Page 31 of 131 FirstFirst ... 212728293031323334354181 ... LastLast
Results 751 to 775 of 3261

Thread: #OdupriSe - 97000

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Zar ti ne bi računica prije, kvadratura puta 3-4, pa kad si vidio kolika je kvadratura odjednom se promijeni računica...

Sent from Tapatalk
    I? Kolika je kvadratura a kolika gustina popunjenosti kvadrature? Ja potvrdih da ih je bilo 4000 sto su rekli svi koji su bili cak i to potvrdili na ovome forumu pa kad je stigla direktiva da ih je opet bilo 10000 promijenise da ih je ipak bilo vise. Svi meni bliski koji su zesci opozicionari od vas i koji su bili prisutni su mi rekli oko 3k sto i same slike sa trga potvrdjuju. Uglavnom nebitno, potpuno promasujete sustinu samo mi je smijesna sva ta prica pogotovo ovo nocas kada je pao dogovor da se duplira broj prisutnih jer se sa pravim slikama moze izvuci taj broj. Ta pamet i to politikanstvo i milion drugih stvari mi tako idu na onu stvar od prvog dana kada sam sam sipcio i kao borio se za bolje sjutra. Sve isti ljudi, ista pamet, ista ogovaranja, kopiranja i licemerje...

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

A eo nam otvara čoek danima glavu kako je on jedini ispravan, niko drugi ne valja, kako nijesu iskreni organizatori, kako ovo kako ono... Još čoek proziva druge da lažu, a po njegovoj sopstvenoj računici su organizatori bili u pravu, a on sam slagao... Praktično je sam sebe ugasio...

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Cudi me da jos nije odvalio neko od njih kako je ovo malo, premalo.. bijeda od posjecenosti na ovako lijepo vrijeme.. 8)
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

I evo jedno pitanje. Ako odredjeni ljudi iz cisto populistickih razloga da bi po njima jos vise podigli energiju i omasovili skup svjesno duplira broj prisutnih, a cega su vrlo svjesni aktivisti opozicije na ovome forumu, u cemu je onda grijeh rezimskih medija ako iz svojih razloga sjutra jave da ih je bilo 2000? Zar ne treba da se borimo da je 2+2 =4 u svakoj prilici?

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Ne u pechalbu

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    3,670
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,145 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    I evo jedno pitanje. Ako odredjeni ljudi iz cisto populistickih razloga da bi po njima jos vise podigli energiju i omasovili skup svjesno duplira broj prisutnih, a cega su vrlo svjesni aktivisti opozicije na ovome forumu, u cemu je onda grijeh rezimskih medija ako iz svojih razloga sjutra jave da ih je bilo 2000? Zar ne treba da se borimo da je 2+2 =4 u svakoj prilici?
    Potpuno si u pravu. Otprilike 1500 eur x 12 mjeseci = 18 000 eura. A potrosi se koji milion za godinu. U cemu je grijeh prorezimskih medija pa ne komentarisu ovakve stvari evo toliko godina?
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    689
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    465 Posts

Quote Originally Posted by Jasper View Post
    Dobri su vam protesti kad se preganjate kolko vas je bilo. E mrčili se.
    I sad će reći da ne vršite prebrojavanje sigurnih na izborima
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    3,670
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,145 Posts

Brojace se vise no ikad
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    19 Posts

Quote Originally Posted by Markys View Post
    I sad će reći da ne vršite prebrojavanje sigurnih na izborima
    Ne znam kako si ovo doveo u vezu jedno s drugim ali dobro.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Koliko god nas je bilo, sigurno ce imati dosta posla dok nas prebroje.
    Hasta siempre!

Thanks Thanks Given 
    3,670
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,145 Posts

Quote Originally Posted by Brk View Post
    Koliko god nas je bilo, sigurno ce imati dosta posla dok nas prebroje.
    Jesi li ti novi? :lolblue::lolblue::lolblue:
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

3ipo hiljade plafon. Ali i to je dosta zbog vjetra, nisam ni toliko ocekivao.

Ali vele organizatori 9700 krv ti jeebem kakvo nervno odjeljenje

Vidim dritan vise ni ne pokusava da sakrije cinjenicu da ura sve ovo organizuje, stalno blizu centra paznje, kod televizije se popeo na vrh stepenica ispod policije... burazer kako je krenuo nece imat 100 glasova...

Zato ga je Becic skartirao iz saveza i organizuje paralelne proteste, jbg kompleks ga bije opasan da mora nedje prvi u red da bude a ovamo ga ne pusta dritan da udje u tal... a narod ih psuje obojicu zbog toga... sjutra da su izbori dps bi samostalno pobijedio izlaznost bi na 50% pala... da ne ucestvuje dps opet bi ovi kreteni iskomleksirani izgubili nekako...

Odje najpametnije poene kupi DF iz pozadine, nidje ih nema, daju pare za autobuse, najvise ce poentirat...
    Last edited by lucke91; 23-02-19 at 23:46.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    3,670
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,145 Posts

To 9700 je vise figurativno, koverta, ovo ono. Ali bilo je, bar po ovoim snimcima i slikama sto vidim....boga mi blze 5 hiljada no 3 hiljada
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Ona prva slika 3 hiljade posle pomocu snimaka tu oko 5-6 hiljade
    Hodzic veli 20 hiljada

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    3ipo hiljade plafon. Ali i to je dosta zbog vjetra, nisam ni toliko ocekivao.

Ali vele organizatori 9700 krv ti jeebem kakvo nervno odjeljenje

Vidim dritan vise ni ne pokusava da sakrije cinjenicu da ura sve ovo organizuje, stalno blizu centra paznje, kod televizije se popeo na vrh stepenica ispod policije... burazer kako je krenuo nece imat 100 glasova...

Zato ga je Becic skartirao iz saveza i organizuje paralelne proteste, jbg kompleks ga bije opasan da mora nedje prvi u red da bude a ovamo ga ne pusta dritan da udje u tal... a narod ih psuje obojicu zbog toga... sjutra da su izbori dps bi samostalno pobijedio izlaznost bi na 50% pala... da ne ucestvuje dps opet bi ovi kreteni iskomleksirani izgubili nekako...

Odje najpametnije poene kupi DF iz pozadine, nidje ih nema, daju pare za autobuse, najvise ce poentirat...

Misliš da bi ovo moglo stati u SC Morača koja prima 5400?

Sent from my p20 lite using Tapatalk
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Kakav velicanstven prizor, rekao bi covjek lijepo vrijeme, proljece izmamilo ljude vani

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post

Misliš da bi ovo moglo stati u SC Morača koja prima 5400?

Sent from my p20 lite using Tapatalk
    Prelagano. Popunjenost pola trga, uz to gustina nikakva bez par redova uz samu binu. Tolika je gustina ljudi da se asfalt vidi izmedju naroda na samo 10-15 m od bine na sve ove slike. Mozemo se lagat do sjutra i pricat, meni ni iz dzepa ni u dzep, ovo je realna prica... radi mene neka ih bude i 35000 svejedno mi je, boli me tuki...

Na kraju ovu pricu do banalnosti dovode upravo sami organizatori i podrzavaoci protesta sa dupliranjem, trodupliranje broja prisutnih i onda dolazi do polemike, razvodnjavanja svega ovoga.. ako sledece subote ne bude makar 10000 ljudi uz ovolike autobuse iz cijele cg, slobodno moze lock na ove proteste, to ce posle da se razvodni, izgubice se elan i smanjivace se polako dok opet ne spane na hodzica i 20 ljudi oko njega preko puta skupstine...
    Last edited by lucke91; 24-02-19 at 00:10.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Možete da se gađate s brojkama koliko vi volja - slika sve govori. Zapravo ne govori, jer je ovo smrz kakav samo može podgorički śever da priredi.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Najjaci su mi ovi likovi koje boli dupe za proteste, ali se polomise da ti objasne koliko je ljudi i zasto ne idu na proteste, nema ih samo na forumu nego inace.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Na kraju ovu pricu do banalnosti dovode upravo sami organizatori i podrzavaoci protesta sa dupliranjem, trodupliranje broja prisutnih i onda dolazi do polemike, razvodnjavanja svega ovoga.. ako sledece subote ne bude makar 10000 ljudi uz ovolike autobuse iz cijele cg, slobodno moze lock na ove proteste, to ce posle da se razvodni, izgubice se elan i smanjivace se polako dok opet ne spane na hodzica i 20 ljudi oko njega preko puta skupstine...
    A zbilja, kako ti to zamisljas vladavinu dps-a nakon ovih protesta? Ono, narod izgubi volju, batali se sa protestima, ljudi prihvate "kovertu", A2A, Kipar, Brajkevih 150 000 plusa na livadu, Simovicev stan, Zugiceve pipke.. I onda ljudi gledaju onaj snimak sa Migom i sprdaju se: "Heh, kakvi smo mi kraljevi, sa 40 iljada smo otplatili svu ovu bruku"..

Brate, da ti ja velju iskreno.. ovo se nekim zvekom zavrsava.

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Kakvi su ovo pacijenti sto prebrojavaju... ista Vuciceva skola a onda smo mi srbadija sto izlazimo na ulice... Posebno "Zvezda Srbija, nikad Jugoslavija"

Elem, mnooooogo vise ljudi nego sto sam ja ocekivao po ovom kijametu, vrlo blizu broja od prosle subote a dosta starijih je ostalo doma sto je skroz ok.

Organizacija se nije izborila sa vremenom i zbog toga su svi navedeni nedostaci... Prosle subote je samo ozvucenje bilo mnogo bolje itd.

Sledece subote 10k+ a tacno prebrojavanje cemo prepustit' ekspertima sa foruma...
    --------------------------
    Do Not Disturb.
    --------------------------

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...meni ni iz dzepa ni u dzep, ovo je realna prica...slobodno moze lock na ove proteste...
    Ono kad ti dodje DPS-ovac da ti kaze, dok ih raznosi dojucerasnji brat bankar i drmaju najveci ulicni protesti u zadnjih sest godina, da njemu nije ni iz dzepa ni u dzep i moze lock...

Vidim da dijelis smisao za humor sa Vrhovnim komandantom kome sin otplacuje dugove :-)

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    A zbilja, kako ti to zamisljas vladavinu dps-a nakon ovih protesta? Ono, narod izgubi volju, batali se sa protestima, ljudi prihvate "kovertu", A2A, Kipar, Brajkevih 150 000 plusa na livadu, Simovicev stan, Zugiceve pipke.. I onda ljudi gledaju onaj snimak sa Migom i sprdaju se: "Heh, kakvi smo mi kraljevi, sa 40 iljada smo otplatili svu ovu bruku"..

Brate, da ti ja velju iskreno.. ovo se nekim zvekom zavrsava.
    Sad cu da ti kazem, ove zahtjeve koji su saopsteni za ostavkama itd bez 25-30000 ljudi na ulici bez prekida da protestuju nece nacerati nikog da popuste i daju ostavke mirnim putem. Ta cifra minimum bi po mom misljenju nacerala vlast da popusti mirnim putem i evropu da izvrsi pritisak na tu istu vlast, jer to je cifra ljudi koja na CG nivou kojoj ako se ne popusti ne moze biti zaustavljena bez krvoprolica a to niko nece htjeti da uradi jer niko nije lud na brata, komsiju, kuma da puca....

Sve ispod te cifre vodi ka jednom od dva ishoda:
    1. Gubljenje energije i elana protestima bez rezultata i vremenom propadanja istih
    2. Radikalizacija i pokusaj nasilnih protesta sa tih 5-10-15 hiljada ljudi a to policija moze rascerati vazda suzavcima itd i zabrana daljih okupljanja.

Vidjecemo sta ce biti...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Da riješimo ove dileme oko brojnosti.

Ovo trga je bilo pokriveno. Doduše manje gustine i sa praznim džepovima. Ali je bilo tu noćas oko 4000 ljudi.
    ------------------------------------------------------------------------------

Inače, sami prostor trga (cijela površina od zgrade do zgrade) ima nešto preko 10,000 metara kvadratnih i na njega može da stane preko 30,000 ljudi.

U predreferendumskom mitingu masa je zauzimala površinu od preko 20,000 metara kvadratnih i bilo je nekih 40,000-50,000 ljudi (organizatori tada naravno rekli 100,000).
    Ova zadnja povrsina je malo precerana. Razlog, pokojno Radovce je zauzimalo malo vecu povrsinu sa bastom, a u kojoj nije bilo mnogo ljudi jer se iz nje slabo vidjelo. Ja sam bio bas tu pored Radovca, I iza nije bilo bas puno ljudi, mislim bilo je, ali to nije ta povrsina koju si nacrtao. Znam da je I lijevo I desno u ulici slobode bilo ljudi, ali koliko ne znam, sem sa slika (cuveno psssst na naslovnoj vijesti jer je pocela predreferendumska tisina).

Da neko ne pomisli da umanjujem broj prisutnih, to je najveci skup u Crnoj Gori ikad zabiljezen, a evo dok ne vidjeh ove tvoje slike zivio sam u ubjedjenju da je tada bilo blizu 70k ljudi.

Ono sto me stvarno interesuje je sljedece, koliko se racuna ljudi po m2, na ovakvim skupovima??

Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 24-02-19 at 00:36.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Sad cu da ti kazem, ove zahtjeve koji su saopsteni za ostavkama itd bez 25-30000 ljudi na ulici bez prekida da protestuju nece nacerati nikog da popuste i daju ostavke mirnim putem...
    Odakle ti uvjerenje da ce oni da daju ostavke mirnim putem i ako bude 30000? Rece li danas Predsjednik da ga nece natjerati ni 5000 ni 50000?

Isto kao sto su spremni policiju da upotrijebe protiv 10000, tako ce i protiv 50000. Ako ne radi suzavac ima drugih sredstava. Nisu dzabe kupovali i trenirali.
    Last edited by SKOJ; 24-02-19 at 00:38.

Page 31 of 131 FirstFirst ... 212728293031323334354181 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks