View Poll Results: Za koga ćete glasati na Predsjedničkim izborima 2018 ?

Voters
168. You may not vote on this poll
  • Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja

4 2.38%
  • Vasilije Milickovic - Alternativa

0 0%
  • Marko Milačić - Prava Crna Gora

3 1.79%
  • Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos

13 7.74%
  • Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP

101 60.12%
  • Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju

34 20.24%
  • Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija

2 1.19%
  • Neću glasati na predsjedničkim izborima

11 6.55%
Page 135 of 163 FirstFirst ... 3585125131132133134135136137138139145 ... LastLast
Results 3,351 to 3,375 of 4072

Thread: Predsjednički izbori 2018

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,731
    Thanked in
    3,878 Posts

Kad bi svoju državu voljeli samo oni koji dobro žive, ni 15% ljudi na svijetu ne bi zadovoljilo taj kriterijum. Nismo svi Skandinavci, Njemci i slična dobroživeća fela. Mi smo bolježiveća fela, ako vjerujemo vlastima, a ne svojim očima i zdravom razumu.

Thanks Thanks Given 
    8,908
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Veže se za kraljičinu plažu i kraljičinu stolicu, stave ogradu ne može im se prići... Veže se za Mamulu, privatizovana... Bojim se neće vam brzo ostati ni taj kamen da se vežete za njega...

Sent from Tapatalk
    Ja lichno,ako te zanima,mogu kad god mi se ćefne na nabrojana mjesta,svima ovima shto ih ne veže nishta ovdje,niti krsh da imaju da se vežu,lepetanac je dao fin savjet i dobronamjeran.
    ...

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

jednom sam nedje pročitao dobar komentar na ovu temu - ‘Crnu Goru bih još više volio da živim par hiljada kilometara daleko’

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    9,686
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Ja lichno,ako te zanima,mogu kad god mi se ćefne na nabrojana mjesta,svima ovima shto ih ne veže nishta ovdje,niti krsh da imaju da se vežu,lepetanac je dao fin savjet i dobronamjeran.
    Ne sumnjam da ti možeš, pričam o nama, običnoj raji... Jedini o$ećaj koji prema kršu crnogorskom imam u potonje vrijeme je tuga, tuga što ovaj narod živi ođe i šta od toga krša mučenog napravi...

P.S. Lepetanac, kakavo je ono zastiđe od naselja u komšiluk ti... Ono na konik ne bi niko dozvolio da se pravi...

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

http://borba.me/najnovije-istrazivan...vuksanovic-51/

Зна ли неко нешто више о овоме? Напомињем да је анкета рађена у марту.

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Ne piše ime agencije pa mačku o rep. Uzorak od 4000 je izuzetno velik i pouzdan al sumnjam da je neko to radio.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    https://m.cdm.me/izbori-2018/predsje...a-ima-nas-jos/
    Zar ga nije URA predlozila, nesto ce doci na kraju moja prica da im ga je DF nacrtao a ovi nasjeli

Sent from my STF-L09 using Tapatalk
    Ako je ovo stvarno mislila, onda je ovom izjavom pokazala nevjerovatnu sebicnost i svoj lazni opozicioni karakter.
    Ako je Milo Djukanovic (po izjavama lidera njene partije) najveci kriminalac i problem u CG, a ona ladno izjavi "necu glasat Mladena jer se distancira od stranaka" trta vrta, onda pokazuje svoj sebicluk i ne opozicioni karakter.
    Tacno sam se plasio da ce URA imat dosta clanova kao sto ih je Pozitivna imala (prevrtljivci kojima nije cilj smjena vlasti nego licno uhljebljivanje kroz politicki zivot).

Ovo samo pravi autogolove svojoj stranci i nadam se da ce Abazovic da reaguje na ovo.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Stewie View Post
    Sve je podložno promjeni, ako mu guz*ci odgovara.

DPS četnik, to mi zvuči realno taman kao ustaša filantrop, jel'te
    Cus treba nekome da je bitan stav ovoga glupsona (cuveni Vucinic - Miamarini vodopadi).
    Vise cijenim misljenje, sto se politike tice, osrednjeg profesora istorije nego ovoga nepismenog fudbalera.
    Svaka mu cast za sportska dostignuca, to mu ne sporim, ali intelektualni kapaciteti su mu 0, tako da ne vidim relevantnost njegovog misljenja po ovom pitanju.
    Mada ima svakakvih, kojima znaci njegovo misljenje o dnevnoj politici ( glavu dajem ako nabroji 10 politicara u CG koji nisu u DPS - mada puno sam rekao za njega i 5)

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Izmishljotine i neistine,nishta ti ne znash,niti imash ishta argumentovano,samo naglabash tj. lupash.
    Danas fali jedan Goli Otok,to stoji,ali pogodi za koga?
    Samo za one koji svim srcem NE vole državu u kojoj žive,imaju sva prava,puno vishe prava,od mene koji sam trebao i bio spreman poginut za CG.

