https://www.facebook.com/groups/prod...08651769470167
Dorucak sa svedskim stolom. Je li bio ko, kakvi su utisci?
Probajte alpe picu u istoimeni lokal
https://www.facebook.com/groups/prod...08651769470167
Dorucak sa svedskim stolom. Je li bio ko, kakvi su utisci?
Ko je cuo za ovo.Ovo je u avg kako vidim otvoreno i nikakva reklama,losa stranica takodje na fb..A imace najljepsu bastu na prvi sprat od jedno 1000m2
Mozda sjutra podjem blizu mi je pa ti javljam
Ali po slikama i stolu bih rekao da je x2 bolje u Hotel Philia kako li u gornju g . Ili u Laternu.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Pri tome ovo kosta 4€?
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Probah americke palacinke u Tamu (city kvart)
Malo je reci uzas a za dvoje košta 9€
Konobaru stvarno bi krivo kad mu rekoh da su bzvz pa je htio da nas časti po dvije kugle sladoleda, al zahvalih i rekoh da nema potrebe
Drug mi reče da su waffle dobre, probacu sledeći put :S
Što je realno za ŠveCki...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Sto se rucka tice svaki dan je drugi MeNi.
A za 3e dorucak da vas je sramota
@stefke U kono pizza su bile brutalne, ali ih nisam jeo od kad ih nema na donesi..
Porucih jednom u terminal vafle, trazih da mi stave nutelu i kikiriki oni sipali kesu slanih preko :lolblue:
U Terminal (City Mall) sam dva puta jeo piletinu sa tri vrste pecurki, brutalno dobro, a porcija ogromna. I cijena korektna, oko 6-7 eura cini mi se.
Dje su dobri sendvici u PG? Prije je bio dobar snedvic sa prsutom u Pronto, ne znam sad...
Me Gusta, a sa piletinom najukusniji što sam jeo u Kensington...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Sve ovo na slici,znaci piletina sa pecurkama,omlet povrce/sir,2 kole i 1 espresso 6.30€
A porcije bas bas velike,jedva da se pojedu,i bas ukusna hrana...
Park u Lakovic,NK
A ono su prave cijene.Ja ne znam kuvali ko u Nk od ovih domacica pored ovog lokala![]()
A ne sto nas deru po usiju po ovih kafana
Ništa od ratnike nema od njihove hrane, prosto im bila jeftinoca
this time next year...
my brilliance cafe u beranselo
ko hoce nesto drugacije, zdravije..
ja probao neki kao mix meni, potaz od brokolija, pola porcije sendvica sa piletinom i cips od kelja - nedje oko 6 evri
Huh, ne znam smijem li se usuditi ali ajd, Papas Food Store (red dje je Kalimero i Sarajka kod stadiona), pojedoh maloprije jedan Dalas burger (to im je basic opcija u meniju) i moram reci da je prilicno dobar. Fino zacinjen, junece meso. Ko nece da se masti fino ostar reckavi noz se dobije pa moze da se na finjaka (:-)) pojede...4 € je doduse...
Nijesam prolazio neko vrijeme ovuda iako mi je blizu posla pa ne znam kad je ovo otvoreno, nesto sam u tripu da se tu izmijenjalo dosta nekih "hrana"...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Bio je apetite, promijenili ime i meni
Giros im me solidan ali 3,50€ je masu
Da dodam intro - udjoh, nije bilo nikoga, nema nidje menija bez nesto crno bijelo odatampano izguzvano, ok narucih, rekoh da platim. Vadi djevojka uputstvo za kasu i otkuca...
Nijesam predugo cekao i to da stavim...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 27 users browsing this thread. (0 members and 27 guests)
Bookmarks