Zasto onda naplate 1 eur za pismo
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Zato jer se takve pošiljke vode kao obična pisma, a ona se ne skeniraju kod nas iako imaju tracking broj. Više nervira ta činjenica da naša pošta nema definisan status prispijeća takvih pošiljki i da jedino što možete znati jeste da je stiglo tek kada poštar dođe do vas, sa dodijeljenim brojem koji se skenira u sistemu.
Zasto onda naplate 1 eur za pismo
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Skoro se pisalo oko toga.
Uzimaju - jer su tako u mogucnosti. I niko se ne buni. Dok je makaza - bice i ovaca.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
9ti dan je danas od kad mi je posiljka u postu. Sad vidim da su izbacili neuspjelo urucenje, kao juce.Povjerovao bih mozda da juce nisam bio cijeli dan doma sa djecom. Zar ne bi bilo postenije da ostave posiljke tamo u postu fino pa da mi idemo po njih. .ciganska posla.
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Ja moram pohvalit postExpress kako li.Zadnje 2-3 0/posiljke brzo stigle i nazovu me na tel i cak mi uruce ako nisam na stan dodju do mene tuda ako sam po kafica ili ako mi je ko ma stan ponesu..Top za taj 1e
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Cuo sam da moze na iherb postarina da bude dzabe preko 50 usd. Jeli to tacno, ima li neki kupon, kod ili nesto?
Jel ima među vama onih koji su imali problema sa USPS pošiljkama i da im nikad nisu stigle?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Nisam mnogo preko USPS-a narucivao ali svaki put je stiglo... Obicno nesto preko mjesec dana.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ok hvala. Ja sam imao jedno 7 pošiljaka što sa shipita, mada više preko američkog poštara i bilo je sve ok dok ne naletite na probleme sa kašnjenjem. Tada shvatite da su opcije standard kocka i da ako hoćete sa sigurnošću da koristite usluge, onda trebate platiti priority i osiguranje što je neisplativo.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Trgovah nešto sa ebaya. U našem DHLu stoji od 3. maja. Da li da ih zovem ili da čekam, da se smiluju?
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Zovi ih. Možda je zapelo na carini ili nemaju tvoj telefon
Sent from my F3111 using Tapatalk
Ne znam kako si cekao 5 dana
Zovi ih, ne kosta te nista. Mozda nisu stigli a mozda nemaju kontakt...
Do Not Disturb.
Donese mi poštar jutros neku sitnicu sa Ebay poručena ima skoro 3mjeseca nekolika eura koštala, totalno sam zaboravio bio a nisam imao medjunarodni track i vidim nalijepljen track naše pošte i ukucam ga na sajt pošte lijepo stiglo u našu Expres poštu 13.04
Vjerovatno zagubljeno ali eto stiglo je nekad da ih ne kudim![]()
E da će se meni završiti saga oko moje pošiljke...
Dobar izgovor gosp.postara. Niti zvao niti ostavio ceduljicu na oglasnu tablu od ulaza..
Primijetih da cura iz poste nije dala ni meni ni curi prije mene onaj paragon blok za famozni euro al ga je fino naplatila..
Sad ili kraduckaju ili je to nebitno,ne znam.
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Ja kad sam prije mjesec dva isao paket da dizem, dadoh euro, covjek lagano sebi u dzep ubacio .. tako da kradu.
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Ne bih da griješim dušu. Ne vjerujem da su zaposleni u našoj pošti skloni klepanju. Mislim da za osve ove godine nisam to čuo. Isto važi i za pošte u regionu, posebno iz SRB preko koje ide većina pošiljaka iz Kine recimo. Da jesu neorganizovani, to stoji i da ali stvarno imaju neadekvatno uređen sistem savremenim potrebama korisnika, bez obzira što su napravili pomak sa praćenjem pošiljaka.
Ne okle, ovaj forum i iskustva ljudi sa njega su najbolji primjer da poštari u CG nisu skloni klepanju, a takođe ni carinici. Ne bi oni to, jok.
Pisalo je par ljudi o otvorenim paketima u kojima je falilo stvari, pošiljke koje nikad nisu stigle a praćenje sve regularno išlo do CG(sa ozbiljnim poštama poslato, ne ove kineske). Ja lično par ružnih iskustava sam imao takođe.
Pošiljka mi je u našoj pošti. Treba li da čekam da mi donwsu, da odem kod njih ili da zovem (koji je br?)
Ps. 5 dana je tamo već..
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Kupih oćale na orofashion.it. Na fakturi piše da je poslato DHL-om i u mejlu su poslali link za tracking na DHL sajtu ali je tracking broj klasični od holandske pošte RU**********NL.
Koji je fazon?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks