Page 745 of 1289 FirstFirst ... 2456456957357417427437447457467477487497557958451245 ... LastLast
Results 18,601 to 18,625 of 32204

Thread: ++ Informacije o internet kupovini

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Haahahaaah e vrh

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
    :beguiled: a sto se cini na ovaj forum majko presveta, Drug Tito i Direktor u akciji, jedan u liku darth vader-a, drugi kao putin,...sad sam sve vidio

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by zabljak apart View Post
    :beguiled: a sto se cini na ovaj forum majko presveta, Drug Tito i Direktor u akciji, jedan u liku darth vader-a, drugi kao putin,...sad sam sve vidio
    Da nisi iz Budve? Oni vole tako da plaču nad teškom sudbinom i kako se nema i krpi a leže na milione

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,736
    Thanked in
    1,092 Posts

Quote Originally Posted by nexus4 View Post
    Neki sajt gdje bih mogao naci neki pristojan g shock ispod 100e a da salju kod nas?
    Gledam po ebayu i skoro su svi prodavci iz HK ili RU i izgleda da su vecinom kopije koje bi mogao da nadjem i za 20e.

Sent from my LG G6 using Tapatalk
    https://www.nywatchstore.com/sfd-sea...ls=4&perpage=0

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    119
    Thanked in
    81 Posts

u EU je najavljeno da se ukida ona granica od 22e prilikom online trgovine, tj sve ce se cariniti sto stize postom,u cilju zastite EU proizvodjaca i prodavaca...
    izvor: https://pcpress.rs/eu-uvodi-nova-pra...eko-interneta/

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Nisam ulazio neko vrijeme na forum pa sada da javim da mi je jos davno stigao parfem sa strouberija, iz Malmea. Nema greske. Prelistah par stranica unazad i vidjo da neki kazu da su na strouberiju toaletne vode a u barkodu parfemi. Pa ne moze barkod da prodaje nesto sto nije proizvedeno. Jedino ako to oni proizvode pa prodaju. Vecina muskih parfema ustvari nisu parfemi nego toaletne vode (EDT oznaka) tako da ako npr YSL nije proizveo Kouros muski parfem nego Kouros toaletnu vodu, ne moze se kupit ni u barkodu ni nidje YSL Kouros parfem kad ne postoji.

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

https://screenshotscdn.firefoxuserco...bfb3fb774f.png

Paket sa Gearbest. Ovi Kinezi koji dostavljaju na sajtu pokazuju da je stiglo ovamo prije 4 dana, a sajt naše pošte ga uopšte i ne registruje.

Vata hel iz goin on?
    Last edited by Beethoven's C***; 25-01-18 at 14:21. Reason: K
    Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Inace ima https://www.fragrancenet.com/, daleko jefitniji od strouberija a isto originalni proizvodi, samo sto ne salju u Crnu Goru. Ja poslah mejl skoro, kazu da se nadaju da ce biti u buducnosti. Mozda bi ubrzali taj proces uvodjenja opcije slanja u Crnu Goru ako bi ih bombardovali u kontinuitetu mejlovima Svima bi bilo u interesu jer sto bi davali barkodu npr. 70e za proizvod koji je na fragrancenet 35e svima bi bilo u interesu osim parfimerijama u CG naravno

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,072
    Thanked in
    5,350 Posts

Jeftiniji znatno, da ne rečem sumnjivo jeftiniji

Thanks Thanks Given 
    4,225
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

Ok su sa Fragrance, provjerio ja par puta po par komada... Samo zahvaljujuci nasem narodu smo skinuti sa liste zemalja u koju salju bez nadoknade ili sa onom najmanjom (sada samo avionski, u krF skup shipping)...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Nisam znao da su ranije slali kod nas. Dok ponovo ne pocnu imamo strouberi.

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    825
    Thanked in
    501 Posts

Quote Originally Posted by Beethoven's C*** View Post
    https://screenshotscdn.firefoxuserco...bfb3fb774f.png

Paket sa Gearbest. Ovi Kinezi koji dostavljaju na sajtu pokazuju da je stiglo ovamo prije 4 dana, a sajt naše pošte ga uopšte i ne registruje.

Vata hel iz goin on?
    Neces ga naci po tom tracking broju, skoro sam i ja imao slican problem, ako je stigao kod nas 99,9% mu je nasa posta dodijelila drugi broj (format tipa - 2 slova, 9 cifara, 2 slova - npr. RR46*****34DE iz Njemacke sto je meni dosao), jedino da ih zovnes ili da licno podjes u Postu 2 kod Zeljeznicke da vidis ima li sta na tvoje ime.

Thanks Thanks Given 
    485
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    115 Posts

Quote Originally Posted by Bor1s View Post
    Neces ga naci po tom tracking broju, skoro sam i ja imao slican problem, ako je stigao kod nas 99,9% mu je nasa posta dodijelila drugi broj (format tipa - 2 slova, 9 cifara, 2 slova - npr. RR46*****34DE iz Njemacke sto je meni dosao), jedino da ih zovnes ili da licno podjes u Postu 2 kod Zeljeznicke da vidis ima li sta na tvoje ime.
    Reklo bi se da je ovo onaj broj koji se moze pratiti samo u zemlji posiljaoca, tj. i obicno kada ti pise da je stigao kod nas, misli se da je u stvari napustio zemlju posiljaoca tako da ti preostaje da cekas. Provjeri da nema kakav dodatni tracking broj u ,da kazem, internacinalnom formatu.

Thanks Thanks Given 
    2,542
    Thanks Thanks Received 
    1,176
    Thanked in
    536 Posts

Koliko obicno putuju parfemi sa Strawberry 18Jan sam kupio po tracku je 20Jan polecelo ka meni

Kako znate da je poslato iz Malmea?

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Pise na paketu da je iz Malmea. Ja sam dosta cekao vjerovatno jer sam porucio u vrijeme praznika pa je bila guzva. Inace ne vjerujem da se puno ceka.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Strawberry nije jeftin ali Boga mi je bilo tako dobrih sniženja. Sad se kajem što ne kupih neke parfeme na rasprodaji prije 7 dana jer su bili ispod 30 eura... Što se EDT verzija tiče , ne treba trošiti riječi. Mnogi tvrde da pojedine parfemske edicije su "teže" i manje ljepše od istih EDT verzija.. nije sve u procentima i dugotrajnosti.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by METZ View Post
    Koliko obicno putuju parfemi sa Strawberry 18Jan sam kupio po tracku je 20Jan polecelo ka meni

Kako znate da je poslato iz Malmea?
    Meni je stigao za 7 dana ali racunaj da u pošti zaglavi još 4-5 dana kod nas

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by Bor1s View Post
    Bio, nema ništa kažu.

Quote Originally Posted by CYBUG View Post
    Reklo bi se da je ovo onaj broj koji se moze pratiti samo u zemlji posiljaoca, tj. i obicno kada ti pise da je stigao kod nas, misli se da je u stvari napustio zemlju posiljaoca tako da ti preostaje da cekas. Provjeri da nema kakav dodatni tracking broj u ,da kazem, internacinalnom formatu.
    Po ovim datumima koje sam gore izbacio mi ne djeluje da je ovo što kažeš.

Čekam do subote. Iz nekog razloga mi je što god naručim subotom donešeno na vrata.

Thanks Thanks Given 
    485
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    115 Posts

Quote Originally Posted by Beethoven's C*** View Post
    Bio, nema ništa kažu.

Po ovim datumima koje sam gore izbacio mi ne djeluje da je ovo što kažeš.

Čekam do subote. Iz nekog razloga mi je što god naručim subotom donešeno na vrata.
    Ja bih rekao da jeste i cini mi se da je ovo samo kompanija tipa logistika. Evo neka objasni neko sa vise iskustva...Ovo ti nije broj koji se moze pratiti po postama u svijeti jer nije takav format. Ispravite me ako grijesim.

