Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Црногорце је одржало црногорско срце.
Sve bi ovo lakse bilo kada bi se Vanja kandidovala
One Ring to Rule them all...
Ma Bar misli na to sto zadnjih 10 godina zivi u Srbiji i sto je dobar sa df-om. To ti je puna kapa vec![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Mene nisu ubijedili oni sturi novinski natpisi da Vanja nece, ali nisam optimistican, bas nisam. Ali mislim da se polako ta Vanja vraca u akciju.
Nadam se da ovi iz opozicije zaista ne razmišljaju o Jovićeviću i da je patka u pitanju.
Da su izbori bili prije neku godinu, mislim da se ne bi premišljala. Sad ima čime da se zanima. Ima li joj dijete godinu dana?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nista Jovicevic, znaju I u DF-u da nema sanse da preskoci 10 percent.
Ljubisa Stanković bi bio dobar kandidat, mogao bi od Dps i sd glasača nesto da očkunji. A Vanja ima problem sto samo na opozicione birače računa, a i u tom miljeu je antipatična mnogima.
Речено му је на кога да упери прст, и за то му је обећана награда.Од истих оних који су га довели на позицију министра ондашњег МУП-а са 20.000 људи под оружјем.
Биће интересантно ако се кандидује сада испред друге стране, кад некадашње газде отворе фајлове.
Мислим да је та бојазан једино што га је спријечило да упадне на мјесто Лекића кад је овај напустио ДФ.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Last edited by BAR; 08-02-18 at 21:25.
То јесу ли криминалци рећи ће им суд.
Оно што је битно кад упериш прст је да будеш у праву.
Е сад сигуран сам да Ломи воли жене, али увјек се шпекулисало о лијепим и врло атрактивним, тешко да се пењао по некој молдавској баби и гасио још цигаре по њој, које не конзумира.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Cigare ili cigarete? Na kojem god sam ga snimku li slici vidio, bilo na nekoj svadbi ili u izbornom štabu čekajući rezultate izbora, pušio je tompus. A i ona Moldavka nije imala ni 30. Što se vrle atraktivnosti tiče, za Jami mu je najglasnija priča bila, a ona je jedna najobičnija rugoba.
Мислим да је имала ближе 40.
Јами можда јесте ругоба данас јер је оматорила, али када је почињала каријеру те 1994-1995 и ординирала по Хотелу ЦГ, била је то друга прича.
Ја га још не виђех са цигаром ни са томпусом, мада истина ја нисам од оних који се крећу у њему блиским круговима, по штабовима итд.Можда сам се затекао на нека два пријема ђе је он био.
Ne pričam o zvaničnim prijemima, nego o okruženjima u kojima je opušten. Ako se sa Moldavkom družio, sigurno se nije družio u okviru zvaničnih sastanaka i sa zvaničnim delegacijama. Jami je tih godina imala dobre noge, ali je svakako bila rugoba.
Ako Vanja bude kandidat opozicije, Milo sigurno neće biti kandidat DPS-a.
Milka je URA-s, ovo jedino ako je zajednicki predlog, nema ona veze sa DF-om. Sve u svemu kao porodicni prijatelji, konacno bi imao favorita na izbore :mrgreen:
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Sramota ce biti ako Milo bude kandidat da nemamo predsjednicku debatu...
Jer se covjek na debati ili sa bilo kim nije pojavio u emisiji. 10 godina ja mislim...
Samo rezimski mediji i samo 1 na 1 sa prethodno proslijedjenim pitanjima...
Ne znam jeste primijetili skoro niko iz vrha DPS ne dolazi na suceljavanja vise od kako je onako brutalno unisten gvozdenovic... Sve neki lijevi likovi Marta - Daliborka - Andrija
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks