I meni nema par posiljki iz novembra i decembra. A danas mi stigle dvije koje sam porucio 6 i 11 januara.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ja imam u periodu od polovine decembra do polovine januara 6 posiljki, sve sitno, nidje strva bez jednoj za koju su mi maloprije poslali sms da je mogu podici...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
I meni nema par posiljki iz novembra i decembra. A danas mi stigle dvije koje sam porucio 6 i 11 januara.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
meni apsolutno sve stize najnormalnije, samo je bitno da ima tracking, bez trackinga ne narucujem vise
Ne kupujem ni ja vise kod Kineza bez normalnog tracka koji radi i u nasoj posti, ako mi nesto treba platim postarinu da to stigne u nekom razumnom roku(jer mi je muka od cekanja do dva mjeseca i to ako stigne uopste) obicno trazim SG postu i zavrseno..
sg i nl su trenutno najbolje sto se cg tice,nema greske... sve sa ovim internim tracking brojevima je smijesno,gubiti zivce i nervirati se zbog 1-2 eura![]()
Ja bez trackinga jedino sitnice od par dolara koje mi je nebitno kad će stići.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
meni munjevito brzo stize sve sa alija. 13 17 dana. SG posta, HK, CN i sl.
Meni neka sitnica preko FedEx-a stigla iako nije FedEx pisao kao metod slanja.. Platih 5e.. ne znam jel' to neki standard ili kako se vec to obracunava (sitnica je kotala i manje od toga)
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
FedEx uvijek 5 eura ako ne ide pdv i carina.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Meni stiglo 4-5 stvari u standardnim periodima od 20-30 dana. I jedna sa ebay-a u prvi dan predviđenog roka isporuke.
Last edited by NHM; 27-01-18 at 17:17. Reason: n
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja naručih prekjuče na akciji neko dvoje BT slušalica Bluedio pa ćemo vidjeti, bile duplo jeftinije.
je li ko naručivao sa Asosa?Ima li kakvih drugih troškova osim standardne tarife 1,00 euro po pošiljci za car.pregled?I da li je i vama kasnila isporuka,i koliko?Hvala unaprijed.
Nikad ja ne ostavljam nista nedovr…
To je ta naša, crnogorska poslovnost i korektnost... To što nam se suzio prostor za trgovinu nikoga nije briga dok nas skroz svi ne odyebu ili stave shippinge po 100 eura. Na ebay listam artikle i shvatam da i italijani ne salju više kao ranije obicnom postom, spanci takodje. Englezi nas nisu ni stavili cak ni sa dhl-om osim robe sa SD-a.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Director
A takav smo mi narod, samo daj da se zajebe neko, bilo to za 1000eura ili za 1 euro, nebitno je...I vise nista nece da salju...Na aliexpress na 90% artikala vise nema free shipping no placas po 4-5e ili vise...
A sto se slusalica tice, svake "velike" over-ear su neudobne...Jedino neka krstena marka i to neke low end su po stotinjak eura...
One "bubice" in ear mogu proc, ali ove velike obicno bas jako pritiskaju glavi i usi, a jastuci su tvrdi
Ja vec dvije godine imama one njihove Q5 i koristim ih u teretani i bas sam zadovoljna.
Sad sam uzela malo noviji model za mene (in ear) i za druga isto za teretanu ove vece sa slotom za SD karticu.
https://www.aliexpress.com/item/Blue...311.0.0.23lp4F
https://www.aliexpress.com/item/Blue...311.0.0.23lp4F
![]()
Ja preumih specifikovati da trazim BT in-ear... Imam uske usne kanale pa bas imam problem da nadjem bubice koje mi ne ispadaju iz usiju. Imao sam jedne Beats sto sam dobio sa telefonom i Xiaomi Piston od onih sa zicom sto su mi bas odgovarale ali bih sad neke BT... Ili ako imate neke type C da preporucite... Ove sto su dosle sa telefonom mi ne odgovaraju nikako...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja sam skoro prvi put poručio. Očekivani datum isporuke po njihovom sajtu je do kraja ove nedjelje. Rekoše mi ovdje da to nema veze sa mozgom već da im isporuke kasne i da im pošiljke stižu uglavnom do 30 dana. Nemam pojma kakav je kvalitet ali ne očekujem neki spektakl. Ukoliko stigne kako je naznačeno javljam utiske jer su odje ljudi maalo lijeni da napišu iskustva.
dje su najpovoljniji 100% original satovi? konkretno trazim da kupim model Casio G-Shock GST200RBG-1A
moze dostava za US, nije nuzno CG
Last edited by stevann; 30-01-18 at 19:21.
probao sam vec te, ali mi je problem naci bas ovaj model
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks