Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobro je da se zna:”Some disinfectant agents effectively reduce coronavirus infectivity within 1 minute such 62%–71% ethanol, 0.5% hydrogen peroxide or 0.1% sodium hypochlorite. Other compounds such as 0.05%–0.2% benzalkonium chloride (asepsol) or 0.02% chlorhexidine digluconate are less effective.”
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne samo da nije fake, nego je i vrlo realno. Ono što mnogi ljudi ne znaju jeste da postoji više desetina koronavirusa, koji su otkriveni još polovinom XX vijeka. Doduše, većina koronavirusa je pogodila životinje, dok se među ljudima pojavio tek naknadno.
A jeste li znali da je SARS iz 2003. zapravo bio koronavirus? I da li ste znali da je aktuelni koronavirus takođe virus tipa SARS?
![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Francuska vlada upozorila svoje građane da šmrkanje kokaina ne pruža zaštitu od koronavirusa
WTF, Francuzi!
https://www.independent.co.uk/news/w...-a9389146.html
________
SAD bi mogle postati novo žarište koronavirusa, opasnije i tragičnije od kineskoga
https://www.telegram.hr/price/hoce-l...-od-kineskoga/
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Meni upravo sad javlja prijateljica iz KBC da je jutros prijavljen prvi sa korona virusom. Da će objaviti danas, sjutra.
Gando na aparatima.
Mada im nešto ne vjerujem al Ajde da vidimo.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Ako je istina, onda vjerovatno čekaju drugi test da bi potvrdili. Mada kažu da ako je prvi pozitivan, onda obično bude i drugi.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Hahahhaahhahaha
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Zbog Amerike sam i napisao da ce sigurno biti i politickih posledica. Clanak je dobar.
Kad se na sve napisano doda jos i cinjenica da veliki broj Amerikanaca nema pristup zrdavstvenom sistemu.....eto recepta za debakl.
Kako misle da Amerikanci ostanu u kucama, kad su hiljade njih beskucnici bez osnovnih uslova za higijenu.
Obice im se o glavu sistem koji su stvorili.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
zamisli neko ti poznat.
zamisli da ste stajali u redu negdje.
paranoja.
nothing comes from violence and nothing ever could
kako ćemo da se zabarikadiramo a prvi se pojavi..
Ja noćas idem u nabavku konzervi i hrane.. Zadruga 24h ima da se gleda
Na 2 max 3 forumasa se moglo tipovat da ce imat insajdersku informaciju da postoji zarazeni ali ne javljaju...
Last edited by acs; 10-03-20 at 12:37.
f6
KOd nas i dalje 0 ! Ko zna što oni nama sipaju u vodu ... :P
ja mislim da je do rakije to sve..
eo sto alapachu ne napane ako smije
Hit dana
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Evo vele kroz firmu da jes potvrđen, na RTCG spremaju prilog da se kasnije emituje. Pojma nemam jel istina, svako svašta priča...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Sprema se prilog istina. Stigla korona neka vam je srecna. Javio drugar iz nvo sektora. Sin mu je sokiran.
Last edited by PrijekiLijek; 10-03-20 at 12:54.
Ko nam zlo mislio... znas ostatak
f6
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks