Daleko ispred golfa4,golfa5 i passata je taj model Astre H sa tim motorom comon rail kasnije su iz njega izvukli preko tih74kw cak 88ili92kw...tehnika rada motora ispred golfa i pasata tek lijepe 2009dolazi fauveov motor sa comon rail tehnikom umesto cekicara pumpen deuse einspritzung...
Ko jos koristi pojacala u kola?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko ste zapeli s tim CR motorima, kao da su zlato. Samo su malo tiši od PD i manje zagađuju, a što se tiče performansi ne mogu se mjeriti. PD explozivniji mnogo.
VW je prešao na CR motore, upravo zbog ekologije.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Pa sto znam,meni je muzika na minimum vazda,ne shvatam sto ce kome to da odvrne do daske,nit cujes sto,nit je zanimljivo,bilo je mozda ‘90ih ali nismo vise tamo...
Sve go strucnjak na forum.
Stay salty.
U neku (gornju ili donju) goricu iza lakovica u naselje..prije mobil auto tehnickog s magistrale kad ides od pg put ct skrenes desno i dvije lijevo i s desne strane u tu ulicu![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Donja Gorica.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Vw motor sa PD je eksplozivan i svakom je izbio diktung glave motora i bregasta crkne ka dobar dan...geometrija turbine svakom drugom golfu i pasatu...odukupno 8 hidropodizaca vec su 2 zavrsila misiju i zvoni motor...
Da nastavim...
Ja sam 25 hiljada iskucao za godinu dana sa pasatom, i nemam nijedan problem od kojih si naveo, jedino sam protokomer zamjenio 70e
Svaki auto ima po neku manu, opel sigurno nema problem sa turbinom itd, posebno zimi sa paljenjem?
Poyy
Pa da je vw toliko los ne bi se vozio na svaki cosak dje god se okrenes. Toliko o tome.
EDiT: Daleko od toga da je jedino vw sto valja, ne znam ko je to pomenuo jer ja nisam?
Druze mozes ti da kupis najnovijeg mercedesa ako ga ne odrzavas i silujes bice ti obicna smecara.
Last edited by HaRRy; 03-04-18 at 22:15.
Pravi Njemci (ne Turci, Poljaci ili ostali stranci koji imaju njemacko drzavljanstvo) najvise voze opele. Licno vidio.
A u cg je vw bozanstvo tako da ne vrijedi ulazit u raspravu. Ne kazem da je opel mudoviste, ali bih ga prije uzeo nego golfa
Last edited by Tripleta; 03-04-18 at 22:17.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks