View Poll Results: Za koga ćete glasati na Predsjedničkim izborima 2018 ?

Voters
168. You may not vote on this poll
  • Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja

4 2.38%
  • Vasilije Milickovic - Alternativa

0 0%
  • Marko Milačić - Prava Crna Gora

3 1.79%
  • Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos

13 7.74%
  • Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP

101 60.12%
  • Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju

34 20.24%
  • Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija

2 1.19%
  • Neću glasati na predsjedničkim izborima

11 6.55%
Page 110 of 163 FirstFirst ... 1060100106107108109110111112113114120160 ... LastLast
Results 2,726 to 2,750 of 4072

Thread: Predsjednički izbori 2018

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by lazio View Post
    Naravno da nije nije ok, ali ja razumijem te ljude. Ako neko zivi siromasno i ulaskom u DPS dobije odredjene privilegije i standard, onda mi je jasno zasto vole tu partiju i predsjednika partije...
    Razumijes li i ove ljude sto svercuju heroin i kokain i ubijaju jedni druge (i prolaznike) po nasim ulicama? Zivjeli su siromasno, a ulaskom u narkobande su dobili odredjene privilegije i standard. Mora da ti je jasno sto vole bosa i konsiljerea.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Razumijes li i ove ljude sto svercuju heroin i kokain i ubijaju jedni druge (i prolaznike) po nasim ulicama? Zivjeli su siromasno, a ulaskom u narkobande su dobili odredjene privilegije i standard. Mora da ti je jasno sto vole bosa i konsiljerea.
    Svejedno mi je da l ubiju prolaznike ili kao nekad, napune jamu ljudima zbog ideologije, vjere ili nacije. Nama su ranije predsjednici drzava i ministri bili ljudi koji su licno vrsili masovne likvidacije. Ministri su se hvalili ko je pobio vise ljudi na recimo Zidanom Mostu ili Blajburgu, ili obratno, u Jasenovcu ili po Sandzaku. Tako da mi nije nista novo kada neki narko diler ili ubica uziva postovanje. Po tom pitanju smo bolji nego nekad, napredovali smo.

Srz birackog tijela DPS-a je nekadasnja sirotinja. Sada su oni najbogatiji stalez.
    Dok je srz opozicionog birackog tijela nekadasnji srednji stalez i bogatiji dio stanovnistva, ako je ranije uopste bilo bogatih.
    Muslimani su zbog toga masovno za vlast, zato sto su oni uvijek bili gola sirotinja, cak i za nekadasnju sirotinjsku i gladnu Crnu Goru.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Stvarno minimum 70 posto komentara podrske na facebooku Milu su Muslimani,nevjerovatno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Pterodaktil View Post
    Stvarno minimum 70 posto komentara podrske na facebooku Milu su Muslimani,nevjerovatno.

Gledaju da se nedje zaposle i ustinu neku privilegiju. To im je jedina sansa da izadju iz siromastva.
    Muslimani su kontinuirano siromasni, jos od 1878. godine kada je Crna Gora pocela pripajati ta podrucja. Bili su iskljuceni iz svih relacija, a izgubili status iz Otomanske imperije, mnogi su bili i opljackani, otimana im imovina. O tim dogadjajima pise Djilas u romanu "Besudna zemlja". Onda dolazi KSHS u kojoj su opet bili zadnja rupa na svirali, zatim komunizam u kojem skoro niko nije dobro zivio. Njima je DPS jedina sansa da izadju iz vjekovnog siromastva. Dobar prilog je imao Sead Sadikovic sa jednom babom koja iskreno i posteno govori.

Nego zaspamovah topic, nema smisla da ovoliko pisem.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Svejedno mi je da l ubiju prolaznike ili kao nekad, napune jamu ljudima zbog ideologije, vjere ili nacije. Nama su ranije predsjednici drzava i ministri bili ljudi koji su licno vrsili masovne likvidacije. Ministri su se hvalili ko je pobio vise ljudi na recimo Zidanom Mostu ili Blajburgu, ili obratno, u Jasenovcu ili po Sandzaku. Tako da mi nije nista novo kada neki narko diler ili ubica uziva postovanje.
    Da li ti to stvarno poistovjećuješ ubijanje četnika i ustaša sa ubijanjem nedužnog naroda ?
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Quazar View Post
    "Sedam je mistični broj. Kad god neko zamisli neki broj to je obično broj sedam", rekao je novinarima politički direktor DPS-a Tarzan Milošević nakon žrijeba u Skupštini.

