Page 1050 of 1402 FirstFirst ... 5055095010001040104610471048104910501051105210531054106011001150 ... LastLast
Results 26,226 to 26,250 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Pipun sjedi sa strane i trlja ruke
    Misliš da bi njemu bilo drago da DPS ode sa vlasti ?
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

http://www.rtcg.me/vijesti/hronika/2...otjernice.html

Pazite ove iz RTCG-a kako su poranili u 6:41 objavljuju tekst, e da nam je svaka drzavna firma ovako aktivna dje bi nam kraj bio!!! Brzi od Japanaca, oni bi ovo izbacili u 07:00:01, a ovi nasi skoro po' sata prije!
    Ko rano rani ne boji se gladi.

Prema dostupnim podacima, Knežević se nalazi u Londonu i, prema sopstvenom kazivanju, ima državljanstvo Velike Britanije, odakle se oglašava preko društvene mreže Instagram, pa se očekuje da će uskoro biti i "zvanično" lociran.

Hahahahah locirace ga ovi nasi hakeri, samo da ih puste iz zatvora HAHAHAHAH
    Last edited by ^izzy^; 24-01-19 at 05:52.
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Pola zena pola medjed

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    3,590
    Thanks Thanks Received 
    4,727
    Thanked in
    2,104 Posts

Quote Originally Posted by ^izzy^ View Post
    Pazi ovo sad - volio bih da neki novinar ili ko je vec zaduzen za to istrazi posao - Milo > Francuz koji je dosao ovdje da ulaze u obnovljivu energiju, odnosno u vjetrenjace na Krnovu, cuo sam pricu iz par izvora da je sve bilo ok do trenutka kad je trebao kabal da se prikaci na vjetrenjace, lomi je trazio reket covjeku, ovaj je vidio koliko je sati zapecatio pola Krnova i dalje sto se i kako desilo volio bih da saznam (znam samo da te vetrenjace ne vrte evo par godina, a da ove na Mozuri vec vrte (ali ko zna za koga)). Znam samo da su Kinezi koji su radili na Krnovu, a i Mozuri trosili pare nemilice, covjeku iz DPS-a da ga ne imenujem bila je bruto plata 40 000 eura (cini mi se za 2015 godinu da je to bila i najveca plata u CG, kad se odbije socijalno i ostale zajebancije oko 24 000), posao mu je bio da sazove par skupova u toku mjeseca, kinezi su mogli preko prve banke da dizu dnevno 600 eura sa kartice, svaki dan su dizali po toliko, porez na gorivo nisu placali, mada vjerujem da ga nisu ni placali, no su sipali ka i svi njihovi. Cak su pojedini halapljivi kinezi uzimali vino iz Plantaza za dz i prodavali ga u kinu po 200 eura za bocu, po Delti su kupovali sve preko tih kartica itd itd. Uglavnom bas bas jedan od vecih minusa za drzavu, ali me cudi da o tome nije pisano.
    http://www.plantaze.com/growing-inte...ines-plantaze/
    China Road and Bridge Corporation (CRBC), the large state-owned Chinese company that is building the first section, signed a memorandum of understanding (MOU) in March to complete the rest of the road on a PPP basis.
    But European lenders worry that Montenegro would need to offer costly revenue guarantees to make that work, potentially deepening its financial woes.
    Ne znam dakle ti informacija da ne vrte, ali mislim da nije tacna. Ja sam skoro svaki vikend ovog ljeta isao na Krnovo i vrte to sto mogu. Cak sam i dva puta zatekao ekipu jedne spanske firme koja radi odrzavanje vjetrenjaca.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    4,214
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Ja sam zato i pitao jer sam i ja vidjeo da vrte, a prolazio sam/prodjem cesto...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Nema se šta vjerovati ili ne za ostalo jer postoje dokazi, ali povjerovati da je milioner dužan neki sitniš - teeško
    Vidi. Mislis li ti da Kim Dzong Djukanovic zna koliko sta kosta i koliko sta narod CG za njega placA?

Ako je imao karticu znaci da je imao racun - znaci da je morao sa potpise za otvaranje racuna - otvaranje kartica.

On ili neko drugi su tu karticu provlacili

Izvuku se podaci sa kartice i istraga
    Ali #zarobljenadrzava

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

Sveto je nekad iz novina saznavao da je zaradio dva miliona, Milo iz novina saznaje da je bio dužan pare. Ako ćemo vjerovat onim dokumentarcima u kojima je htio da opere sebe od odgovornosti za šurovanje sa Miloševićem, Milo je preko televizije saznavao i da su ustaaše nagrnule na Crnu Goru i sve ostalo. Mnogo se nešto ovi dpsovci oslanjanju na informacije iz medija, a nije da ih nešto cijene...
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by guvarana View Post
    Zsto se opozicija ne organizuje? Zasto ne mobilisu narod da se izlazi na ulice, na proteste, sto ne pozivaju na gradjansku neposlusnost, blokadu saobracajnica? Zasto ne pritiskaju tuzilastvo? Zasto ne traze intervenciju stranih tijela i institucija? Zasto ne traze ponovno izglasavanje nepovjerenja vladi? Zasto ne traze vanredne izbore, zabranu stranke, smjenu ili otkaz.
    Dusko i ako ima nesto prljavo i za njih to sigurno nece iznijeti (odmah), jer u tom slucaju ne bi niko bio podoban da preuzme vlast. Moze li opozicija konacno da sastavi normalnu kafansku koaliciju kao sto su Hrvati uradili prije par godina i zbace ove jahace apokalipse?
    Odlican post. Dje bar mrve savjesti i obraza ima, tako nesto bi moralo da se desi. A meni ova njihova pasivnost moze biti iz 2 razloga: da su stvarno svi na neki nacin kupljeni, kompromitovani i ne pada im na pamet tj. ne smiju da obore DPS.. ili.. da imaju instrukcije iz iste kuhinje koja je i DK-a zastitila sad. Mozda se stvar tempira.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    6,662
    Thanks Thanks Received 
    6,350
    Thanked in
    2,653 Posts

Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Ne znam dakle ti informacija da ne vrte, ali mislim da nije tacna. Ja sam skoro svaki vikend ovog ljeta isao na Krnovo i vrte to sto mogu. Cak sam i dva puta zatekao ekipu jedne spanske firme koja radi odrzavanje vjetrenjaca.
    Radi njih 5 na (osnovnom) odrzavanju - 4 niksicana, 1 podgoricanin i sef im je iz Bara. Plate su im velike u odnosu na prosjek ali nimalo lak posao, zimi zbog snijega, ljeti zbog vrucine i vjetra. Svkako vjetrenjace rade.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    913
    Thanks Thanks Received 
    566
    Thanked in
    321 Posts

Ja sam sokiran da je Milosevic pusten da se brani sa slobode. I da je odbijen predlog SDT pritvor do 30dana.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Ajde mogu sve da skapiram , al i Medojevic da je ovako miran to nikako.
    Bas cudno opozicija radi.
    Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Ajde mogu sve da skapiram , al i Medojevic da je ovako miran to nikako.
    Bas cudno opozicija radi.
    Ada što te čudi ekipa nesposobnih likova u koje više niko vjere nema a koji se drže opozicionih funkcija isto kao i ovi na vlasti, mene čude demokrate i Bečić totalno su se umrtvili posle zadnjih izbora skoro pa ih nema više u medijima ili se nema para.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    1,807
    Thanks Thanks Received 
    2,355
    Thanked in
    1,298 Posts

Au sto izbaci aleksa na fb...

Thanks Thanks Given 
    9,693
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Otkaza Duki Davos... Vele regularno stanje, nema frke na dvoru...

http://mondo.me/a723575/Info/Crna-Go...-u-Davosu.html

Sent from Tapatalk
    Last edited by MeDo_JE; 24-01-19 at 09:36.
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

prica se da im je frka i te kako...
    info iz "trece ruke" je takva da loMi nema "vecinu" ni u skupstinu ni u vladu...sta mislite ko preuzima konce i mozda, ali mozda, stoji iza svega?

Thanks Thanks Given 
    2,929
    Thanks Thanks Received 
    3,562
    Thanked in
    1,601 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post
    Au sto izbaci aleksa na fb...
    Kopiraj

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    1,807
    Thanks Thanks Received 
    2,355
    Thanked in
    1,298 Posts

Quote Originally Posted by no-mercy View Post
    Kopiraj

https://www.facebook.com/14205881849...2726178036282/

Thanks Thanks Given 
    2,929
    Thanks Thanks Received 
    3,562
    Thanked in
    1,601 Posts

Ljudi, ako od ovoga svega ne bude nista... Gasi,zatvaraj, iseljavaj

Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Ako koga zanima ko je Predrag Mitrovic kojeg je DK sinoc pomenuo a mediji propustili da objasne evo :

Centrom za dijasporu Crne Gore više godina je gazdovao Dr. Milan Vukčević, nakon njega njegov nasljednik, ali u vrlo kratkom periodu, Branko Milić, kada je Centar prerastao u Upravu za dijasporu, Ministarstva Vanjskih Poslova Crne Gore. Početkom ove godine na čelo ove institucije koja je bila poznata kao institucija bez puno potresa i afera, dolazi bivši Direktor Uprave za sprjecavanje pranja novca i finansiranje terorizma - Predrag Mitrović - kadar DPS-a. Rođen u Podgorici, 1971. godine, diplomirani ekonomista. Član IO DPS Podgorica i Glavnog Odobra DPS-a.
    Četrdeset minuta poslije ponoći, 14. Maja, 2014., organizovana je klasična sačekuša. Predrag Mitrović je ranjen iz vatrenog oružja ispred svoje porodične kuće u ulici Goce Delčeva u naselju Masline u Podgorici. Maskirani napadač Mitrovića je čekao sakriven pored žive ograde ispred njegove kuće. Kada je Mitrović parkirao automobil u dvorištu , oko pola sata iza ponoći i krenuo da zatvori kapiju napadač je pritrčao i pucao. Pojedini izvori tvrde da je pištolj Mitroviću prvo prislonio na glavu, a onda ga spuštio i pucao mu u noge. Ispalio je, kako se pretpostavlja, dva metka i pobjegao niz ulicu, preko pješačkog mosta, prema Koniku. Kažu, da je taj napad bio samo opomena...
    O Predragu Mitroviću, kao Direktoru Uprave za dijasporu smo mogli saznati više tri dana prije ranjavanja, kada je dao opširni intervju dnevnom listu "Pobjedi", đe je govorio o aktivnosti Uprave za dijasporu i o saradnji sa našim iseljenicima.
    Interesantno je da ja isti Mitrović došao na prve stranice štampe još u Julu 2012. godine kada je kao Direktor Uprave za sprečavanje pranja novca "bio u posjedu važnih informacija" o aferi Telekom i o sumnjivoj prodaji Telekoma Mađarima. Direktor USPN-a Predrag Mitrović je Anketnom Odboru u Parlamentu kazao da je analizom dokumentacije - "Uprava za sprečavanje pranja novca, zajedno sa Upravom policije, indentifikovala jedan ozbiljan finansijski lobi koji ima određene krake prema nekim nosiocima javnih ovlašćenja državnog sistema, a ne prema vrhu vlasti, dodavši da je za sada "sve samo osnov sumnje." Afera Telekom još nije dobila svoj epilog, a skoro je Ambasada SAD poslala novu depešu, tražeći od crnogorskih organa da rasvijetle tu aferu.

Nakon toga, Inspektori Odeljenja policije za organizovani kriminal, po nalogu specijalnog tužilaštva, provjeravali su finansijsku dokumentaciju Uprave za sprečavanje pranja novca Crne Gore (USPN), zbog navodnih malverzacija Direktora Predraga Mitrovića i nekoliko njegovih saradnika.
    Predmet istrage su bili sumnjivi putni nalozi i ugovori o djelu preko kojih je u Mitrovićevoj upravi navodno pronevjereno oko 300.000 evra.
    Takođe, u jednom drugom Izveštaju američke vlade se navelo da se u Crnoj Gori kroz ulaganja u nekretnine pere novac od ilegalnih poslova. Od crnogorskih zvaničnika na izveštaj Stejt departmenta reagovao je samo direktor Uprave za sprečavanje pranja novca Predrag Mitrović. On je najavio da će dodatno pojačati kontrolu na tržištu i inicirati da se u novi zakon unese odredba da Uprava vrši i inspekcijski nadzor kod trgovaca nekretninama.

Vlada je bez obrazloženja smijenila Predraga Mitrovića sa mjesta Direktora Uprave, 25. Januara 2014. godine. Nakon toga postavljen je za direktora Uprave za dijasporu. Iako smo u posjedu informacija da su mnogi mediji pokušavali da Predraga MItrovića "uvuku" u iniciranje pojedinih afera; kao i da su pojedinci preko Mitrovića željeli da se obračunaju i sa samim Premijerom Crne Gore - Đukanovićem - mi ovog puta nećemo objavljivati iste, nepotvrđene i neprovjerene informacije. Članak smo odlučili da objavimo samo iz jednog razloga - jer se radi o čovjeku koji je na čelu institucije koja ima važnu ulogu na relaciji Crna Gora - iseljenici u Kanadi i svijetu. Zbog svega toga, postavljenje ovog čovjeka i dešavanja oko njega "dotiču" se i svih nas u dijaspori.

Vlada Crne Gore je već ima tri godine najavljivala "epohalnu" Strategiju o saradnji sa dijasporom. O toj platformi Vlade, svoju riječ su dali neki klubovi iseljenika, neki se nijesu ni oglašavali. Od "epohanog" početka se nije maknulo naprijed. Da li će Strategija doživjeti sudbinu sličnih "napisanih, ali nikad sprovedenih zakona" - viđećemo vrlo brzo.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

Svega tu ima, čak i nekadašnjih forumaša...

It's good to be a king.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    1,432
    Thanks Thanks Received 
    3,146
    Thanked in
    1,682 Posts

Inace nisam zloslutna, ali me stra' da ce neko proci ka' princeza Dajana...

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by tigrovo_oko View Post
    Inace nisam zloslutna, ali me stra' da ce neko proci ka' princeza Dajana...
    Mi tako postenih ljudi medju javnim licnostima nemamo, bar ne vezano za ove aktuelnosti/skandale. Svi su prljavi, samo im se oci vise.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Sve su uzeli. Znaci nema ih dje ih nema.

To su stotine i stotine miliona eura.

Nece prva familija ovo bez borbe pustiti

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    432
    Thanked in
    211 Posts

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

Page 1050 of 1402 FirstFirst ... 5055095010001040104610471048104910501051105210531054106011001150 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)