Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Nego sto fali Draginji, ne podržava je DF. Jel to jedina mana
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
DF nema izbora bez da podrzi kandidata gradjanske opozicije. Nemaju politicku moc da bi mogli nekome da diktiraju uslove i kandidate. Ova prica DPS-a da je Bojanic cet*ik je pecka prica za seoske idiote. Nije ni Bojanic neki kandidat. Totalno je nebitan lik, sto neko rece bez harizme i neke znacajnije biografije. Ali funkcija predsjednika nije toliko vazna u parlamentarnom sistemu da bi se oko toga pravili problemi. Pobjeda opozicije na predsjecnickim izborima je vazna iz drugog razloga. Primarno zbog toga sto bi narod napokon dobio jasnu poruku da DPS moze da bude porazen na izborima na drzavnom nivou.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Zasto je URA nije podržala, iz sujete kao i demokrate. Mada kod njih moze biti jos razloga, blizi DF.
Mada sam mislio sa pitanjem na glasače posebno odje na forumu.
Koja je razlika između nje i Bojanica ako je cilj smjeniti DPS i njihovog kandidata.
I sto smeta odje nekome kad kazem nju cu glasati a ne Bojanica.??
Citajuci neke postove odje, da se zakljuciti koliko je ta "harizma" subjektivna stvar. Meni je Bojanic, svaki put kad ustane u skupstini i uzme rijec, otelotvorenje haizme u onom sivilu. Sa druge strane, jel Filip Vujanovic harizmaticniji? Miodrag Lekic? E meni nisu ni pola od Bojanica. Milica Pejanovic Djurisic i harizma? Ravan ton, kao sa robotom da pricas.. jel to harizma? Ne znam..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Hoće li DPS objaviti ime kandidata ovih dana ili poslije izbora?
Pa, malcice je neprikladno koristiti tu rijec "sujeta" u tom kontekstu. Ne neprikladno, vec licemjerno. Jer su upravo Becic i Abazovic progutali svoje sujete i udruzili se zarad uspjeha opozicije. Da su bili sujetni i sebicni poput SDP-a, oni bi se prvi kandidovali. A i jedan i drugi su duplo jaci kandidati od nje sa duplo vecim sansama.
Kandidovali bi se oni ali ih je strah poraza.
Posebno pred izbore u Pg, tesko mozes kao gubitnik ocekivat dobar rezultat
Dok Draginja i SDP svjesno srljaju u poraz, znaju da nemaju nikakvih sansi, ali za njih je i to uspjeh i traze podrsku u njihovoj samoubilackoj misiji.
URA je nije podrzala jer su minirali pregovore. Zbog toga se i povela prica o spavacima u opoziciji.
Glasacu Bojanica a ne Draginju posto znam da je imao prilike da podje sa DPS-om i izda principe a nije vec je napustio partiju.
Glasacu ga jer je iza njega na prvu stalo preko 100 intelektualaca pa onda i 3 opozicione stranke koje zajedno imaju prek 35% ukupnog glasackog tijela.
Glasacu ga jer nije protiv ove drzave sto je dokazao raskrinkavanjem afera i radom kao poslanik.
Draginji svaka cast ali kad ili ona ili Bojanic glasacu nekoga ko nikada ne bi pravio koalicije sa "zdravim" dijelom DPS-a...
One Ring to Rule them all...
Ovizi....BRATE....PRIJATELJU .... ajde nam iskreno reci od kad pratis "lik i djelo" Bojanica?
Evo ja cu ti rec' : od kad ga je DF predlozio za "nezavisnog kandidata".
Prije 15 dana skoro pa da niste znali ni da je ziv.
Da je DF predlozio i ludog Raduleta....Pipuna....Jocicku....ili bilo koju drugu avetinju - isto biste ga u zvijezde dizali.
Zar ne ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ma, daj..... klasicni primjer covjeka bez partije koji bi da se negdje uhljebi....a la Medojevic sa DF-om.
Kad je vidio da je izgubio PZP i da ga ne bi vise ni Marina glasala - primače se Frontu....i gle čuda - postade jedan od 3 lidera (kakva-takva).
Tako da ....i od Bojanica ocekujem isti scenario....mislim da ce biti odlicna zamjena za Pipuna, dok je u Spuzu.![]()
Koga je briga za Draginju ?
Zasto ih poredis ?
Draginja predstavlja svoju partiju....kolika i kakva god bila.
A Bojanic.....tudju ....ili svoju buducu![]()
https://forum.cdm.me/showthread.php?...68#post4863068
Ovo ti je, ja mislim, prvo pominjanje Bojanica na ovom topicu. Vjerovatno sprdnja, to je Prijeki, ali moj post ispod njegovog nije bio sprdnja. A pominjao sam ga i na drugim temama, jer od pocetka svog politickog angazmana covjek bira najbitnije teme, raspravlja o sustinskim probleme ove drzave, nije nacionalista, nije ga kupio DPS, nece da koketira sa njima uopste.. Sve ono sto jedan progresivni opozicionar (koliko god to presmijesno zvucalo u ovom drustvu) treba da bude.
Kakve veze sve ovo navedeno ima sa jednim Pipunom? I je li moguce da do danasnjeg dana (a nisi od juce odje) nisi skontao kako razmisljam i sta preferiram kod politicara?![]()
Jedino cu se sloziti oko manitog Radulovica, jer on isto ima njuh za goruce probleme u drzavi i djeluje mi kao pravican coek. To su ti kriterijumi, nije tesko![]()
Danima cekam da izadjem sa broda da se zahvalim gradjanskom dijelu opozicije na kandidaturi Mladen Bojanica. Odlican kandidat i nadam se da je izabran nakon moje inicijative.
@guest , Znaci li to da nemaju svog iole sposobnog (citaj:normalnog) predstavnika ?
A jes dobro si.
Ma nije pitanje da li je Bojanic dobar kandidat ili nije....vec u cijim je rukama i za koga igra.
Prica o nestranastvu nema blage veze....samo do izbora pije vodu....a poslije....zivi bili pa vidjeli.
Nego...poenta moje price je da gledate stvari kroz naocare DF-a ... ko je njima dobar - dobar je i vama. U cemu se razlikujete od DPS-ovaca?
Kratko i jasno....koga god DF podrzi - nema moj glas ....makar mi i iz kuće bio (daleko se kazalo)![]()
Jel ono i Lekic bio nestranacki kandidat
Bojanića je predložila URA a predlog podržale Demokrate i proslijedili DF-u koji je mogao da odbije ...
deuscroix
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks