Druze ko je pomenuo da je vw najbolji? O cemu ti pricasizgleda ti se spava..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajde batice idi legni malo, ocigledno da ne razumijes o cemu pricam. Napisao sam moje iskustvo sa VW PASSATOM sa kojim sam presao za godinu dana 25 hilj km, za tih 25k km sam zAmjenio samo protokomer od kvarova, u nijednom postu nisam napisao da je VW najbolji, ali da je po meni bolji od opela kad se uporedjuju dvije klase vw i opela isto godiste itd, Opel generalno ima problem sa paljenjem na niske temeperature, ali posto si sig jedan od mnogih vozaca opela gdje zivis tamo gdje ne znas sta je minus, onda je suvisno diskutovati o tome. Vozio sam opela par godina i u koji god sam servis otisao svi su rekli da opeli generalno imaju problem sa prvim paljenjem na niskim temperaturama, tako da, eto ga vozim ga za u brda, zimi dobro izvergla dok upali. I da, slazem se, opel je bolji od vw za one koji zive u toplije krajeve, meni je vw palio na -20 iz prve.
Suvisno je diskutovati o tome sa tobom kad nemas veze sa vezom. Edukuj se pa dodji da mi objasnjavas o tome sta sam pisao i kako sam pisao.
Pozz
Napisi da si vozio opela kadeta koji je poznat po teskom paljenju zimi...uzmi ovaj motor sto pomenusmo 1,7 japanac nosi ga corsa.,astra g,astra h,kombo i sl. Cak ga ima u hondi civic...![]()
PS napisi rijec passat malim slovima jer ce svatit admin da se deres nekom od sagovornika na pdf...![]()
Last edited by injection; 03-04-18 at 22:37.
Astra G 1.7 cdti
ps.: Meni pise iza passat velikim slovima...
Last edited by HaRRy; 03-04-18 at 22:40.
Preša sam, veli, 25k za godinu, i sad znam sve o vw... Nema veze šta dr. profesor priča...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Jesi li ga uzeo kod onog cuvenog preprodavca macugasa auta na B pocinje...![]()
Ponekad i doktori grijeseJedan je hirurg zaboravio makaze u stomaku pacijenta
Znam dovoljno, a da ne valjaju ne bi se vozili svudje po Evropi, no dobro, mamini i tatini sinovi vi vozite mecke dzipove i tako to..pa ne bi da diskutujem vise
Ja bi tog opela pravio da pali... Pa vi kako goj ocete...palio bi ka fap13 sa klocne kad secne da preskoci i sastavi da radi....
![]()
Last edited by injection; 03-04-18 at 22:52.
Opelu priznajem do EcoTec motora.
Imao mi je stari Opel Omegu A 2.6 Redni 6. Pa čovječe to je bio tenk. Auto kvalitet, zvuk motora, izdržljivost, udobnost, vozljivost, znači svee.
A što se tiče PD motora. Dva imam koja gaze preko 220000km. PD130 i PD115. Prvi prešao kod mene 100000km, drugi 20000km. Na PD130 zamijenjen set kvačila i rađene dizne+redovni servisi, na PD115 samo se rade servisi i ništa više bar za sad. Evo na ovom PD130 još nije isprdio diKtung, a ni bregasta kao što Dr.Mr reče. Nego će da pojede svakog DCI, HDI, JTD, CDTi i slične do 2.0L za večeru.
I ja ne kažem da je VW the best, daleko od toga. Ali nije ni loš koliko ga pljujete.
Poyyy.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Je li moguce sledece..
Drug uzeo novog ml-a i posle 4 godine i 100 000km crkne mu nesto vezano za adblue (grijac, pojma nemam) i u ljetopis mu rekli opravka 1500e al opet ne garantuju da ce raditi sve ok, u as ferrari mu uzeli 500e da otklone partakularni valjda i to, stalno su se pregrijavao i bacao ga u safemode, vratili mu pare, onda je nedje drugo mapu radio al prije neki dan opet upao u safe mode?
Je li moguce da je merc smece ? A drugo dje otici da neko to fino napravi? Otkloni sta li vec
Inace mu je crkao prvo jedan stop, pa drugi (led diode) mercedes kvalitet![]()
U Albaniju,ima ovlasceni za Mercedes i znaju posao,mome drugu su uradili nesto na novu s klasu i oni mu rijesili za dan,kod nas nista nisu mogli na dosta mjesta...
Mercedes se kvari jedino 124ka je dobra.
-------------------------------------------------
Kod nas od 100vozila ako se jedan pokvari a ovih 99 budu savrseni > ipak ce ovaj jedan da presudi za ove 99![]()
to je stvar mentalteta kod nas - neka je i 999 dobrih, onog jednog ce svi pominjat. tako ti je i kad ucinis "ljudima"
moj ujak ide kod njih - od lokalnog predstavnika nije hrio ni da kupi mercedes koliko ih postujezivio u svabiju godinama pa sad ima "komplekse" od naseg naroda
alo ne moze ovo ovako - ajmo malo detalja![]()
Prije bi se vozio u nissana laurela nego u vw gamu gore nabrojanih vozila![]()
![]()
Ne znam jesi li se kad vozio u Nissana Laurela, ima ga moja tetka stara iz Svice garaziran ovdje u Pg evo 10-a godina, 3000 benzin mislim da nije ni 100 000km presao, elektronika kao u spejs šatl auto 1988-o godiste.... A vozi se prelijepo. vw gama mu nije ni do koljena u taj uporedni period.
https://www.google.me/search?q=nissa...QWbxJh_QtixZM:
ovakav isti samo neki drugi točkovi..
Last edited by loodilo; 04-04-18 at 08:02.
Eo i odje da metnem ovo pitnaje
Dje bi moga poves auto da mi $ediste naprave? Nece da se zakaci, sjebala se ona rucka samo klizi naprijed-nazad.
Ali da ga naprave a ne da ga zavare da se ne mrda.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks