evo pratim što pišete...jedni u klin, drugi u ploču. Svi sa "argumentima" ali druga strana ih ne priznaje kao validne argumente i to je naša realnost! Tako će biti i u narednih koliko hoćeš godina!
Ako ja dobro kontam (znam da će me odmah mnogi optužiti i da sam prikriveni (ma šta prikriveni) dps glasač, jer ovdje ako imalo otpora imaš prema opoziciji odmah te svrstavaju) već godinama ima skoro pa 50 % DPS glasača i isto toliko, skoro pa 50% opoziciono orijentisanih birača! Zar nije logično, da opozicija mora da igra na kartu da pokuša DPS.u da uzme jedan dio nezadovoljnih birača, ili onih kojima je dps-a na vrh glave posle ovoliko godina, ili onih koji prosto glasaju dps (ili apstiniraju i time, što bi rekli naši forumski opozicionari, daju glas dps-u iako se ja sa tim ali nikako ne slažem!!!) jer ne znaju kome bi dali svoj glas? Zar nije to jedini način da se svrgne DPS, čemu toliko stremite, uzeti mu glasače?
Evo deseti put se priča o nekakvom ujedinjavanju opozicije, koja sve oće da se ujedini a boga moli da ne uspije da se ujedini! A što ako se i ujedini? Zar j realno očekivati da DF kaže "eto,mi smo se sa vama ujedinili, vi ste pobijedili, pa vam sad aferim, radite što oćete mi se povlačmo, ništa ne tražimo, i nikakve uslove ne postavljamo"...kako da ne! Onako kako se ujedinila ova opozicija, razjedinila bi se 5 miliona puta prije no se ujedinila! Kako bi tu mali milčići krenuli da sebe izdižu!!!
DF je jedna izvikana skupina (neću vrijeđati, a bih) koji su glavni faktor što NIKAD neće opozicija ni jednog jedinog dps glasača pridobit...možete vi to zvati sad koliko hoćete izgovorom, ali nikad ne bih glasala kandidata iza kojega stoji df! To je kancer opozicije...i to je moj stav i neka bude da je to jedina Bojanićeva manjkavost, ali mu je ooooogromna, veća od svih prednosti, kojih, ruku na srce, osim eto što je umjeren prilično u svojim stavovima, i što je eto okupio malo više partija oko sebe nego svi dosadašnji kandidati, nema previše (govorim o ovome što čitam u poslednjih nekoliko dana)
Evo pazite, DF će opet pokvariti sve planove i Bojaniću i vama koji ga vidite kao spas!
Ja sam ubijeđena da bi jedan kandidat kojeg bi podržala cijela opozicija izuzimajući df i neke marginalne partije bolje prošao...čak i Bojanić bez df...evo, vidjećemo na izborima, ali ja vjerujem da će Draginja imati mnogo više nego što očekujete a Bojanić mnooogo manje nego što očekujete....što će to u konačnici donijeti i da li će biti drugog kruga....to se ne bih usudila da prognoziram jer "čije ovce -toga i livada"

Bookmarks