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    119
    Thanked in
    81 Posts

ovo je interni broj poste kojom je poslato,nema tracking cim napusti zemlju slanja,i tu ni posta cg ni bilo ko ne moze pomoci

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Strawberry nije jeftin ali Boga mi je bilo tako dobrih sniženja. Sad se kajem što ne kupih neke parfeme na rasprodaji prije 7 dana jer su bili ispod 30 eura... Što se EDT verzija tiče , ne treba trošiti riječi. Mnogi tvrde da pojedine parfemske edicije su "teže" i manje ljepše od istih EDT verzija.. nije sve u procentima i dugotrajnosti.

Muski parfemi su rijetki, dominiraju muske toaletne vode (eau de toilette). Kod nas se ti pojmovi koriste kao sinonimi a ustvari postoji velika razlika izmedju njih. Ja sam u komentaru #18606 izrazio cudjenje sto su neki toliko zaludjeni nasim parfimerija da cak vjeruju da se tamo prodaje nesto sto uopste i ne postoji istovremeno odvracajuci potencijalne musterije strouberija od kupovine jer se kao tamo prodaju samo toaletne vode a ne parfemi Objasnjenje moze da bude ili to da ljudi ne znaju ili da imamo radnice odredjenih parfimerija u ovom podforumu
    Last edited by ksani; 25-01-18 at 22:49.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by ksani View Post
    Muski parfemi su rijetki, dominiraju muske toaletne vode (eau de toilette). Ja sam u komentaru #18606 izrazio cudjenje sto su neki toliko zaludjeni nasim parfimerija da cak vjeruju da se tamo prodaje nesto sto uopste i ne postoji istovremeno odvracajuci potencijalne musterije strouberija od kupovine jer se kao tamo prodaju samo toaletne vode a ne parfemi Objasnjenje moze da bude ili to da ljudi ne znaju ili da imamo radnice odredjenih parfimerija u ovom podforumu
    Znam da su rijetki, a kao što vidiš, pojedini su se pojavili samo nakon mog pisanja o strawberry sajtu a inače ih nema. Tako da tvoje zapažanje je potpuno na mjestu, a njih treba samo ignorisati. Ovdje smo da podijelimo sve provjerene sajtove online trgovine i tako će biti i ubuduće. Ipak dosta znači to što pomognemo drugima prenoseći naše iskustvo.

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by smfilip View Post
    ovo je interni broj poste kojom je poslato,nema tracking cim napusti zemlju slanja,i tu ni posta cg ni bilo ko ne moze pomoci
    Znači ovo što stoji Montenegro je fake?

Thanks Thanks Given 
    484
    Thanks Thanks Received 
    1,930
    Thanked in
    814 Posts

i dalje gospodin putin nema pojma sta je bio pitan i na koji nacin, zaista mi te je zao

Thanks Thanks Given 
    484
    Thanks Thanks Received 
    1,930
    Thanked in
    814 Posts

Inace sa Alija mi je stigao paketic koji je narucen 14.01 preko Post NL - brzo i efikasno
    dok mi jos uvijek nije stigao jedan od novembra, neko ga je nedje zaturio

Thanks Thanks Given 
    1,326
    Thanks Thanks Received 
    2,789
    Thanked in
    1,306 Posts

Ja sam parfeme narucivao sa Fragrance X dok su slali za CG...Sigurno sam 8-9 parfema porucio, svaki je bio 99.9% originalan....(Versace Eros, La vie est belle, D&G pour femme, Chanel Allure itd jer su cijene bile 40% nize nego odje)
    A tacno znam za dogadjaj koji je prouzrokovao da ne salju vise za CG...Drug je porucio Tom Ford neki prilicno skupi, i kao se posiljka zagubila, i oni mu vrate pare...Posle 3 dana, njemu parfem stigne na vrata od kuce...I on opet kao da naruci jer mu je ovaj prakticno dzabe stigao i ono bum, ne moze da prodje kartica, i odjedanput slanje 350$...Ja slao mail da ih pitam zasto je postarina tolika, kazu da nece da salju za cg uopste(iako pise 350$) jer si imali losa iskustva sa postom....

Ima li kakvog zastoja na aliexpress posiljke? Nisam odavno porucivao, cekam 4 paketa...Je li standardno oko mjesec dana?
    Dvije su Aliexpress standard shipping i dvije 4PX

Page 745 of 1289 FirstFirst ... 2456456957357417427437447457467477487497557958451245 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)