Ahahahahah prejaki su mi ovi internet vitezovi. Da se ratovalo po forumima, cudo bi ti napravio.
    Neka vi te price izdajnici, patriote ... ko bi poginuo ko bi izdao, ispadate smijesni, rata niste vidjeli, i vi znate za koga bi ginuli i za koga nebi.

Ajmo da se vratimo na politicke teme, ovako samo pravimo sprdnju od stvarnih problema i spamujemo je glupostima

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Pratim malo ove nase portale, smijesno je koliko dps ima botova, stislo, stislo.
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    891
    Thanks Thanks Received 
    1,316
    Thanked in
    693 Posts

Quote Originally Posted by djordjije View Post
    Ako je ovo stvarno mislila, onda je ovom izjavom pokazala nevjerovatnu sebicnost i svoj lazni opozicioni karakter.
    Ako je Milo Djukanovic (po izjavama lidera njene partije) najveci kriminalac i problem u CG, a ona ladno izjavi "necu glasat Mladena jer se distancira od stranaka" trta vrta, onda pokazuje svoj sebicluk i ne opozicioni karakter.
    Tacno sam se plasio da ce URA imat dosta clanova kao sto ih je Pozitivna imala (prevrtljivci kojima nije cilj smjena vlasti nego licno uhljebljivanje kroz politicki zivot).

Ovo samo pravi autogolove svojoj stranci i nadam se da ce Abazovic da reaguje na ovo.
    Pa ova gospodja je bila do juce u DPS-u clan i to ne pasivni tako da je vjerovatno preskocena u nekoj raspodjeli iznervirana presla u drugi tim ali rekao bih samo formalno
    Godinama nista nije pisala na svom FB i prva objava lajanje na predsjednickog kandidata svoje partije -vrlo interesantno.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,731
    Thanked in
    3,878 Posts

Koja je funkcija gospođi? Ili joj je funkcija samo to što je član partije?
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    891
    Thanks Thanks Received 
    1,316
    Thanked in
    693 Posts

Predsjednica foruma zena gradjanskog pokreta URA eto to joj je funkcija u partiji.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Ne sumnjam da ti možeš, pričam o nama, običnoj raji... Jedini o$ećaj koji prema kršu crnogorskom imam u potonje vrijeme je tuga, tuga što ovaj narod živi ođe i šta od toga krša mučenog napravi...

P.S. Lepetanac, kakavo je ono zastiđe od naselja u komšiluk ti... Ono na konik ne bi niko dozvolio da se pravi...

Sent from Tapatalk
    na koje mislis, ima vise stvari sto se na konk ne bi dozvolilo
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    9,686
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Od trajekta put Tivta posle minut brdašce, pola kuća nezavršene, sve različite boje i strukture...

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Od trajekta put Tivta posle minut brdašce, pola kuća nezavršene, sve različite boje i strukture...

Sent from Tapatalk
    poslije tri trake, kamp Lovcen a tu zive Stevovici.
    tu su Srbijanci vecinom zidali na divlje a tome ima i par desetina godina, e sad kad je dosao ovaj bum prodavali su Rusima a ovi samo nadogradjivali na vec postojece kuce.
    ima na pocetku Lepetana ista situacija ali se ne vidi bez sa mora, jer je u brdo.
    zove se Kragujevacko naselje, ista situacija samo jos nema previse Rusa tu kao tamo. jer se ne moze tako lako zidati u tj dio jer spada u ambijetalnu cijelinu.
    a mislim ista situacja jer su prije 30 40 fgodina isto tako zidali na divlje, samo ime ti govori odakle.
    evo npr moji kad su dizali potkrovlje u to vrijeme to je haos bio, od dozvolo do toga da se mora potkrovlje oblagati u kamenu da se ne kvari ambijetalna cijelina.
    e sad sto mislis te kuce u Kragujevacko jesu od kamena i jesu li oblozene kamenom.
    vazda puca po nama domacima kao i sada kao i prije 30 godina.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    1,691
    Thanks Thanks Received 
    1,258
    Thanked in
    837 Posts

Sto radi Sumadija, nisam znao da su i Tivat otkrili. Radio sam skoro po cijelom primorju i masu Srbijanaca se naselilo u svakom primorskom gradu, osim Ulcinja. I to su dosli da zive tu, ne misle se vracat. Mada ih u neku ruku kapiram, treba zivjet u onu sirotinjsku drzavu dje ti je predsjednik psiho pateticni. I cg je sirotinjska drzava, ali nam je standard bolji od srpskog koliko toliko

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    I cg je sirotinjska drzava, ali nam je standard bolji od srpskog koliko toliko
    I konacno imamo kljuc ove price. Na ovu foru nas ojadise. Umjesto svi da uzivamo plodove ovog sto nam je nekim cudom dato, 5% CG ima privilegiju da zivi kako bi svi trebali.
    I za vas je to normalno? Imas 50 e platu vecu od nekog Sumadinca?
    Last edited by StefanPG; 08-04-18 at 22:25.
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    1,691
    Thanks Thanks Received 
    1,258
    Thanked in
    837 Posts

Sto si zapjenio decko, ko je rekao da je normalno? Umijes li da citas?

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Sto si zapjenio decko, ko je rekao da je normalno? Umijes li da citas?
    Tebi se licno nisam obratio, vec sam ukazao na problem koji si ti slucajno spomenuo, a citajuci ovu temu vec duze, fala Bogu znam da vecina podrzava tu konstataciju.
    Ne vidim dje pjenim? Sto gadjam tacku koja boli?
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    2,543
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Ne znam ko se više usrećio sa svojim liderima Crna Gora, Srbija, BiH, Makedonija ili Hrvatska?
    Učite djeco...možda ćete morati sreću tražiti negdje van ovih sumornih balkanskih prostora.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Kad? J*ba majku ovo bolje sjutra, prekosjutra..

Gledam danas na tv-u prilog o tome kako je veliki broj ljudi sa pravnim fakultetom nezaposleno. Glavni proglem vide u tome što smo zatrpani tom strukom i to ni manje ni više nego nam stranci uzimaju poslove! Glavni problem je u tome što se godišnje nostrifikuje 2000+ diploma.. Zemljo Indijo kakvi smo mi nama paradoks.. Ajde na stranu što nam je i samo školstvo toliko sj*bano da se štancaju kadrovi kojih sad u ovom momentu imamo za narednih 50 godina nego je i problem što drugi ljudi (što iz okruženja što iz ostalih krajeva svijeta) dolaze da rade kod nas. Evo, kukanje kako nam svi mladi odoše, evo sad se kuka kako nam previše stručnog kadra dolazi u državu

Pa ne može se ugoditi da ga j*beš, šta je ovo svega mi.. Kakav crni Black mirror, mi smo to evo prevazišli i što je najgore to nije fantazija nego realnost
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    3,595
    Thanks Thanks Received 
    6,850
    Thanked in
    3,585 Posts

Ja i dalje trazim Waldo-a...

Ako ga nadjete, javite.
    --------------------------
    Do Not Disturb.
    --------------------------

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    poslije tri trake, kamp Lovcen a tu zive Stevovici.
    tu su Srbijanci vecinom zidali na divlje a tome ima i par desetina godina, e sad kad je dosao ovaj bum prodavali su Rusima a ovi samo nadogradjivali na vec postojece kuce.
    ima na pocetku Lepetana ista situacija ali se ne vidi bez sa mora, jer je u brdo.
    zove se Kragujevacko naselje, ista situacija samo jos nema previse Rusa tu kao tamo. jer se ne moze tako lako zidati u tj dio jer spada u ambijetalnu cijelinu.
    a mislim ista situacja jer su prije 30 40 fgodina isto tako zidali na divlje, samo ime ti govori odakle.
    evo npr moji kad su dizali potkrovlje u to vrijeme to je haos bio, od dozvolo do toga da se mora potkrovlje oblagati u kamenu da se ne kvari ambijetalna cijelina.
    e sad sto mislis te kuce u Kragujevacko jesu od kamena i jesu li oblozene kamenom.
    vazda puca po nama domacima kao i sada kao i prije 30 godina.
    cekaj malo, nijesam te nista razumijo... u stvari, razumijo sam da su Serbi za sve krivi, ka i vazda...
    znaci, prije 30 godina kad si diza kucu morala je da se uklapa u ambijentalnu cjelinu... tipa kamen, drvene skure i tako to... kako dobroo, genijalno resenje...
    pa dje je onda zapelo rodjaci, pogledajte kako nam izgleda 90 posto primorja...

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Glavni proglem vide u tome što smo zatrpani tom strukom i to ni manje ni više nego nam stranci uzimaju poslove! Glavni problem je u tome što se godišnje nostrifikuje 2000+ diploma..
    Hahaha kakvi crni stranci druže... To naši šetaju od Kosova do Bosne kupujući diplome jer su nesposobni da uče. Kakvi crni stranci. Poneki Rus, Srbin, Albanac koji dođe da nostrifikuje ne može ugušiti tržište, nego nas ubiše kupljene diplome naših građana...

Page 135 of 163 FirstFirst ... 3585125131132133134135136137138139145 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)