Sto ti treba tacno?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ne znam ni ja sto ti treba tacno..
Ako ti ROIDMI (3S) zavrsava posao, javi se na PP.
https://www.facebook.com/commerce/pr...0155962111536/
--------------------------
Do Not Disturb.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Hahhahahahaha imam ja fm transmiter slican kao sa slike, nego ako neko slusa kroz PG muziku preko istog da mi kaze na koju ga frekv steluje da nema smetnji u prenosu. Tj. Da li da stavim na 88.2, 92.5, 104.3 itd.
Ovima je signal uglavnom slab pa samo emituje toliko da mogu slusati na radio tu frekvenciju.
Trazis iglu u plastu sijena. genarlno mozes probati bilo koju slobodnu, Podgorica je dobro pokrivena, ali antena radija moze da ti pravi problem i da ti pravi sum. A kad izadjes van grada....
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Sto si ih mijenjao, kad nije bilo problema?
(morao sam)
Do Not Disturb.
Nije bilo problema sa frekvencijom, ostalo se možda raspadalo...
Sent from Tapatalk
#fakenews
A jedan zagubio, na drugi se polomili dugmici,sad ima rjesenje i za to preko upravljacaali bitno je da sa frekvencijom nikad nema problema , lupam na elmag radio stavim i sljaka dobro
A ovaj poslednji sam dobio iz bg-a
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Poker_Sindrom; 19-04-18 at 18:31.
:lolblue:a neću djaole, no je 8 kg stvarno malo ako uzmemo u obzir da moram da nosim dvoje cipela, recimo
I jaknu jer vrijeme je tamo sigurno hladnije nego ovdje ne vjerujem da mogu sa dzemperčićem šetat...a i ne mogu kupit ni sitnicu ako se upakujem knap....a ne mogu parfem sebi kupiti...i tako to
Hvala punoMada sam kupila onaj set :lolblue:
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
U koju banku je najmanja provizija za uplatu (u budzet CG) ?
Do Not Disturb.
U onu u koju si deponent.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
U Podgoricku imam racun (doduse ne i kartice) pa mi je isto 0.6% kao i onome koji nema nista u toj banci...
Do Not Disturb.
I ja imam racun kod njih, i provizija mi je manja. Uvjek pitaju imam li racun kod njih. Mislim da je 30centi provizija po racunu ako si deponent i 60 ako nijesi (ili 45).
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Mene su pitali imam li kartice kod njih. Ja rekoh nemam pa mi rekose da je 0.60% provizija.
A sad kad odem u NLB (gdje imam kartice) bice veca provizija jer nemam 'obican' racun kod njih![]()
Do Not Disturb.
Pa što si otvaro račun u jednoj a uzimo kartice u drugoj?! Sad kusaj što si skuvo![]()
Kako imas karticu a nemas racun? Nisam neki strucnjak za bankarstvo, ali mi se cini d ato ne moze jedno bez drugog
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
može u nlb ona neka kartica studentska kako li se zvaše, omladinska neka ili one kao premijum u hipotekarnoj....ja imam tu karticu nemam raun ali imam depozit u banci![]()
A ti si student?
Ok. Ja nisam (vise)...
![]()
Do Not Disturb.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks