Evo opet mog mačka![]()
najljepsa macka, ali vise je nema![]()
![]()
![]()
Evo opet mog mačka![]()
hehe. Ja htjedoh mace da nabavim ali kad cuh koliko kosta predomislih se!!![]()
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
evo ja i shreko vrlo strpljivo (ne trepcemo) iscekujemo da nam se zenske vrate![]()
Last edited by KRECHIMIR; 27-10-06 at 03:01.
NOTHING IN LIFE IS CERTAIN BUT TAXES AND DEATH
Evo Vangelis ali puno stariji nego na prvu sliku (sad mu je oko 8 godina)
Moj novi kucni ljubimac.
Kako mi je sladak.
Zove ze Djole.
Vjestacka inteligencija se ne moze suprostaviti prirodnoj gluposti.
Big gygant head![]()
![]()
macak ft.hrcak on tha` head![]()
Mindi bubi :Mindzihana
![]()
Ma$ja pawa na mene
bubi :
DAkle,ova macorcina je moja ..guzo jedan .. pravi je razbojnik,kad oce da udje u kucu ,skoci na kvaku od spoljnih vrata i ona se otvore..E sad kad smo postavili blind,nekako se usunja na balkon i dernja se da ga pustimo u kucu..Ne patishe..
A ovaj chau chau je drugaricin,a kao da je moj..mLogo je vojim !!! umiljato ,smotano stvorenje
Uh..dobro se namucih postavljajuci ove slikice ,malo je razbacano,ali ne mari..nisam imala zivaca vise prepravljati..
Last edited by Babel Fish; 28-11-06 at 05:12.
Btw,zna li ko gdje mogu nabaviti persijsku macu u pg ?Bila sam u jedini pet shop koji sam nasla ,ali njegova ponuda je ogranicena na 5 ribica,3 kornjace i 4-5 pticica ..![]()
(s telefona slikano zato je malo slabiji kvalitet)
Cut tu, nemoj ti moju machku da dirash![]()
owaj...
/me with his my pet..
Last edited by mc_esseny; 07-12-06 at 12:34.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
seTh imash najjacheg psa na swijetu !!!!!!!!
e pa ima li shto jache od engleskog buldoga...
ja sam se palio 100godina da ga qpim.. ali ne mogu ga u stan drzhat`![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
....................................
SCUBA
Molim te ,jeli ovo zenka ili muzjak kod kade ?da kojim slucajem nemas male kucice od ovog psa?? Molim te javi mi ako bi hteo da udomis jedno ili znas nekog ko ima istog takvog....zenku koja ima stenad...
Hvala ti puno!!
Ok ocekivala sam (iskreno) da ce neko reci da je vidio mog psa (ustvari ja se svakodnevno nadam da cu je negdje vidjeti) a eto kao prilog slika moje mace koja takodje nema neko Fifi i sl ime.
Last edited by Ina; 15-12-06 at 21:48.
Znam da mnogo ocekujem ali probacu ponovo. Pas mi je nestao 13 juna u pitanju je bijela pudla visoka 37 santimetara tada je bila kratko osisana i imala dvije ogrlice na sebi zelenu i crnu. Davala sam oglas 3 mjeseca preko raznih medija i osim umobolnika koji su zvali nisam dobila nikakvu informaciju. Kontaktirala sam i ljude koji organizuju "transport za Albaniju" i navodno tamo nije otisla. Ukratko nema sta (razumno) nisam probala, cak sam mislila i da sam na putu da se pomirim sa tim da je nema ali...
Opet saljem njene slike mada nisam sigurna od kolike su pomoci kad ona sad moze biti potpuno zarasla ili kratko osisana
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks