Quote Originally Posted by B-A-N-E View Post
okle tebe za pravo da ti nama prichash zahto mi mislimo da on ne zasluzhuje da igra u repku !!!
Igra sam 10 godina rukomet i to mi daje za pravo da budem kolikoo toliko komptentniji od tebe da rechem, i ka shto veli igi dosta sam puta ima priliku da igram protiv njega !!!
Znash li ti shto je za njega mali Milashevic kojem je pero bio trener u bd koji je proglashen prije 2-3 god kao jedan od vecih talenata u tadashnju SCG !!!
Momku koji kad je presha u Vojvodinu i sa 19 god tamo dijelio minutazhu sa jednim Perunichicem !!!
A perov sin nije mogao da ga zapne u nijednu ekipu tadashnje prve lige iako su ga slali od ekipe do ekipe kako ga nebi progurali dje,ali zaludu u nijednu se nije zadrzha vishe od polusezone , pa ga je onda otac povuka sa sobom u shpaniju !!!
tako da nemoj molim te da ga braznish jer ti je dzabe !!!
OMG ! Za dzabe mi jes' vjeruj mi jer, niti ga branim, niti imam namjeru. Moras neke stvari sa druge strane da gledas. Sa bolje strane. Kao prvo, to mu je sin, svako bi svoje dijete pozvao u reprezentaciju ako osjeca da bi mogao da igra a da se ne obruka makar. Iako vjerovatno momak ne zasluzuje da se nadje na tom spisku to mu je sin i SVI bi to uradili na njegovom mjestu. Samo nemojte da s e r i nj a t e sad da ne biste. Druga stvar oko malog MIlashevica , ja mislim da je on pozvan ?!? To koliko si kompetentan me ne interesuje jer je ovo samo misljenje moje, igrao sam i ja u nekom drugom sportu u par malo vecih klubova pa ne pominjah to, relax samo