Quote Originally Posted by B-A-N-E View Post
jeli ko rekao da on losh igrach,mi prichamo odje da koliki god bio taj njegov kvalitet IMA BOLJIH !!!
Normalno da mozhe da utiche jedan Lovcen jedna Buducnost vishe od RK Budve ali budva nikad nije igrala 1.ligu tako da ste strane ti ta pricha ne stoji,ali chini mi se da si zaboravio jednu chinjenicu da je Pero vodio istovremeno Lovcen i Budvu ,pa onda zamisli kad trener tako jakog tima u 1.ligi koji je vrshio strahovit pritisak na sudije te lige, i to sa velikim uspjehom,sto je opet jedna od f-ja trenera,dodje u drugu ligu i pochne na nizherazredne sudije da vrshi pritisak nemash pojma shto je u stanju da uchini !!!
Ali zakljuchio bi da nisi mnogo chak mozhda upshte pratio te utakmice nego jednostavno iz neke simpatije ili drugog razloga prichash tako o njima !!!
Kao shto sam gore naveo ja sam prvi prizheljkiva da on bude selektor, ali to ne znachi da ne mogu da ga kritikujem ako sam ubijedjen u neshto !!!

Vazda je bilo i bice da ne igraju najbolji i da nijesu pozvani oni koji bi trebali. Utice vrije,e , mjesto, sreca, pa i kvalitet u tom trenutku. Ovo je prvi poziv i nista nemam protiv sastava nase reprezentacije trenutno. Viva Milosevici , zajedno sa mnom