Nisam reko oprostiti nego da oni naprave nesto za Tivat u toj vrednosti nikako da daju pare nasim nesposobnim politicarima. To sto se on bavi vrstom biznisa koji mi ne shvatamo slazemo se da to nije njegov problem

Sto se tice drugih stvari koje si napisao evo sad su za 10 dana presjednicki izbori pa znas kako nam je glasat

mislim da se i tu razumijemo. Sto se tice tivcana i da nijednog nije zaposlio opet njegovo pravo kao stranog investitora sto mu je omoguceno opet od strane zna se koga. A sad benefiti iz mog ugla obicnog gradjanina tivta i nekoga ko nema ama bas nikakve vezd sa Portom, idemo redom:
- Jedna od malobrojnih uspjelih privatizacija. Iz naseg ugla mi bi mozda htjeli sve i odma kad se pominju strateski investitori ali moramo znat da sami projekat koji je poceo prije 10 godina nije stigo ni do polovine, sto znaci da treba jos 10 da se zavrsi.
- Otpremnine za radnike koje su isle i do 70000€ zavisno od staza.
- Radna mjesta koja su se u Tivat otvorila za firme koje rade vezano za Porto. Privatna firma im radi laundry i cleaning. Poslovi skipera za jahte i odrzavanje brodova preko cijele godine.
- Evo zadnjih 7 dana hotel u Porto je pun do posljednjeg mjesta zamisli april mjesec. Koliko samo tih turista ce zac u tivatske lokale samo kafu da popije a da ne pricam sto drugo.
- Cijene nekretnina mjestana koje prije projekta su fakticki bile bezvrijedne sad vrijede mnogo mnogo vise.
- Sponzorstvo skolama, sportskim klubovima, opstinskim preduzecima kolika tolika opet su dobrodosla a sigurno da nisu mala uzimajuci u obzir zadnjih 10 godina.
- Zadnje a sigurno ne i posljednje nije vise ruglu u pola grada kao sto je bilo prije 10 godina nadam se da se sjecas nego je jedan od kapitalnih projekata.
Evo sam trenutno na Zabljak pa cisto da vidis kako su zavrsavale privatizacije po Crnoj Gori. Nadam se da si razumio sto sam htio da kazem a opet ponavljam koliko je on miliona biliona dobar ostao ili koliko su nasi funkcioneri pokrali sad su izbori pa znas sto nam je cinjet
Attachment 157338
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Bookmarks