Ovo je bolest duševna.

http://www.standard.co.me/index.php/...nsa-crnoj-gori
    Sad je potpuno u pravu.
    Aj ti sad pošto si pročitao njegovu izjavu reci koji ti broj prvi pada na pamet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nebitno je sad to, dao sam obican primjer sa ciljem da objasnim skroz drugu stvar. To o cemu ti pokusavas pricati je druga tema.

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

evo pratim što pišete...jedni u klin, drugi u ploču. Svi sa "argumentima" ali druga strana ih ne priznaje kao validne argumente i to je naša realnost! Tako će biti i u narednih koliko hoćeš godina!

Ako ja dobro kontam (znam da će me odmah mnogi optužiti i da sam prikriveni (ma šta prikriveni) dps glasač, jer ovdje ako imalo otpora imaš prema opoziciji odmah te svrstavaju) već godinama ima skoro pa 50 % DPS glasača i isto toliko, skoro pa 50% opoziciono orijentisanih birača! Zar nije logično, da opozicija mora da igra na kartu da pokuša DPS.u da uzme jedan dio nezadovoljnih birača, ili onih kojima je dps-a na vrh glave posle ovoliko godina, ili onih koji prosto glasaju dps (ili apstiniraju i time, što bi rekli naši forumski opozicionari, daju glas dps-u iako se ja sa tim ali nikako ne slažem!!!) jer ne znaju kome bi dali svoj glas? Zar nije to jedini način da se svrgne DPS, čemu toliko stremite, uzeti mu glasače?
    Evo deseti put se priča o nekakvom ujedinjavanju opozicije, koja sve oće da se ujedini a boga moli da ne uspije da se ujedini! A što ako se i ujedini? Zar j realno očekivati da DF kaže "eto,mi smo se sa vama ujedinili, vi ste pobijedili, pa vam sad aferim, radite što oćete mi se povlačmo, ništa ne tražimo, i nikakve uslove ne postavljamo"...kako da ne! Onako kako se ujedinila ova opozicija, razjedinila bi se 5 miliona puta prije no se ujedinila! Kako bi tu mali milčići krenuli da sebe izdižu!!!
    DF je jedna izvikana skupina (neću vrijeđati, a bih) koji su glavni faktor što NIKAD neće opozicija ni jednog jedinog dps glasača pridobit...možete vi to zvati sad koliko hoćete izgovorom, ali nikad ne bih glasala kandidata iza kojega stoji df! To je kancer opozicije...i to je moj stav i neka bude da je to jedina Bojanićeva manjkavost, ali mu je ooooogromna, veća od svih prednosti, kojih, ruku na srce, osim eto što je umjeren prilično u svojim stavovima, i što je eto okupio malo više partija oko sebe nego svi dosadašnji kandidati, nema previše (govorim o ovome što čitam u poslednjih nekoliko dana)
    Evo pazite, DF će opet pokvariti sve planove i Bojaniću i vama koji ga vidite kao spas!
    Ja sam ubijeđena da bi jedan kandidat kojeg bi podržala cijela opozicija izuzimajući df i neke marginalne partije bolje prošao...čak i Bojanić bez df...evo, vidjećemo na izborima, ali ja vjerujem da će Draginja imati mnogo više nego što očekujete a Bojanić mnooogo manje nego što očekujete....što će to u konačnici donijeti i da li će biti drugog kruga....to se ne bih usudila da prognoziram jer "čije ovce -toga i livada"
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Milo - švercer duvana , patološki lažov , više puta izjavio da su Pravoslavci neprijatelji države i samim tim ne postoji ni jedan osnov da može obavljat funkciju svih gradjana ...
    Bojanić - mešetar sa berze , mlak i bez jasnog opredeljenja po mnogim pitanjima već izmedju redova forsira priču " ugradjevinske " škole čestim zamjeranjem da nije problem što su predstavnici vlasti vlasti nešto prodali nego što se nisu dovoljno obezbijedili od prevare ...
    Kalač - očajan outfit uz iznošenje programa koji nije za šire narodne mase ...
    Draginja - pomisao da je mogla leć u isti krevet sa onim buzdovanom od državnog tužioca je toliko odbojna da prosto nemam riječi ...
    Dobrilo - možda da je obukao belo odelo bi imalo neki smisao ali ovako kao sa pokajanja ne daj bože ...
    Miličković - ima neku ciljnu grupu penzionera kojima se ne diže pa malo unisi nemir u narod ...
    Milačić - jedini normalni kandidat koji ispunjava kriterijume i zbog toga ga je DIK iz predostrožnosti prozvala za potpise kako bi mu mogli opstruirat pobjedu ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Milačić - jedini normalni kandidat koji ispunjava kriterijume i zbog toga ga je DIK iz predostrožnosti prozvala za potpise kako bi mu mogli opstruirat pobjedu ...
    Uz Dobrila kandidat koji ne samo da mrzi državu (ne vlast, već državu) već želi da bude predsjednik samo jednoj grupaciji čije se pravo ime ne može napisati bez banovanja

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    679
    Thanks Thanks Received 
    695
    Thanked in
    457 Posts

Iskreno, žao mi je tog naroda.

naše državne himne
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Milo - više puta izjavio da su Pravoslavci neprijatelji države i samim tim ne postoji ni jedan osnov da može obavljat funkciju svih gradjana ...
    Zamolio bih te da citiras izjavu dje Milo izjavljuje da su Pravoslavci neprijatelji drzave kako si ti kazes, ili ces dobiti status dezurnog lazova, tj patoloskog kako ti kazes jer reci ovako nesto je stvarno patologija

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    ne znam sta je smijesno ili cudno u ovome? na sve vece konvencije, organizacije, utakmice i bilo kakva masovan okupljanja dje postoji koreografija dijele se slična obavještenja jer kako bi drugačije organizovali na hiljade ljudi da sinhronizovano odrade koreografiju?

Ali dobro ne zamjeram ti, podrzavas ove politicke opcije koje ne mogu da napune mjesnu zajednicu, tako da je neka ozbiljnija organizacija misaona imenica za tebe i tvoje
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Valjda je DPS partija lijeve orjentacije?
    Znamo da vise od polovine stanovnistva nisu Crnogorci pa mi je nejasno ovakvo obracanje?
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    evo pratim što pišete...jedni u klin, drugi u ploču. Svi sa "argumentima" ali druga strana ih ne priznaje kao validne argumente i to je naša realnost! Tako će biti i u narednih koliko hoćeš godina!

Ako ja dobro kontam (znam da će me odmah mnogi optužiti i da sam prikriveni (ma šta prikriveni) dps glasač, jer ovdje ako imalo otpora imaš prema opoziciji odmah te svrstavaju) već godinama ima skoro pa 50 % DPS glasača i isto toliko, skoro pa 50% opoziciono orijentisanih birača! Zar nije logično, da opozicija mora da igra na kartu da pokuša DPS.u da uzme jedan dio nezadovoljnih birača, ili onih kojima je dps-a na vrh glave posle ovoliko godina, ili onih koji prosto glasaju dps (ili apstiniraju i time, što bi rekli naši forumski opozicionari, daju glas dps-u iako se ja sa tim ali nikako ne slažem!!!) jer ne znaju kome bi dali svoj glas? Zar nije to jedini način da se svrgne DPS, čemu toliko stremite, uzeti mu glasače?
    Evo deseti put se priča o nekakvom ujedinjavanju opozicije, koja sve oće da se ujedini a boga moli da ne uspije da se ujedini! A što ako se i ujedini? Zar j realno očekivati da DF kaže "eto,mi smo se sa vama ujedinili, vi ste pobijedili, pa vam sad aferim, radite što oćete mi se povlačmo, ništa ne tražimo, i nikakve uslove ne postavljamo"...kako da ne! Onako kako se ujedinila ova opozicija, razjedinila bi se 5 miliona puta prije no se ujedinila! Kako bi tu mali milčići krenuli da sebe izdižu!!!
    DF je jedna izvikana skupina (neću vrijeđati, a bih) koji su glavni faktor što NIKAD neće opozicija ni jednog jedinog dps glasača pridobit...možete vi to zvati sad koliko hoćete izgovorom, ali nikad ne bih glasala kandidata iza kojega stoji df! To je kancer opozicije...i to je moj stav i neka bude da je to jedina Bojanićeva manjkavost, ali mu je ooooogromna, veća od svih prednosti, kojih, ruku na srce, osim eto što je umjeren prilično u svojim stavovima, i što je eto okupio malo više partija oko sebe nego svi dosadašnji kandidati, nema previše (govorim o ovome što čitam u poslednjih nekoliko dana)
    Evo pazite, DF će opet pokvariti sve planove i Bojaniću i vama koji ga vidite kao spas!
    Ja sam ubijeđena da bi jedan kandidat kojeg bi podržala cijela opozicija izuzimajući df i neke marginalne partije bolje prošao...čak i Bojanić bez df...evo, vidjećemo na izborima, ali ja vjerujem da će Draginja imati mnogo više nego što očekujete a Bojanić mnooogo manje nego što očekujete....što će to u konačnici donijeti i da li će biti drugog kruga....to se ne bih usudila da prognoziram jer "čije ovce -toga i livada"
    "Nisam za vlast ali nisam ni za opoziciju"

Da sam dobio euro svaki put kad sam ovo cuo..

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    36
    Thanked in
    27 Posts

Nisi nista u pravu. Od mogucih 33 mandata u Ulcinju, vlast uzima 31 mandat, dok je samo dva mandata opoziciono(URA). Vi i Rozaje ste rekorderi po lojalnosti vlastima.
    Broj Albanaca se povecava i imate dobar fertilitet, ali striktno Albanci u buducnosti ne mogu napraviti neki veci iskorak jer imate malu bazu, svega vas je 6%. Ali za razliku od recimo Hrvata, ipak napredujete.

Sa Kosova svakog ljeta dolazi na stotine hiljada turista, znaci da se osjecate ugodno u Crnoj Gori. Svidja vam se ovakva Crna Gora, a to dokazujete na izborima na kojima u procentu od 90% glasate vlast.
    Znači pričaš gluposti. Ali, baš gluposti ali ne bih da te vrijeđam. U CG albanci imaju pad od 8% ratnih 90-tih do eto nek ti bude 6% danas. Od tih 6% ulcinjana je jako malo zimi i obično mi je društvo van CG trbuhom za kruhom. Pominješ kosovo, dakle Kosovo a ne Njemačku, Francusku...znaš li ti dome da je kosovo najsiromašnija država Evrope?!
    Ne znaš jer ne bi laprdao. Od masovnog turizma niko se nije obogatio.
    Ali ajde nek bude po tvome pa se toči šampanjac po ulcinjskim kućama. Koji bi to čovjek mogao laganice živjeti od 40-50 dana sezone?
    Alo 300 dana bez primanja su ti 60% ulcinjana jadan. Pa bio bi Ulcinj glavni grad a ne Podgorica. Dakle prije se bolje informiši pa piši. Ja znam da tuđa jabuka liči veća od svoje ali lakše malo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by baraba View Post
    Znači pričaš gluposti. Ali, baš gluposti ali ne bih da te vrijeđam. U CG albanci imaju pad od 8% ratnih 90-tih do eto nek ti bude 6% danas. Od tih 6% ulcinjana je jako malo zimi i obično mi je društvo van CG trbuhom za kruhom. Pominješ kosovo, dakle Kosovo a ne Njemačku, Francusku...znaš li ti dome da je kosovo najsiromašnija država Evrope?!
    Ne znaš jer ne bi laprdao. Od masovnog turizma niko se nije obogatio.
    Ali ajde nek bude po tvome pa se toči šampanjac po ulcinjskim kućama. Koji bi to čovjek mogao laganice živjeti od 40-50 dana sezone?
    Alo 300 dana bez primanja su ti 60% ulcinjana jadan. Pa bio bi Ulcinj glavni grad a ne Podgorica. Dakle prije se bolje informiši pa piši. Ja znam da tuđa jabuka liči veća od svoje ali lakše malo.

Ocigledno da vam je dobro, cim vlast u Ulcinju osvaja 31 mandat od moguca 33. Lose vam sigurno nije.

Nikad Albanaca nije bilo 8%, a to se moze lako provjeriti. Najvise vas je bilo prema popisu iz 1971.godine, 6,74%. Prema zadnjem popisu albanskim jezikom govori 5,27%, tako da racunaj da vas ima nesto vise, oko 6%. Imali bi vi i rast, ali Katolici iz vaseg naroda imaju los natalitet.

Citav Ulcinj izdaje sobe i apartmane, a ne placate porez i nemate nikakvih troskova. Dolazi vam svake godine minimum 300 000 turista sa Kosova, BiH i vasih gastarbajtera. Lovite ribu dinamitom i prodajete na crno. Sverc sa Albanijom....sve vam je to vlast dozvolila. Zato je glasate.

Kako zive vasi sunarodnici na Kosovu i Skadru? Svjesni ste vi toga, zato glasate vlast. Pametni ste vi, niste vi glupi i naivni.

Thanks Thanks Given 
    1,681
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Pogledah konvenciju Bojanica na Ct i NIJEDNU crnogorsku zastavu ne vidjeh u publici, a da ponovim, govorim o Cetinju i o izborima za predsjednika Crne Gore. Pametnome dosta. Ako uzme 30% glasova nogama u guzicu neka se bije jer ja licno ne znam nijednog covjeka koji se nacionalno osjeca kao Crnogorac a da ce njega glasati. Glasace ga jedino oni iz ure jer moraju. Srbarusi (nije to uvreda, to je naziv za Srbe koji su rusofili) poput night silencea ce glasati Milacica ili Dedeica, a po partijskoj direktivi ce to uraditi i clanovi df-a, snp-a, ogranak snp-a aka demokrate i kao sto vec pomenuh, urasi. Ne zato sto ga podrzavaju, vec po direktivi.

Draginja pored ovakvog Bojanica ide na 15% podrske

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Pogledah konvenciju Bojanica na Ct i NIJEDNU crnogorsku zastavu ne vidjeh u publici, a da ponovim, govorim o Cetinju i o izborima za predsjednika Crne Gore. Pametnome dosta. Ako uzme 30% glasova nogama u guzicu neka se bije jer ja licno ne znam nijednog covjeka koji se nacionalno osjeca kao Crnogorac a da ce njega glasati. Glasace ga jedino oni iz ure jer moraju. Srbarusi (nije to uvreda, to je naziv za Srbe koji su rusofili) poput night silencea ce glasati Milacica ili Dedeica, a po partijskoj direktivi ce to uraditi i clanovi df-a, snp-a, ogranak snp-a aka demokrate i kao sto vec pomenuh, urasi. Ne zato sto ga podrzavaju, vec po direktivi.

Kakve to ima veze sa zastavama? Eto Muhovicu smeta krst na zastavi, smatra crnogorsku ikonu Njegosa genocidnim i zlocinackim, pa je pomocnik direktora za zeljeznicki transport, sta li vec

Thanks Thanks Given 
    77
    Thanks Thanks Received 
    62
    Thanked in
    35 Posts

Quote Originally Posted by Pterodaktil View Post
    Zato sto su se uhljebili, najveci ucjenjivacki kapacitet imaju manjinske stranke. Kad god uaplim tv neki muslimaan direktor necega ili predstavnik ministarstva. Nece da rezu granu na kojoj sjede.

Thanks Thanks Given 
    1,681
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Crna Gora je sekularna, gradjanska drzava i valjda ne treba da se gleda ko je kakve vjere?

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Dakle ,jer ti ne znaš nijednog Crnogorca koji će glasat Bojanića,znači da ih nema ili da to nisu Crnogorci? .. To je pouzdan meritom i uzorak?? ...A Živiš u Tuzi Čini mi se?? ... Ja sam Crnogorac i glasaću ga , ne poznajemo se ,ali čisto da znaš da nas ima... možda nas nema dovoljno,ali dosta da se čuje i taj glas...

Thanks Thanks Given 
    1,681
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Ne zivim u Tuzi, odakle ti to? Super, glasaj, ali su takvi mizerna manjina

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Pogledah konvenciju Bojanica na Ct i NIJEDNU crnogorsku zastavu ne vidjeh u publici, a da ponovim, govorim o Cetinju i o izborima za predsjednika Crne Gore. Pametnome dosta.

Aooo jel moguce to... ne primijetih to jer nisam ni gledao slike sa Cetinja njegove.... sad gledam na njegovu stranicu ni na Cetinje ni u Kotor juce ili prekljuce kad li vec nije bila ni 1 (slovima: j e d n a) zastava Crne Gore nije bila ?!?!

kakav danak neiskustvu mladjanog Bojanica hvala mu na ziceru koji daje ovim potezom

uzgred vidim da mu na konvencije u Kotor i na Cetinje nije bilo ukupno 100-200 ljudi.....

mada sad kad smo ih isprozivali, bice na sljedece konvencije jedno 10 CG zastava minimum jer se zna da ovo citaju njihovi aktivisti
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ja sam mislio da si iz Tuzi i da živiš tamo,Čini mi se da sam to pročitao u nekom od tvojih postova(možda ne na ovom podforumu) ... Ukoliko sam pogriješio,ovim putem ti se izvinjavam!

Druga stvar,je ne bih baš rekao da je mizerna manjina.
    Imajući u vidu da Bojanića neće glasati manjine( odnosno da će ga glasati mizeran broj manjinskih birača ,što bi ti rekao) , ako od 27% Srba ,njih 3-4% ne izađu na izbore,2-3 % ne budu glasali Bojanića ,jer su ucijenjeni ,plaćeni ili jednostavno misle da je neko drugi bolji kandidat, znači da bi maximum 20% Srba glasalo za njega,što bi trebalo da znači da sve preko 20% su glasovi Crnogoraca? ... Pa Ćemo vidimo kolko nas je... U pitanju su pretpostavke,ne tvrdim da su predviđanja pouzdana,ali s moje tačke gledišta su realna...

Page 110 of 163 FirstFirst ... 1060100106107108109110111112113114120160 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)