad nasa da ide po Baltickim zemljama. Sve se poklapa!
f6
Nista ljudi. Ic onli propagand. Uvijek ista stvar sa NVO. Sin je dobro.
Ako je novost "četiri slučaja", za to sam čuo još 6. marta, a neki od vas vjerovatno i ranije. Kako rekoh tad, tako i sad: Dec propagand!
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Moli se diajaspora da zbog korona virusa familiju i prijatelje kontaktiraju isključivo preko Western Uiona.![]()
Ma to je četvoro ljudi pročitalo pouzdane informacije onog što mu je kum čuo ispred nikšićke bolnice da je doktorica vratila pacijenta jer ima koronavirus.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
dje li rade ovi ljudi sa foruma pa imaju pouzdane informacije to je bolje pitanje?
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Update: 4 slučaja u SRB, među njima i stalno nastanjeni Kinez. Zabrana ulaska za putnike iz Italije, Kine, Južne Koreje, Irana i dijelova Švajcarske
http://rs.n1info.com/Vesti/a576476/N...-u-Srbiji.html
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Kakvo je stanje trenutno, mogli bi se bas adekvatno pripremit, vidjet sto i kako treba, pozatvarat granice polako itd.
Ka ono na usmeno ispitivanje kad si zadnji pa pofatas sve cake i blic pitanja koja su bila prije tebe.
ALI ZNAJUCI NAS hahahahahah
f6
E KUNEM TI SE hahahahaahah
Trenutno sam u Kaliforniji,ukupno 500 zaraženih u USA, SKORO 2/3 Kalifornija
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Nemoj hitat ovamo, da ti se buzznis ne ladi.
Inače u barsku bolnicu je "vanredno" stanje od jutros, borbena gotovost podignuta, svi su vraćeni sa odmora na posao, sastanci uprava od zore, nema ništa zvanično iz uprave.
Poslato s Jadrana
Last edited by Tom; 10-03-20 at 14:31.
This time next year we'll be millionaires
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks