Ma Veskobar, bre![]()
Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Preferiram Ratka Knezevica ili Andriju Jovicevica![]()
![]()
![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ma Veskobar, bre![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Momir je zasluzan za blagostanje koliko i milo, on je napisao zakon za privatizaciju, prva afera u CG je bila nedje pocetkom devedesetih, neko je vjestacko djubrivo bilo u pitanju, kriv je bio dragan, brat momirov, a sve se slomilo preko ledja ministra poljoprivrede mislim da se zvao Branko Abramovic i da je covjek kasnije oslobodjen krivice pred sudom.
Znam to, ali govorimo o prvoj polovini 90-ih. Govorimo o "svega" nekih pola miliona maraka kupljenog djubriva, koje se, navodno, preprodavalo po visoj cijeni i "neko" je tu lijepo zaradio. Ja to ne mogu da poredim sa cjelokupnim uzasom danasnjim, za koj glasa vecina stanovnistva. To mi je u rangu price o Vidoju Zarkovicu i njegovom jagnjetu..
A da je Momo jednako zasluzan za danasnje "blagostanje" koliko i Milo, necemo se slozit. Nikako.![]()
,,Samo'' kreiraš sistem koji je na snazi. Ah, da, nisi si se puno okoristio od tog sistema pa si zato moralan? Ma daj. Zbog čega se rastaviše Milo i Momir? Srbocrnogorska pitanja? Neke moralne vrijednosti? Neki zločini ili kazne? Ne, ne i ne, pukla ,,kesa" i kontrola iste.
Da, Lustracija, predsjednički kandidat neće biti neko ko je imao takvu prošlost, u protivnom neće imati podršku određenih političkih subjekata.
Još nešto, to za Momira kako kandidata je ,,patka".
Sent from my Motorola 8400
Znamo da je patka, posten coek tesko da ce uci u trku protiv Milove masinerije.![]()
Kad vec koristis taj izraz sveganekako mi se cini da je tih godina svega pola miliona maraka koliko danas svega nekoliko miliona eura. Opet cu pomenuti zakon o privatizaciji, znaci momirove namjere su bile ocigledne, zamisli milo je poslije promijenio mnogo zakona, ali taj nikako. Daleko od toga da su jednako zasluzni, pa cinjenica je da je milo nastavio da kreira blagostanje i kad je momir presao u opoziciju, samim tim nas je vise zaduzio blagostanjem, znas brate decenija blagostanja vise nije mala stvar, cak naprotiv, nego nas narod ne umije da cijeni.
Last edited by opmne; 08-02-18 at 14:22.
ili Nadina kombinacija sa vozilima MUP-a![]()
Pricate o covjeku koji je imao vise moci od Milasa u to vrijeme a nista nije uradio da se izbjegnu ona s#### sa pocetka 90-ti a nije da nije mogao bar da proba. Najvise po cemu ce ga pamtiti je to sto je bio Slobov potrcko koji nije umio reci ne kad gazda zvizne.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Prof. Vladimir Božović bi po mnogo čemu bio dobar kandidat, ali i ja sam svjestan da ne odgovara glasačima strogo građanske provenijencije!
---
Uzgred, hoće li vas iznenadiri ako Duško Marković bude kandidat DPS-a?
Evo sad pregovarnje abazovica i df, da vidimo za koga radi df...
Nijesam siguran ali mislim da sam pri pocetku ove teme pisao o Dusku ako ne onda sam nekome pricao pa permutovao...
Milo poshene crnu kutiju i stavi nekog poslusnijeg
Dule pokrene masineriju i bude predsjednik
Milo moze da ucestvuje na lokalnim izborima u PG pa cak i kao nosilac liste (za rubriku vjerovali ili ne)...
Ne zaboravite ako se milo kandiduje za predsjednicke i dobije on mora vratiti stranacke funkcije i ne smije ucestovati u ofocijelnom radu DPS-a
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
kad ono Andrija Milošević bude nestranački kandidat opozicije xD
Zanimljiv duet![]()
Dok se opozicija dogovara Miličković skupio 500 potpisa u Berane![]()
Dokle je stigao Marko? Samo da ne zakasni na Kosovo...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Eto DF predlozio dvije osobe crnogorske nacionalnosti ! Za razliku od "gradjanskih" URA-e i SDP-a koji ni u snu ne bi predlozili nekog Srbina za kandidata.
Ima li gdje informacije da bi Tadic Mijovic pristala da bude kandidat u varijanti konsenzusa opozicije? Ne bi me zacudilo da je ona Dritanov predlog a da je DF prisvojio kao jednu od svojih predlozenih opcija.
Ko jebe sdp, oni su svoju karijeru zavrsili, uopste nije bitno oce li oni nekog podrzati ili nece.
Откад је Милка са ДФ-ом, ја мислио да осим неких пословних других веза са ДФ-ом немају?
Љубав из времена док је брацо Борис пумпао паре за стварање ДФ-а, или нешто друго?
Иначе врло танки кандидати.Поготово овај шпијун и трокапић Јовићевић, који је својевремено пред постројеним јединицама МУП-а, пожелио Милу да нам дуго влада.
Генерално имам осјећај да опозција ни сама не зна кога би кандидовала, и ово ће их одвести у неминован пораз.Избори су за два мјесеца, а лидер се не прави преко викенда.Лекића су дуго припремали за кандидатуру 2013.
Све ми ово личи на демиџ контрол и покушај да пораз на предсједничким има што мање утицаја на изборе у ПГ.Има ли добровољаца да га прошетамо кроз изборни циклус?
Црногорце је одржало црногорско срце.
Dosadasnji opozicioni angazman u vezi kandidovanja lica sa osjetnim drustveno-politickim renomeom nije dao vidljiv rezultat, a kako ce ga I dati kada je mnogo vise bilo kavge nego saradnje. Opet, ono sto se desava ovih dana ukazuje na mijenjanje situacije ali ne mozemo sad reci nakon dva dana da ce se slozoti. U ovom momentu, makar od opozicije imamo neki rad, manje vise vidljiv. A gdje je DPS? Strasno su nezanimljivi.
Koje torture? Koji su to pošteni Srbi koji bi mogli da se kandiduju za predsjednika?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks