Kad vec pominjete parfeme ima li se odakle narucit,a da nije Izrael. Najradije bi uzeo sa fragrancex ali ce me zelja bit 😂
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Kad vec pominjete parfeme ima li se odakle narucit,a da nije Izrael. Najradije bi uzeo sa fragrancex ali ce me zelja bit 😂
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Budućnost
Moze odakle ti dusha pozeli,objasnih ti na pm.
...
https://www.basspro.com/shop/en/henr...val-ar-7-rifle
Kakva je mogućnost da se ovako nešto uveze u CG? Pretpostavljam da bi poštom to vrlo teško išlo, ili ne bi?
Ne vjerujem da može poštom, a kuriske službe ne voze oružje. Svakako i kad nađeš prevoz do CG biće ti potrebna dozvola za uvoz
Sent from my F3111 using Tapatalk
Last edited by Ickorz; 06-05-19 at 19:39.
Pa zato i pitam, pretpostavljam da je to komplikacija iako je u pitanju malokalibarka složena u kundaku. Prevelika kutara.
Narucivanje i dostava stvari iz Srbije : http://goo.gl/wn4Ix
Đe kupit sunčane naočare online, a da dostavljaju u CG?
Odrah se tražeći izvjesnu kombinaciju boja okvira i stakala na New Wayfarer.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
orofashion
Zahvaljujem
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
Prvi put od kada koristim usluge američkog poštara da imam problem jer paket nije stigao u predviđenom roku, poslato USPS-om. Od kako je po tracking napustio USA , nema nikakvog daljeg statusa, niti ga ima u našoj pošti. Doduše, naša pošta treba da mu dodijeli broj po kojem tek isporučuju ali opet neozbiljno. Čak i kineska pošta je u tom dijelu za praćenje korektnija nego američka, a usluge su sa cijenama niže 10 puta nego američke. Sramno. To znači da ako želite iz amerike da poručujete , morate USPS priority kojem su digli cijenu kao da je DHL...
Pa nije problem do USPS to sto nasi ne skeniraju originalni broj, pa nikada ne znas kada posiljka dodje do nas
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
To i meni nije najjasnije, zasto se samo odredjeni brojevi unose u sistem nase poste... UB*********SG isto ne zavode, barem na osnovu mog iskustva... Ko ce znati...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Tako je, UB*****SG se ne zavodi u poštu našu, a do tada lagano pratim tracking. Pitao sam jednom za to u poštu, naravno blijedi pogled...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Veli last mile... Ovo je kod Yanwena neki novi momenat, jasno je da nije moglo doci kod nas jer je nedavno naruceno ali sad ovdje stoji ovaj UQ broj koji je drugaciji od mog... Ispraticu...![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ne bih rekao da im je 'tracking' nesto pouzdan...
Po njima je moja posljednja posiljka stigla u 'zemlju destinacije' jos prije mjesec ipo. Naravno, ni traga ni glasa od posiljke.
A trebalo je svega 5 dana od slanja do "dolaska" sto je vjerujem jako cudno za YANWEN koja je jedna od najsporijih posta na svijet' i u Beograd.
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks