ja sam dosad putovala samo redovnim letovima i onda sam tu lijepo u prtljag mogla dolje da ostavim ve što sam htjela a sad me o jadu smetoše!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Jbg.. platis normalni prtljag (obicno 40-50e) i putujes ka' gospoja
Ja i low cost-om uvijek nosim kofer, da ne lomim glavu.
--------------------------
Do Not Disturb.
ok, gdje ih kupuješ te zip lock? Kako da ih tražim? I zanima me kad si putovao, jesi li originalnu ambalazu stavljao u tu kesu i to u ručni prtljag? Takođe, mogu li recimo i puder i tečnost za sočiva, recimo da stavim u svoju ručnu torbu ako ga prethodno upakujem u tu vrećicu, ili moram u koferče?
Zvoncice, trkni do Cosmeticsa i kupi za par eura taj set providni.
Ako ga slucajno nemaju, dodacu ti ja moj novi. Iz Pg sam.
Bitno je da 100ml tecnosti (kupka, krema, losion i sl.) rasporedis u taj neseser po kutijicama. To je sve.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ja ih nisam koristio u tu svrhu jer putujem uvijek sa koferom gdje stavim svoju kozmetiku i ostalo tecno sto imam.
Ali recimo sad kad sam bio u UK (prije mjesec dana) su nam na aerodrom davali te 'ziplock'-ove da stavimo tecnosti sto imamo... Ja sam imao samo svoju tecnost za e-cig i stavio sam ih tu...
Ovaj drugi dio nisam ni ukapirao... Stavis to tecno sto imas u taj ziplock (jedan, dva, nebitno) i taj ziplock stavis u rucni... Kad prolazis kontrolu izvadis taj 'ziplock' i stavis ga pored rucnog i cao djaci.
Do Not Disturb.
pa tako će i biti...ali u obavezi sam da nosim mnogo više prtljaga nego što je dozvoljeno i malo mi je bzv da mi kupe kartu koja podrazumijeva da platim prtljag dodatno....to ti ga dođe kad da te zovu da fotografišeš obavezno da doneseš aparat od 30 kg a kupe ti kartu gsje se ne podrazumijeva nikakav prtljag![]()
Ne znam ko te placa i kojim povodom ides () ali meni uvijek plate i taj dodatni kofer...
A i da ne plate oni, platio bi ja.. Da se ja spremam u 10kg (i to musko) i da ne mogu nista ponijet' od tecnosti... no no.
Pa ja bi samo na parfem dao vise nego sto ta doplata za kofer kosta
A dje je ostalo?
Rucnim bi otisao iskljucivo ako idem negdje na dan, dva maximum.
Do Not Disturb.
Ja sad ojdoh na put sa velikim koferom i 16kg robe u njega iako ostajem dvije nedelje nema potrebe za tim. Sramota me bilo, niko vise ne nosi pa cak i kad ide poslovno preko 8kg.
Moram uzimat onaj manji kofer
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Last edited by kaemSe; 17-04-18 at 17:47.
Prijedlog za stan na dan u beogradu, negdje u centru da nije preskupo?
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Ben akiba nadji na booking. Nusiceva kod tunela. Predobra lokacija
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
pa idem bona na tri dana! Putujem 26. 30 ujutro sam doma!!! Ma spakovaću ono što moram, vidjeti može li to u 10 kg stati, ako može o, ako ne, doplatiću i završiti priču...na sajtu kompanije piše da je mnogo bolje preko agencije kupiti doplatu za prtljag jer je na aerodromu skuplja...evo sjutra će mi žena javiti koliko je to i ako je 40 eura do 50 neću se misliti ali ako je više brate, veća dara nego mjera![]()
To se obicno na njihovom zvanicnom sajtu zavrsava najjeftinije.
Agencije obicno uzmu neku proviziju a na aerodromu znaju da naplate i duplo.
Po ovome sto ja vidim, za kofer do 23kg placas mizernih 8e.. neka je to u jednom pravcu, opet je 16e do tamo i nazad. Dzabe.
https://www.eurowings.com/en/informa...s/luggage.html
P.S. Evo vidjeh i da za rucni nemas 10kg nego 8kg.
Ne znam dje se informises ali si dezinformisana
P.P.S. Ako dodas kofer preko njihovog sajta je 8e u jednom pravcu, ako to odradis na aerodromu onda je to 30e u jednom pravcu.
Evo sam ti podvukao sve
![]()
Last edited by Fidel Castro; 17-04-18 at 23:19.
Do Not Disturb.
U prosjeku tri kila robe dnevno da presvuces???? E junacki da ...be oca.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ne n'o jos da je spakujem u tih 8kg![]()
Do Not Disturb.
Koje su najpogodnije frekvencije na radio za fm transmiter po PG?
Za auto sam mislio brate, zaboravih da kazem
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks