Djeee jes doobro na zabljaku? Kljucne su dobre porcije :mrgreen:
do sada sam bio prezadovoljan hranom u Bite al prije neki dan nas par uze nešto, kolega i ja burek sa mesom. znači odavno nešto neukusnije nisam probao. previše mesa, kao da je star dan najmanje, tijesto kao papir tanko. ni ostali nešto nisu bili zadovoljni. šteta bi bilo da se oni iskvare
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Djeee jes doobro na zabljaku? Kljucne su dobre porcije :mrgreen:
Na Žabljak jedem striktno u Polar Star, vazda se raznesem tamo propisno, cijene su iznenađujuće korektne.
Cio vikend sad biću tamo pa javljam...![]()
Ela vala, baš me zanima jesu li se "uspavali" van sezone. Mada, bio sam u maju 4-5 dana, bilo je na nivou stvarno...
U Oro smo izlazili uveče i vazda se naruči meze uz piće, brutalne su imali projice, goveđu pršutu, sudžuk, kulen, kiflice, ovali su se praznili brzinom svjetlosti
edit: Možda ti je i bolja varijanta Oro jer je ambijent sad tamo ljepši, Polar vjerujem da je prazan...
Last edited by BiTrAtE; 29-11-18 at 13:36.
Ne rade kuhinje nidje sem u Lupo i Izvor. Sjedosmo u Izvor javim utiske![]()
ja se tradicionalno prosipam u durmitor
Nutela pica...
domace iz mojkovca u gostioni 1928
I tart karamela iz tarantina, bomba
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Mislis gostiona 1918![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Kakva je picerija Calabria?
To ti je kao da pitaš koliko je 2+2...Kultna, što bi se reklo...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Valja li sto hrana,kakva je usluga,cijene..?
Je li bio neko u Tamu DESSERT LOUNGE :-D ?
Evo da se javim sa utiscima, bio sam jutros u ovu Konobu Rondo na svedski dorucak.
4e im je dorucak.
Za svakog ima ponesto. Kreni od jaja (na oko i omlet), przeno suhomesnato, rize 2 vrste, povrca u vidu salata, sirevi, pite, proje, slatko u vidu priganica i slatkih pita, i jos svasta nesto.
Malo, ali jako lijepo i uredno mjesto i sto se mene tice- pohvale i od mene preporuka.
Nalaze se tacni preko puta Amfore na Krivom Mostu, tj sprat izvise salona tepiha.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks