Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Eo sad si me zamislio.. moracu da istrazim malo bolje.. Sigurno je Bojanic cetnicina jedna teska, ubica, kasapin, mafijas, trokapa.. ne znam sta, ali naci cu. Sigurno je nesto vrlo gadno, cim ce svakakvi ljudi da ga glasaju, a jos si i ti izrazio sumnju, sto me opasno zamislilo sad..![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ne brate no ga glasaju četnici, ubice, kasapini, mafijaši i trokape. Ne pratiš. Mislim nisu svi, ali ih ima. A za ove druge kandidate glasaju sve divni ljudi, lepetanac ih je redom intervjuisao. Šta ti nije jasno?
Edit: E'o preteče me, ali isto ti napisasmo kao što vidiš.
Nije tacno da je on pomenuo Bojanica, cujes sta veli?! On to tako, nesto.. za nekog tamo kandidata..A to je tek posebna prica kakva elita glasa ove ostale. DPS-SDP glasaci su provjerene patriote, rodoljubi, posteni i vrijedni ljudi, inteligentni prije svega, opsti interes im je uvijek ispred licnog, nikad oportunisti, lezilebovici, skorojevici..
![]()
Nijesam ni ja birao ali ne znaci da zbog toga treba da je mrzim ili sta li vec.
E ne znam kako si je to zadužio vise no ona tebe ali neka bude.
Jedno je mrziti vlast, a sasvim drugo drzavu.
Ne ide, iako nismo birali dje cemo se roditi.
Jbg neko bi vise volio da mu pise Beograd a ne Podgorica mjesto rodjenja ali nije mogao da bira.
Ali sto moze da bira je mjesto stanovanja, zar ne
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bogomi sve je vise starijih Crnogoraca koji su zivot, pare i zivce ostavljali da nam donesu nezavisnost koji javno pricaju da nije ovo zemlja koju smo zeljeli.
12 godina nezavisnosti, samo nam je gore, sve su unistili sto su mogli, kroz godinuipo nam pristize milijarda duga da platimo i samim tim kolaps ekonomije... Plate su nam 5-7-8-10 puta manje od EU prosjeka, jedna familija je oformila monarhiju i samo jashu.
Demokratije nema ni u naznakama, afere se nizu...
No sto no je tvorevina... Ovome se nije niko nadao kad je glasao prije 12 godina...
Obecavane su nam neke plate, ulaz u EU do 2015 pa 2020, pa neke fabrike, radna mjesta (40 000 novih cini mi se) pa deset puta jace plate...
Moramo razdvojiti drzavu od DPS-a brzo inace vidim dje ide ovo...
P.S.
Sto se tice mene i predsjednickih izbora, uopste nemam ocekivanja.
Misljenja sam bio da su se trebali bojkotovati jer nijesu u istom danu kad i lokalni nego se na budzet navaljuje trosak od milion i kusur.
Bojanic ne mora ni uci u drugi krug, dovoljno je da su DF URA i Demokrate nasli neki zajednicki jezik (nebitno pod kojim uslovima).
Sad krece kecanje na lokalnom nivou... 11 opstina je u igri od kojih je bitna Podgorica a i jedno 4-5 ostalih su najavljene da padnu...
Pre$ednicki samo pokazuju koliko je DPS u stvari slab, kao izmedju ostalog i svi ostali izbori...
Na parlamentarnim je bila lista Sigurnim Korakom - Milo Djukanovic sad za lokalne umjesto lokalaca Milovu su sliku po bilbordima lijepili, za pre$ednicke ceka se milo da izadje da ne bi jos pao rejting partiji....
Nemoj u isti kosh sdp glasace i dps. Koliko god bili saucesnici ima tu jedno 10ak hiljada pravih patriota kojih ni u jednoj drugoj partiji nema.
Iako ih ne podrzavam i simpatisem vise, ovo im se mora uzeti...
Ne pricamo o funkcionerima nego o glasacima
Last edited by Gandalf_White; 13-03-18 at 16:33.
One Ring to Rule them all...
Ajde ovizi, dje sam napisao da je Bojanic cetnicina, troprstas ili kako si vec napisao.
Nego izvces li
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Da Bojanić nije najavio kandidaturu glasao bih Vuksanovićku. Oboje su dobri kandidati. A priča da je Bojanić neka četničina i sl jer ga između ostalih podržava i DF je glupost. Čovjek je ušao u politiku sa Pozitivnom, izašao iz Pozitivne sa Abazovićem i ekipom, sad za kandidaturu ga je pogurao Abazović, tako da ne znam o kakvim četnicima pričate. Ako je Bojanić četnik, onda je i Dritan.
Što se tiče podrške DF-a Bojaniću, ona je iznuđena, Jovićević im je otkazao, preostalo im je da izbace svog kandidata, a bilo koji od njih bi pukao ili da podrže Bojanića kojeg je URA predložila
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Osvjezenje je vidjeti realan post.. Ali znas i ti, kao i svi mi odje, koji je razlog pojedinima da pljuju po Bojanicu. Razlog je jasan: opozicija se nije udruzila oko kandidata koji obecava "meku" smjenu vlasti, nikad Srbina u vladajucoj vecini (muslimani i Ambanci su dobrodosli), gasenje SPC i njihovo protjerivanje iz CG, sve bogomolje da se daju Deda Mrazu na koriscenje.. a ekonomija.. koga jos briga za ekonomiju?! Ovo je Crna Gora! I nidje nebo nije plavo kano.. oni..![]()
Prva partija koja bude ovo imala u programu imace moju beskonacnu podrsku, cak cu da se ponudim da volontiram 20 sati nedjeljno.
20% teritorije CG je u vlasnistvu SPC ili pripadajucih firmi.
Najveci postovaoci lika i djela Mila Djukanovica i razlog sto.je dje je je Amfilohiie Radovic i ekipa oko njega.
Kraj price
Bojanic ne smije pobijediti, zamislite da abolira ove nesretnike iz fronta, kako bi se oni pomamili . . .
Ne bi naravno ukoliko postoji razdvajanje crkve od drzave, priznavanje iste sa svim svojim simbolima i obiljezjima.
Znam dosta takvih ljudi
Ne moze Amfilohije da kroji politiku drzave nikako
Ja protiv srba koji ovu zemlju vole nemam nista i koji su uspjeli da skontaju da CG NIJE DPS.
Imam problem sa onim manjinom koja ni poslije 12 godina ne konta dje zivi i da se samo smanjenjem slijepog nacionalizma moze vratiti drzava.
Ista osjecanja gajim prema radikalnim muslimanima, Albancima i bilo kome ko na bilo koji nacin ne priznaje drzavu
Last edited by Gandalf_White; 13-03-18 at 16:47.
Drzava nikad, ali nikad ne bi dozvolila da sirotinja gladuje i nema za struju i grijanje, dok sa novac namijenjen sirotinji sakom i kapom dijeli dobrostojecim funkcionrima, u tvorevini je to recimo sasvim normalna pojava !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks